Zeer mooi

Gisteren heb ik mijn auto matten ontvangen voor mijn Peugeot e07cc, ze zijn echt heel netjes en sjiek., enige min punt die ik heb is dat ik na telefonisch en email kontakt had aangegeven dat ik een fout had gemaakt met bestellen en dat aangegeven dat deze fout hersteld zou worden waar ik heel blij van werd...maar helaas bij het afleveren bleek de fout niet te zijn hersteld. Ik had Peugeot 307 besteld maar dit moest Peugeot 307cc zijn... helaas dus zonder cc.. niet drastisch maar wel jammer

Erg goede kwaliteit, zeer snel verzonden, top!

Zeer positief, niks op aan te merken, bedankt!

Correcte webwinkel

Correcte afhandeling van retourproduct.

Helaas paste gestuurde pookhoes voor mijn Fiat Panda niet . Artikel teruggestuurd. Zonder problemen en snel heb ik betaalde bedrag retour gekregen.

Aanrader!

Al meerdere keren besteld en altijd goede ervaringen. Snel geleverd en de kwaliteit van de producten is uitstekend. Zeker aan te bevelen om hier te bestellen.

Helemaal geen reacties op e-mails en telefoontjes

Slecht bedrijf. Nooit bereikbaar. Regeren niet op e-mails of telefoon betreft retourneren. Geen klantenservice en onbetrouwbaar.

Alles perfect

Matten zijn de perfecte maat en mooie afwerking. Snelle reactie en dito levering. Een aanrader.

Goede levering

Het is wat ik verwacht had. Goede kwaliteit Snelle levering.

De bestelling is nooit niet geleverd

De bestelling is nooit niet geleverd.

Prima product en snelle levering

Goede kwaliteit

Mooi product en snelle service

Ik had een lederen pookhoes en handremhoes besteld. De kwaliteit ziet er goed uit en het was binnen 3 werkdagen binnen! Bedankt Tuning TM

Niet het juiste

Ik heb voor mijn auto hyundai ix35 vitesseknop besteld. Blijk de verkeerde ik de verpakking te zitten. Zeer jammer.

Erg tevreden over de matten

Hele mooie en goed afgewerkte matten

Ben tevreden

Goed product past precies levering op tijd

Goede en snelle levering

Geen vertraging tijdens besteld naar aflevering.

Niet goed? Helaas pindakaas! Zoek het maar uit.

1 ster volgens afspraak geleverd 1 ster optisch zoals beschreven 0 ster voor kwaliteit, voelt goedkoop aan en matten zijn vederlicht 0 ster omdat de pas-gaten niet juist zijn, de gaten zijn te klein. 0 ster klacht afwerking Omdat het product sowieso niet het geld waard is en dan ook nog eens voorzien van niet juiste gaten moeten ze eigenlijk geen enkele ster krijgen. Ergste is dat ze niet reageren op een nette vraag wat ze kunnen doen aan de onjuiste gaten. Omdat ze adverteren met niet tevreden geld terug is het ook nog eens valsheid in geschrifte, want je kunt fluiten naar je centen, snelle reactietijd is er ook niet. Het bedrijf verdient beter gezegd -5 sterren een vette minus.

Good

Good products

Geleverd, maar laat

Ik heb de producten ontvangen die ik besteld heb, maar het duurde best lang, 1,5 week ongeveer. Tussentijds ontvang je geen mail en de telefoon wordt ook niet opgenomen. Dus je moet er vertrouwen in hebben. Ik denk dat Tuning TM weer een 'dropshipper' is: zij bestellen uit China (vaak via Ali Express) en jij betaalt een prijs die veel hoger is dan bij Ali Express. Bij Tuning TM valt de prijs best mee, het is ongeveer 2 tot 3 x duurder dan bij Ali Express. Veel dropshippers (zoals Grandado) vragen VEEL meer. Als ze voorraad hebben, heb je het wel sneller is huis dan via Ali Express. Maar goed: als je tijd hebt, kun je het dus ook via Ali Express bestellen.

Blij mee!

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs

Prima service!

Prima service!

uitstekende

om meer te bestellen als ik nodig heb

Prima service en kwaliteit

De auto matten zijn van perfecte kwaliteit ook het logo is er netjes in geborduurd.

Ze leveren echt goede kwaliteit

Goeie service met goede kwaliteit en je krijgt het ok zo binnen hoe je het heb aan geven bij de bestelling

Prima product

Afgeleverd op tijd. Matten passen perfect en zien er mooi uit

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam