Artikel goed, maar handleiding heel slecht.

Artikel voldoet aan de verwachtingen. De handleiding is compleet nietszeggend en verre van toereikend.

Top snelle service

Snelle bezorging top

Product zoals getoond

Top. Reeds verschillende websites gezien waar voor mijn mazda 3 uit 2004 matten te krijgen waren echter de getoonde voorbeelden lieten steeds een bestuurdersmat zien men links en rechts een gat om te bevestigen terwijl dit niet zo is, het bevestigingspunt zit in het midden. Daarom gekozen voor TuningTM. Dat was een goede keuze.

goed product en correct leveringen

Lange wachttijd en verkeerde matten

Helaas duurde het langer dan vermeld, maar het grootste nadeel was dat de set niet bestemd is voor een Audi A2. Verkeerde levering waarschijnlijk.

Keurige matten

Prima kwaliteit matten met geborduurd logo ontvangen tegen een reële prijs.

Zeer slechte service

Het bestelde product is niet afgeleverd. ondanks duidelijke afleverafspraak met DH! Product is zonder afspraak retour afzender gegaan! Nu nog afwachten hoe TuningTM dit verder gaat afhandelen.

Redelijk tot goed

Produkt fantastisch. Levering te laat, na een week contact gezocht. Twee dagen later alsnog ontvangen.

Goed niets mis mee

Kan ook naar de dealer gaan, duurder. Dit is een goedkoper alternatief

Ervaring is goed, alleen jammer, dat PostNL er een week over doet om een brievenbus pakketje te bezorgen.

de stiksels van de pookhoes lopen niet helemaal door tot boven en stiksel is sc en at is niet mooi!

de witte stiksels van de pookhoes loopt niet door tot boven en dat ziet er lelijk uit, ook loopt het stiksel niet mooi recht. Dus dan stoppen de witte stiksels net onder de pookknop en zie je dus een stukje zonder, echt lelijk. dit betreft 1 van de 4 naden, andere 3 zijn wel volledig en recht.

Super top automatten

Mooi afgewerkt...dik tapijt.

Nette en snelle service

Snelle reactie op mijn vraag en na bestelling snel en netjes geleverd. Zeer blij met product

Alles is snel verlopen

Slecht contact en lange levertijd

Op de site staat 2 a 3 dagen levertijd, na 7 dagen meerdere pogingen gedaan om contact op te nemen via whatsapp en telefonisch, helaas zonder succes. Op dag 12 na meerdere whatsapp berichten en telefoontjes eindelijk een bericht terug dat de levertijd verlengt kon worden met een aantal dagen. Geen probleem dan wachten we nog even. Uiteindelijk na bijna 3 weken mijn pakketje toch binnen. Tip voor de verkoper: je berichten en/of telefoontjes gewoon beantwoorden. Voorkomt een hoop frustratie bij je klanten Ik bestel hierdoor geen 2e keer meer bij dit bedrijf.

Artikel zoals beschreven snel ontvangen.

Pookhoesje wet minimale inspanning kunnen vervangen. Alleen bijgeleverde uitleg is wel heel summier.

Waardeloos

Bestelling geplaatst. Krijg ik een melding dat het verstuurd is en tot op heden nog niks ontvangen.

Super slecht

Had raamfolie besteld 50% tint sturen ze gewoon 60% op waar je niks aan hebt want je mag oficeel maar 55% hebben kun je ze bellen maar nemen ze gewoon niet op wat een kak bedrijf bestel hier nooit weer wat 10 euro in de prullenbak

Snel verstuurd, mooie kwaliteit

Dinsdag besteld, vrijdag binnen..

Goed product, betaalbaar en snelle levering

Goede afhandeling bestelling

Goede afhandeling het duurt wel even voor het bezorgt wordt.

Troep!

Volledig nutteloos!

Niet goed nog.

De mat aan chauffeurzijde is niet recht. Gaten zitten niet op gelijke hoogte

Niet geheel tevreden.

Had leren stuurhoes met veter bevestiging besteld, deze zou bestaan uit 1 deel, met natuurlijk 1 naad, maar bij levering waren het 4 delen, dus meer naden. Na via mail contact gezocht en mocht hem retour zenden, wel zelf verzendkosten betalen. Maar toch naar tevredenheid opgelost.

prettig bedrijf ,order snel geleverd

zeer snel na bestelling is de order geleverd

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam