Een tegenvaller...

De pook ziet er echt netjes uit, dat is een feit. Het nadeel is alleen dat de pookknop niet echt heel erg stevig op de pook vast zit. Maar nog vervelender is dat het schakelpatroon niet recht zit, die zit 45°gedraaid ten opzichte van normaal. Dat is natuurlijk geen gezicht...

Snelle levering, mooi product

Versnellingspookhoes voor een Land Rover Freelander besteld, binnen 2 werkdagen geleverd, mooie kwaliteit voor een zeer nette prijs

Snelle levering en goede kwaliteit Versnelling pook hoes en knop (bmw 1 serie)

Heel mooi hoor !

De automatten zijn heel mooi De moeite waard om aan te kopen. Goede en veilige leveringv!! Zeker een aanrader.

Snel geleverd en gekregen wat ik wilde hebben.

Zeer nette matten

Binnen 2 weken geleverd zoals besteld

Slechte kwaliteit

Veel geld voor slechte kwaliteit

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Ik had eerst een beetje rondgekeken op Google voor automatten. Prijzen zaten zo rond de 80€ voor randen in kleur en tekst in kleur. Nu heb ik voor 54€ hetzelfde en goede kwaliteit ik denk zelfs beter dan het origineel.

Pookknop peugeot

Had een pookknop besteld naar helaas was het een verkeerde. Mailtje gestuurd en snel antwoord. Gewoon terug sturen en geld snel weer terug gestort. Goeie service.

Pookknop peugeot

Prima. Ziet er mooi uit en snel in huis

Vanuit jullie meer dan uitstekend. Mooi product en sneller dan snel in huis. Alleen post nl heeft t thuisbezorgd ipv afhaalpunt. Is kerstkado voor m man dus dat was ff minder. Kwam net de trap af toen ik het pak aannam. Maar vanuit jullie echt top! Mijn dank hiervoor. Hg edith

super

eerst keer dat ik wat bestel en mooi optijd goed kwaliteit

Goed ervaring

Product goed ingepakt, instructies zitten er in

Hoed ervaring

Ik heb het product gekregen. Het was netjes ingepakt en goede instructie voor installeren

Hoed ervaring

Goed product , snelle verzorgde bestelling , prima leverancier

Zoals beschreven in één zin . Dus prima leverancier en aan te beven

Goed product , snelle verzorgde bestelling , prima leverancier

Zoals beschreven in één zin . Dus prima leverancier en aan te beven

Waardeloos!

Bestelling nog steeds niet ontvangen. Geen antwoord op verschillende mails. Totaal onbereikbaar. Bende oplichters zijn het!!!!!

Keurig geleverd

Netjes en goede communicatie

zeer slecht

sturen een mail dat het gekochte product verstuurd is. Na 9 dagen nog niets ontvangen. zelf mail gestuurd met de vraag wat er scheelt. geen reactie en dan sturen ze een mail om een beoordeling te doen. je moet maar lef hebben.

Snelle levering, precies zoals op de foto

Tevreden

+ Bestelling goed en snel ontvangen. - geen QR code ontvangen , jammer!!

Prima prijs kwaliteit verhouding, snelgeleverd.

Top helemaal tevreden.

Het duurt even maar dan heb je ook wat,…

De verzending van de producten neemt wat meer tijd in beslag dan je misschien gewend bent bij bol.com. Maar als je geen haast hebt is dat geen probleem. Er werd vlot en netjes gereageerd op de mailtjes die ik stuurde over de levering en uiteindelijk is alles goed verpakt en heel aangekomen en dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ik ben dik tevreden!

Te overtuigd van eigen producten

Onlangs een hoes voor versnellingspook besteld voor mijn Ford Focus. Na ontvangst bleek deze te klein te zijn. Hier heb ik een mail over gestuurd. Het antwoord dat ik terug kreeg kwam er eigenlijk op neer dat het gewoon ONMOGELIJK was dat hun niet zou passen.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam