Dik tevreden

Snel geleverd en product voldoet aan verwachting

Goede produkten met een scherpe prijs.

Prima bedrijf

Ondermaats

Geen kennis van de producten die ze verkopen, had om een bevestiging gevraagd van een product of het voor mij auto zou zijn, bevestigd dat het voor mij auto zou zijn, maar helaas, het onderdeel pastte niet op mijn auto. En dan nog Gebrekkige communicatie en lange levertijd. Hierdoor geen eens zin om het onderdeel te retourneren.

netjes geleverd.

Levertijd mag voor mijn gevoel iets korter worden. 2 weken is toch wel lang.

Pook past moeilijk

Met nieuwe pook is het moeilijk om in achteruit te schakelen. Ik had enkel frame nodig waardoor ik terug oudere pook gemonteerd heb.

Zoals je zou mogen verwachten

Zoals je zou kunnen verwachten

Onderdelen besteld voor auto van 20 jaar oud, Perfecte levering, en fijn zoeken op kenteken

Wachten op een bericht

Ik heb je een aantal malen een mail en bericht gestuurd, want het was zeer onduidelijk wanneer het product nu geleverd zou worden. Daarna een mail van je dat je hem op had gestuurd, maar verder niets. Product is goed.

Snelle en goede service

Goede en snelle service. Het product was zoals omschreven , goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

super

zeer goede materialen aangeboden

Product goed. Levering 2 weken

Product goed, alleen levering heeft 2 weken geduurd ipv dat het voorraad zou zijn.

onvoldoende

bestelling geplaatst , duur veelte lang voordat het binnen is , komt niet overeen met wat de site verteld betreft bestellen en leveren

Netjes afgehandeld

Mijn bestelling kwam niet overeen met wat ik verwachtte te zien. De versnellingspookhoes en handremhoes waren veel te klein voor mijn E39 en heb ze teruggezonden na mailcontact met TuningTM. Netjes mijn geld teruggekregen. Geen klagen over zoals sommigen op internet.

Goede service, vlotte levering.

Bij vragen, snelle reactie. Levering binnen afgesproken tijd. Materialen van goede kwaliteit. Een tevreden klant!

Gewoon goed

Product voldeed aan verwachting en werd snel geleverd

Foto’s zijn te misleidend komt niet overeen met werkelijkheid en kwaliteit is heel laag

Heb pook zakje en handrem zakje besteld In beide items ben ik zwaar teleurgesteld handrem zakje is veel te klein (zou 3 keer groter moeten zijn) het voorste gedeelte van de handrem krijg je niet bedekt en blijft open door besparing op stukje leer foto’s zijn te misleidend rode stiksels zijn mooi maar komen al los voor je ze plaatst stukje rode stiksel die de twee flappen aan elkaar houd van de handrem zakje was niet goed gestikt waardoor het volledig los kwam voordat ik het al had geplaatst..heb een mail gestuurd met de hoop dat ze een nieuwe verzenden maar heb nog geen antwoord gekregen. .(na al één week)Hoop dat ze er werk van maken zoals ze beweren… Maar helaas al 2 keer geschreven en meermaals gebeld..geen enkele antwoord op mails..telefoon word niet opgenomen. Is zeker geen aanrader daar iets te bestellen! Liefst van al zou ik gewoon alles willen terug sturen..want ik ga ze zeker niet plaatsen het is gewoon waardeloos het verlaagt de niveau van je wagen..kortom het is geld in het water.

goede en snelle levering

mijn eerste bestelling, geheel naar wens niets op aan te merken

Super snel geleverd mooie kwaliteit

Goede informatie op de site

Niet als ik verwacht had.

In de foto's als je de matten besteld , zie je jou type / model van auto, in mijn geval RENAGADE afgedrukt op de matten staan in dezelfde kleur als de rand, als je ze krijgt zijn de matten zonder tekst, alleen met de randen in de kleur die je wenst. Dus ik vind het misleidend, en je krijgt dus niet wat je verwacht, en dat na 3 weken wachten.

Goede prijs - kwaliteit verhouding

Mooie vloermatten tegen scherpe prijs

Snelle levering en goede kwaliteit

Supersnelle levering Perfecte pasvorm

Niet de kwaliteit die ik had verwacht gezien de pry

* Slechte pasvorm achterste matten * Geen bevestigings mogelijk voorste matten * Rand stiksels op sommige plekken te dun, zwart mat is zichtbaar door stiksel heen * Extra betaald voor logo's maar verkeerde letter type is gebruik. Had voor deze prijs het orginele logo verwacht niet zomaar " Xantia " in een willekeurige letter type. Heb behoorlijk spijt van deze aankoop en had beter gewoon de orginele citroen automatten kunnen kopen, deze zijn goedkoper en betere kwaliteit.

Top !

Een aanrader!

Snelle levering, goed maatproduct

Snelle levering, goed maatproduct

Duidelijke site en snelle levering

Site is overzichtelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding. Tevens was de bestelling binnen enkele dagen binnen. Top.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam