Mooie kwaliteit, snelle levering. Stijlvol bedrijf

kwaliteit voor weinig

Ik had een automattenset voor een toyota auris besteld samen met een,versnellingspook hoes en pook. De automatten zijn goede kwaliteit en perfecte pasvorm. De versnellingspook hoes ook goed ,echt leer en makkelijk te vervangen. Veel keus en mooie spullen voor weinig geld,binnen een week in huis.

Opzicht ziet de bestelling pook en pookhoes er goed uit

Alles goed snel en vlot bij het bestellen. Alleen ben ik er niet helemaal van overtuigd dat de pookhoes van echt leder is. Aangezien hier wel mee word geadverteerd.

Goede kwaliteit.

Nieuwe automatten besteld voor onze Peugeot. Automatten zien er stevig uit. Nog beter als de originele. Ook het logo ziet er uit als het origineel.

Matten okee, wel geduld hebben met levertijd

Matten okee, wel geduld hebben met levertijd

Slecht

Foutief geleverd. Wordt niet terug gebeld. Geen reactie op mail whatsapp sms. Fouten worden niet hersteld. Absoluut geen zaken mee doen!!!!

uitstekende service

mijn bestelde automatten met ingeborduurd logo en type van de auto zijn precies volgens afspraak geleverd. uitstekende service.

Leveren niets en reageren daarna niet meer

Op zaterdag een pookknop besteld en betaald. Dinsdags krijg ik keurig een mail dat hij verzonden is, maar helaas niemand aan de deur gehad of kaartje in de bus van een koerier. Op zaterdag, een week na de bestelling, een mail gestuurd en hier op dinsdag nog niets over gehoord. Vandaag weer een mail gestuurd en nog niets gehoord.

Goed, het is geleverd

Zie er top uit

Snel geleverd en prima

Heeft dit kwaliteit?

Ik ontving de bestelde automatten. Ik hoop dat de kwaliteit meevalt, want ik heb nog nooit zulke lichte en dunne automatten gehad. Is het velours, zoals ik bestelde? Kan het mij eigenlijk niet voorstellen, lijkt mij eerder kunststof. Nou, we gaan het meemaken. Pasvorm is ook niet optimaal, en de bijrijdersmat heeft bevestingingsogen zonder dat een Saab 9-5 op die plek uitsteeksels heeft. Mijn oude matten bewaar ik nog maar even, die zijn een stuk degelijker.

Slechte aankoop.

Pookknop mx5 gekocht maar er zit geen binnenwerk in wat heb ik er dan aan . Doe het artikel dan wat duurder met binnenwerk.

_

Genoeg keuze en duidelijke productbeschrijving bij de pookknop op de website. Helaas zat er geen montagehandleiding bij het product, maar gelukkig heb ik op Youtube voorbeelden gezien

Goed product, ietwat lang wachten

Het is een mooie winkel met veel producten die je ook nog is zelf kan samenstellen. Ik heb besteld in de decemberperiode dus misschien dat het daardoor komt maar ik moest wel 2,5 weken wachten op mijn bestelling. Na het wachten wel een heel mooi product gekregen!

Snel geleverd, kwalitatief erg goed ze passen als gegoten. Erg blij mee. Gr. Bea

mooie matten en redelijk snel geleverd.

Helaas was het voor mij niet duidelijk of er een Chrysler le Baron logo op zou staan en heb deze gekocht om dat logo. Ik had achteraf overal een matten setset kunnen kopen. Ik houd ze echter, want ze zien er goed uit.

Geen tracking en geen product.

En geen reactie op mijn mail.. Verschrikkelijk

waardeloos

op de site lijkt het alsof ze met logos leveren, daar betaal je dan ook nog extra voor ! en vervolgend leveren ze dat helemaal niet ! dus WEL voor betaald !! Als ik dat geweten had had ik ze zeker NIET besteld

Slecht product (pookhoes Citroen C3) wat totaal niet past.

Bestelling geplaats maar geen verzendinformatie (tracking nummmer) gekregen. Na 5 dagen een mail gestuurd, waarna tracking nummer via DHL doorkwam. Vandaag de pookhoes geïnstalleerd, maar deze blijkt veel te groot te zijn. Aan de onderrand zit elastiek, wat bij dit model niet hoort en dus ook niet past. Elastiek eraf gehaald, daarna op de naaimachine de hoes ingenomen omdat de diameter onderaan veel te groot is. Daarna bevestigingssleufjes (die dus ook totaal niet kloppen) er opnieuw ingesneden en het spul zo goed en zo kwaad als het gaat gemonteerd. Kortom, zeer slecht product en heel veel geld voor een lapje leer met een tie-rap.

Redelijk

Auto matten besteld en mapje voor sleutels matten geleverd ,sleutel mapje niet geleverd staat wel op de bon zat er niet bij gr Willem niemarkt

Mooie tuning spullen

Heb er mooie matten voor mijn Peugeot 107 besteld top bedrijf.

Geen contact

Ik heb iets besteld dit is niet goed ik probeer op verschillende manieren contact te leggen helaas geen enkele reactie. Het is niet duidelijk hoe ik het retour kan sturen.

Één van de meest belabberde online shops!

De manier waarop TuningTM zaken doet is ongelooflijk slecht! Als ik een -5 als beoordeling had kunnen geven, had ik dat zeker gedaan. Bestellen is zo gebeurd. Maar dan: Er wordt door TuningTM een mail gestuurd dat de bestelling onderweg is, zonder een T&T nummer. Heb TuningTM een mail gestuurd met het verzoek mij van het nummer te voorzien. Diverse mails en whatapp berichten gestuurd maar geen reactie. Diverse keren gebeld en de voicemail ingesproken maar geen antwoord. Ik heb de bestelling inmiddels wel ontvangen: via DHL kreeg ik een melding dat ik een pakket zou ontvangen van Viatim Nederland B.V. Bijzonder vreemde gang van zaken. Er wordt door mij nooit meer iets via deze website besteld!

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam