zeer slecht, onaanvaardbaar

Reageert helemaal niet op mailtjes.. heb iets besteld wat helemaal niet blijkt te passen.. maar ze reageren helemaal niet meer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede bediening

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie net verzorgde bestelling

Geen zeer tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Momenteel heb ik geen positieve punten althans de dame aan de telefoon was beleeft maar heb verder helaas niks meer mogen vernemen dat vind ik jammer

Ik heb afgelopen dinsdag contact gehad en niks meer vernomen jullie een app gestuurd met de daarin niet kloppende producten laten zien maar tot op heden niks van jullie gehoord. Dat moet echt beter want een product wat niet goed is kan terug gezonden worden alleen onder goedkeuring van jullie maar als jullie 2 werken wachten dan heeft die regelen geving ook geen zin.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs- kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit matten echt mooi en pasvorm. Met logo en kleur rand toppy. Goede service en kontakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correcte aflevering en vermeldingen via de computer

Telefoonnummer op de bestellijst

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect super snel geleverd top kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles is perfect ook het materiaal en de uitvoering. alleen pech gehad met de levering. [een week vertraging] wegens kwijtgeraakte zending.

telefonisch niet te bereiken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles zeer goed verlopen ! Echt een aanrader . Bednkt voor de snelle verzending.

Nee alles goed zo.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtig product met een perfecte maatvoering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levertijd klopt niet op de website

levertermijn verbeteren Ipv 3 dagen is 2 weken geduurd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle (binnen 2 dagen) en correcte levering. Automaten met logo z'n erg mooi en van goede kwaliteit!

Pluspunten

De standaard matten voor de s-max kwamen met een tekst die niet op de afbeelding stond.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aangekochte artikel paste niet, zeer vlot opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel in huis, mooie pookhoes, ff prutsen en het ziet er beter uit dan origineel

Verzendkosten naar beneden voor dingen die makkelijk door de brievenbus kunnen. (Als dit kan)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De matten zijn van goede kwaliteit.

Matten besteld, maar totaal andere gekregen qua kleur en opschrift. Ik bestel iets op jullie site aan de hand van een foto die jullie neem ik aan toch zelf geplaatst hebben met daarop duidelijk BMX X5 i.p.v. fits to BMW E53 zoals geleverd. Daarnaast klik ik letterlijk 'licht grijze logo flock aan'. maar ontvang een witte opdruk. Dan reageren jullie nu met 'We hebben alleen matten met het opschrift dat je hebt.' Als dat zo is waarom zetten jullie dan niet de juiste foto neer en waarom kan ik dan kiezen voor een grijze opdruk?!? Hierna het volgende ontvangen: U kan het product retour sturen met dit nr (pakbon) , Na de ontvangen zending zullen wij de juiste product volgens uw wens verzenden. Maar daarna weer dit: De standaard letters op de matten zijn de BMW E53, een ander opschrift dat we op speciaal verzoek maken En daarna nog dit: We hebben alleen matten met het opschrift dat je hebt. M.a.w. eerste kan ik wel krijgen wat ik besteld, daarna is het alleen op speciaal verzoek en daarna kan alleen wat ik reeds ontvangen heb. Dus 3x compleet anders? Bijzonder... Na het lezen van recensies op trustpilot, klachtenkompas en kassa durf ik de matten niet eens meer terug te sturen, nu heb ik tenminste nog iets. Ga nu ook mijn relaas op die sites invullen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Schakelhoes past perfect. Prima produkt, snelle levering.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam