Slecht!
Heb 22-02-2023 een mail gestuurd, waar ik misschien niet echt vriendelijk in was, maar dat kwam, omdat er een optie op de website wordt gegeven, bij het bestellen van een pookhoes, die op merk en type auto is geselecteerd, om er een handremhoes bij te bestellen, dus ik heel enthousiast deze er snel bij geselecteerd. Maar wat ik ontving is een handremhoes die qua vormgeving totaal niet in de buurt komt van mijn handrem!
En ik wilde ook alles terugsturen, want ik ben niet van plan om twee keer de verzendkosten te gaan betalen, wat wel het geval zou zijn als ik alleen de handremhoes zou terugsturen en dat alleen maar omdat tuning TM, mij zomaar iets hebben opgestuurd! Het is heel simpel, als je iets niet hebt, bied het dan ook niet aan!
Maar het vervelendste is nog, dat ik totaal geen reactie heb gekregen en dus met hun onzin zit opgescheept en ik dus het dubbele heb betaald voor een simpele pookhoes! Had het beter op AliExpress kunnen bestellen, had ik wel iets langer moeten wachten, maar dan had ik in iedergeval iets gehad dat wel zou passen.
Ik word hier verplicht, om minimaal één ster te selecteren, want anders kan ik dit bericht niet versturen, maar die hebben zij dus echt niet verdiend!
M.v.g.,
Pieter Greveling