Op zich goed

De mat aan de bestuurderskant ,linker kant inkeping is te kort ingesneden ivm de voetsteun had centimeter of 6 dieper gemogen. Verder mooie kwaliteit ziet er goed uit. mvg

Top product

Schakelpook gekocht hoge kwaliteit en snelle levering

Prima met een kleine maar!

Mijn maar is, tussen de tijd van bestelling en versturen zit best een lange tijd. Zonder dat hier een indicatie aan hangt van hoelang dit zou kunnen duren. Na een week had ik toch het gevoel om contact te zoeken en te vragen wat de verwachting was. Even later kreeg ik dan toch het bericht dat het verstuurd was. Voor de rest een mooi product, waarvan ik ook begrijp dat het niet van elk model auto zomaar in de schappen ligt en de volgende dag al in huis hebt.

Positief verrast ongeacht de slechte reviews

Ik was in eerste instantie sceptisch omdat er zo veel slechte reviews staan geschreven. Toch maar de gok genomen om te bestellen en positief verrast. Alles kwam keurig op tijd binnen en de kwaliteit van de producten is zeer goed. Als ik een verbeterpunt mag meegeven aan TuningTM, dan zou dit de communicatie zijn. Er staat een WhatsApp- nummer, maar hier wordt niet op gereageerd. Verder super tevreden met mijn bestelde artikelen!

Prima product en service

Levering duurde iets langer maar dat maakte voor mijn niet uit. Had gemaild en het bedrijf gaf goede reactie terug.

snelle afhandeling van de bestelling,volgende dag in huis.

Mat voor in de auto

Precies wat ik in gedachten had! Keurig voor mekaar

Super snel geleverd

Heel mooi

Matten besteld dat ging vrij simpel Met verschillende opties Zien er strak uit en de randen en stik werk Zijn echt netjes afgewerkt Levertijd was 2 weken maar had ze met een week al in huis liggen Een echte aanrader

Ok

Niet de goedkoopste maar wel snel geleverd

Goede service, verzendtijd zou wat sneller mogen.

Snel geleverd en prima kwaliteit.

Goed product top bedankt en snel geleverd .

Goede en snelle levering

Snel geleverd en goed verpakt.

Snelle levering en prima kwaliteit van het geleverde

Slechte communicatie

Helaas kreeg ik een onderdeel toegestuurd wat niet precies paste. Meerdere malen contact proberen te zoeken voor een oplossing maar ik krijg slechts een kort mailtje terug zonder echte oplossing. Telefonisch niet bereikbaar. Niet wat je verwacht van een webshop. Geen bestellingen meer van mij.

snelle levering van het juiste product

netjes en snel geleverd.

Geleverd zoals besteld

Zoals verwacht

Verkeerde levering

Ik heb iets betaald wat ik niet gekregen heb Ik heb een koffermat besteld en geen matten voor voeten want die word terug gestuurd Ofwel sturen jullie mij de koffermat op ofwel mijn geld terug

Duidelijke website

AutoMatten waren netjes binnen de afgesproken tijd binnen.kwaliteit is goed.

Machtig

Gevonden wat ik al even zocht, gekocht en snel aangekomen door de snelle service.

Was goed

mooie producten

1 pookknop besteld en 1 pookhoes, mooie knop alleen de hoes wordt afgebeeld met frame maar deze moet je toch zelf even ombouwen en lijmen. Geen probleem maar wel een verrassing.

Mooie kwaliteit, snelle levering. Stijlvol bedrijf

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam