Welke ervaring??

Welke ervaring, heb nog steeds niks ontvangen, dus nog geen geen mening heb maandag al een mail gestuurd waar onze automatten blijven maar krijg geen reactie terug

Lang wachten op rommel uit China

De website gaf mij de verwachting dat ik binnen een paar dagen mijn bestelling thuis zal hebben. Maar naar bijna 2 maanden was het er.... uitgepakt en bleek het dezelfde rommel te zijn die je voor nog geen 20% van de prijs koopt bij de bekende Chinese webwinkel!!

Goede prijs - kwaliteit

Goed product. Snel geleverd Prijs - kwaliteit in orde

Super slechte kwaliteit

Ik vind de kwaliteit van de versnellingspook hoes en knop echt slecht. Het embleem zit scheef. En het ziet er echt heel goedkoop uit. Het spijt me kan er niks anders van maken. Hoop wel dat jullie er iets mee gaan doen voor de rest van de klanten.

Waardeloos product ontvangen

Na mijn bestelling bijna twee weken gewacht op de "Onmiddelijke verzending", pas na herhaaldelijke vragen van waar de bestelling bleef werd de pookhoes met frame pas verstuurd. De "Eco" leer claim blijkt goedkoop nepleer te zijn en het frame is gemaakt van chinees-speelgoed-plastic. Bij mijn (voorzichtige installatie) van de pookhoes braken gelijk alle 6 klipjes van het frame af wat mijn argwaan in de kwaliteit van het product bevestigde. Na meerdere e-mailtjes om een oplossing blijft het stil. Ik word alleen plat gespammed met mailtjes om mijn ervaring met TuningTM te delen. Nou bij deze .... SLECHTE KWALITEIT en SLECHTE SERVICE. 50 euro weggegooid aan een prutproduct. Inmiddels bij de sloop een pookhoes met frame gekocht voor 50 euro, is als nieuw en plopt direct op zijn plek .....

Snelle verzending, mooi prijs

Pookknop besteld voor een Peugeot 307. Ik kreeg het pakketje zoals beloofd meteen de volgende dag, wel een andere pook dan ik had besteld. Deze past echter ook en deze is ook mooi, dus was voor mij geen probleem. Wel een puntje van aandacht uiteraard.

Goeie service en uitstekende kwaliteit

Ik heb nieuwe auto matten besteld. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over mijn bestelling aangezien het 2 weken zou duren. De kwaliteit van de matten en ze zijn mooi afgewerkt. Ik ben er heel erg blij mee en ze staan super in de auto.

Logo Sleutelhanger lijkt totaal niet op de afbeelding van de webshop

Best wel teleurgesteld over die sleutelhanger. De merknaam is helemaal niet gegraveerd en het Pontiac logo is evenmin in de kleur wit-rood zoals de foto suggereert. What you see isn't what you get.... Het geleverde exemplaar lijkt me eerder voorzien van een fletse zeefdruk of iets dergelijk, waardoor de opdruk bij regelmatig gebruik snel zal vervagen en je het met een banale sleutelhanger moet stellen. Als ze dan ook nog eens extra kosten aanrekenen voor en instant betaling met Bancontact, bovenop de pittige verzendingskosten, geeft dat toch een wrange nasmaak.

Prima Netjes verpakt

Levering zoals besteld en op tijd!

Prima product zoals omschreven.

Slechte kwaliteit

Ik ga de tapijten niet terugsturen maar ben absoluut niet tevreden over de kwaliteit. Het voetenstuk is gewoon schuin op de mat gestikt. Dit is toch met het blote oog te zien,kwaliteitscontrole? Het feit dat jullie dit zo durven versturen zegt genoeg. Reclame ga ik bij ons in de club zeker niet maken.

Très bon produit

Très bon produit et livraison rapide

Goed product, prima afgehandeld

Automatten voor een Qashqai besteld; per abuis had ik de verkeerde besteld. Is keurig opgelost en de matten werden binnen de levertermijn afgeleverd. Dikke prima!

Goed, prima service

Product zoals beloofd.

Prima. Snelle levering

Assortiment goed. Snelle levering en netjes verpakt.

Redelijk

Het bestelde onderdeel werd zeer snel geleverd, prima onderdeel alleen jammer dat het bij mij niet goed paste. Wel erg jammer dat men zeer slecht met het bedrijf kan communiceren, telefoon is alleen antwoordapparaat waar niet op gereageerd wordt. Het zelfde geldt voor email. Contact via WhatsApp lukt wel echter, zit er tussen de berichten soms dagen tussen. Er worden dan opeens verzoeken gedaan om foto's te sturen van het oude onderdeel waarop men dan weer geen reactie krijgt. Uiteindelijk wel de toezegging ontvangen dat mijn geld na retourzending wordt terug gezonden. Eindconclusie : als men sneller zou reageren op vragen etc zou ik deze zaak zeker aanbevelen.

verkeer onderdeel

Verkeerde onderdelen geleverd mail en whatsapp bericht gestuurd maar helaas nog geen reactie

Uitstekende service

Overzichtelijke website, eenvoudig om zaken te bestellen, goede verpakking en snelle levering. Enig minpunt is dat enkel betalen met Ideal gratis is, voor betaling met bankkaarten en paypal moet je extra betalen.

Teleurgesteld

De pookknop oogt mooi net zoals op de foto maar als je nader kijkt vrij povere kwaliteit ...ook in afwerking

Slecht contact

Het contact maken is erg lastig. Producten niet naar wens, slechte kwaliteit. Artikel niet volgens afbeelding (pookhoes) Artikel niet goed passend (pookknop)

Kut

Product klopte niet met de omschrijving.

Snelle en prima levering

Snelle en prima levering Het sleutel hoesje is van goede kwaliteit

Onaardige service

Product kapot aangeleverd, onaardige service zonder prettige oplossing

Service top - product prul!

Goede en zeer snelle service - TOP!! Maar het geleverde product is zwaar Chinees spul waarbij na een dag het al kapot was!! Jammer dus!!!

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam