Levering niet volgens bestelling: Logo ontbreekt

Kreeg vandaag na 3 weken wachten de bestelde set matten voor een peugeot 206 binnen. Helaas in tegenstelling tot het bestelde zat er geen 206 Logo op. De geleverde set had ik lokaal ook kunnen kopen voor 25€...erg jammer...

Hele slechte service

Doen niet wat ze beloven. Late bezorging. Je krijgt niet wat je besteld. Slechte/geen communicatie. Echt teleurstellend dit bedrijf.

Slecht

Oplichters koop hier niks!

Teleurstellend

Enkele maanden terug tevreden met bestelling, automatten met logo. Nu weer voor mn andere auto: levertijd zou 14 dagen zijn, maar werd bijna 4 weken. Ondertussen enkele mails gestuurd, 0 reactie, telefonisch niet bereikbaar en ook via whatsapp niet. Bestelling is er dus wel, maar het logo ontbreekt, waar dus wel extra voor is betaald.

Goed produkt en lage prijs

Goed produkt,lage prijs Snelle levering Goede duidelijke website

Snelle service en goede kwaliteit

Het bestelde onderdeel is snel geleverd en voldoet aan alle verwachtingen! Bovendien een goede prijs/kwalteitsverhouding.

Te lang moeten wachten en amper communicatie waar mijn pakje zich bevind.

De informatie op de site klopt niet, veel schrijffouten ook. Het komt heel louche over. Heb mijn bestelling nog altijd niet ontvangen en ik heb het 9 december besteld.

Anders dan verkocht wordt

Ik had een paar automatten besteld met rode rand en een tekst / logo aan de zijkant, matten ontvangen alleen staat er geen zwarte tekst / logo op, heel jammer contact proberen met de koper te krijgen krijg ik de reactie dat dit zo hoort attendeer je erop dat op de website iets anders staat krijg je geen reactie meer terug

toffe webwinkel

het benodigde snel gevonden, besteld en geleverd. En het past perfect.

Snelle levering maar geen support of reactie - order 32517

Vriend had een hoesje besteld en site zag er logisch uit, dus ik heb voor mijn auto een schakelknop besteld. Snelle levering maar blijkt niet te passen op mijn auto. Mail gestuurd met de vraag hoe te retourneren maar geen reactie gekregen (zoals ik hier meer mensen over hoor klagen). Dit was eens maar nooit weer bij TuningTM.

Snelle Levering - maar daar houd het op - order 32516

Pookhoes besteld die snel geleverd was. Volgens de website zou er een montage instructie bij zitten die er niet bij zit. Op de site gekeken maar voor dit model geen instructie te vinden. Voicemail achtergelaten maar tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Auto was inmiddels terug van de dealer die zelfstandig het hoesje vervangen heeft zonder extra kosten ("Zag er niet uit, dus gewoon even in orde gemaakt.") Nu om retour gegevens gevraagd en het blijft doodstil aan de andere kant. Geen telefoon, geen reactie email. Ik neem mijn verlies en schrijf dit behulpzame review: snel bestellen kan hier echt maar als je aftersales zoekt: ga een website verder.

Auto matten besteld

Mooi afgewerkt en vlot geleverd

Slecht en ondeugdelijk produkt

Produkt bleek na montage ondeugdelijk en zorgde ervoor dat versnellingspook bij achteruit schakelen bleef ‘hangen’. Heb het zelf geprobeerd te herstellen maar is slecht gelukt.

Uitermate goed

Duidelijke website en uitstekende service met goede kwaliteit producten. De vloermatten die ik heb besteld voor mijn auto hebben de perfecte pasvorm zoals staat aangegeven op de site. Het was simpel om te navigeren op de site en met behulp van de functie om je auto aan te klikken was het een fluitje van een cent om de perfect passende matten te bestellen en met de snelle levering was mijn bestellen binnen 14 dagen al binnen.

Product snel geleverd en voldoet aan verwachting

Ze zouden nog iets meer kunnen doen aan foto’s met duidelijke kleuren of kleurnummers maar verder prima en ook snelle reactie op vragen

Behoeft verder geen comentaar

Slecht bereikbaar alles te laat en dan nod de verkeerde automatten .

Mooi

Heb echter veel langer moeten wachten dan verwacht was

Jullie doen wat jullie beloven. Dankjewel.

Matten geleverd volgens specificatie

Snelle correcte levering

Prima en reageren vlot op vragen

Zeer blij met drift knop

Prima verzorgd

Nette spullen en snelle verzorging 1 opmerking verzenden via DHL gaat bij ons dramatisch. Deze koerier is de slechtste die je kan vinden. Ligt misschien aan de route waar wij in zitten maar gaat bij ons veelvuldig fout. Dus wat ons betreft liever post NL of zoeiets

Super!! En top producten

Ik schrijf net snel/ vaak een review Maar vond dat ik dat dit keer moest doen, 2x besteld en 2x top producten gekregen. Rubber vloermatten iets later binnen gekregen maar binnen 5 dagen. Werkt keurig op de hoogte gehouden. Mooie kwaliteit producten! Ga zo door!!

Wat een ellende!

Zelfs 1 ster is nog teveel. Helaas ben ook ik de dupe geworden van deze webshop die gerund wordt door Tomasz en Gabriela Misiewicz. 1,5 maand geleden automatten besteld voor de C1. Helaas werden de verkeerde matten opgestuurd, dit waren matten voor een VW Passat. Gaat niet in een C1 passen. Dus ik gemaild en verhaal uitgelegd, kreeg ik eerst nul reactie. Telefoon werd ook niet opgenomen. Met heel veel moeite kreeg ik een adres waar ik de matten naar retour kon sturen. Wel even zelf de verzendkosten betalen, maar goed. Dus opgestuurd, 2 dagen later was het pakket gemarkeerd als bezorgd. En ik hoorde maar niks van hun via mail. Dus ik een mail gestuurd, geen reactie. Nog een paar keer gemaild, en toen ik eindelijk reacties had beweerden ze dat ze het pakket nooit hadden ontvangen. Nou, hij staat toch echt op afgeleverd op het adres dat zij mij toegestuurden. Geen reactie, nul komma nul. Riverty gaat er nu ook achteraan.

Niet geleverd wat ik had besteld

Ik heb automatten besteld met logo voor onze ford focus, goed gelezen in de omschrijving om zeker te weten dat dit matten zijn met logo. Vervolgens krijg ik de matten binnen en staat er geen logo op. Eerst geprobeerd te bellen meerdere keren maar direct voicemail. Vervolgens via mail. Krijg ik het antwoord terug dat nergens staat dat deze matten met logo zijn omdat ze voor dit model geen opschriften maken. Terug gemaild met een screenshot van hun site waar op 3 plekken staat dat dit matten met logo zijn. Helaas niks meer gehoord van dit bedrijf. Als ik de recensies eerder had gelezen had ik hier nooit besteld. DIKKE AFRADER!

Slecht

Heb besteld, krijg van postnl steeds bericht dat het product onderweg is. De afmetingen van mijn pakket kunnen totaal niet kloppen. Via whatsapp geprobeerd tuningtm te bereiken, ook telefonisch, nul reactie. Ik overweeg ook om aangifte te doen

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam