Helaas slecht

Een maten set besteld voor een klant inlaatspruitstuk van 14dagen 1 maand geleverd diverse keren gemailt en ge appt in middels heb ik het om te huilen rechter Mat past niet linker Mat niet zoals besteld had betaald voor een logo maar er staat niks op en geen bevestiging matriaal niks zal ook niet aan raden naar een WhatsApp gesprek is er gezegt stuur maar terug kost me nog een keer verzend kosten ben bang dan alles kwijt ben heb alle review bekeken ben schijnbaar niet de eenigste ik zal het ook niet naar laten om wat te onder nemen ik hoop naar deze review mensen hier niet gaan kopen ik had gehoopt op een oplossing ik had voor gesteld 1x nieuwe Mat te leveren linkerkant met logo recht heb ik zelf al aan gepast de geen reactie meer vandaar ik ook niet geloof me geld nog terug komt ik raad te sterkte af hier te kopen maar laat het er niet bij zitten prinsipe kwestie

top en snel geleverd

Snel geleverd, mooi materiaal, kortom helemaal tevreden

Snelle levering. Prima product.

Mijn bestelling naar een totaal verkeerd adres verstuurd !

Het adres op de factuur is gewoon goed ingevuld maar het pakket is naar een ander adres verstuurd en ligt nu ergens in West Friesland terwijl het in Brabant had moeten zijn. Totaal geen reactie op Mail, telefoon, what's app. Echt treurig dit!!!

Goed product, prima prijs

Kwalitatief goed product, snelle levering en een scherpe prijs. Het betreft een lederen pookhoes en handremhoes.

Verkeerde kleur geleverd

De kleur van bestelde automatten was niet naar verwachting. Deze wil ik graag retour zenden en omruilen. Maar ik heb na een aantal dagen nog steeds geen reactie daarop ontvangen.

Zien er gaaf uit en ben er blij mee. Was het wachten meer dan waard!

Zien er gaaf uit en ben er blij mee. Was het wachten meer dan waard!

De bestelde (en afgeprijsde) vloermatten zeer snel geleverd. De verpakking waarin het zat was echter open gescheurd bij aankomst. Hiervan melding gemaakt waarop geen reactie. Kwaliteit van de matten is zo zo. Met wit katoen (geen kunststof) band afgewerkt en overleeft vieze schoenen niet.

Geen respons op vragen

Ik heb een aantal malen via mail en telefoon een vraag gesteld om een produkt te ruilen tegen andere kleur. Geen enkel antwoord. Product zelf is goed

Kon t makkelijk vinden op de website en snel geleverd. Ook vraag beantwoord.

Tuning TM doet wat t belooft.

Matten voor de Nissan besteld volgende dag inderdaad bezorgd. Minpuntje het 06 nummer wordt niet opgenomen en pas na 10.00u bereikbaar.

De matten zijn zeer mooi en van goede kwaliteit. Maar er is een minpuntje het kopelingspendaal blijft net iets achter de rand haken waardoor hij niet soepel terug gaat in zijn normale stand.

Mooie matten

Mooie matten, goede communicatie.

Redelijke snelle levering

Nadeel klanten service niet te bereiken via telefoon en geen antwoord op mail vind ik toch een groot nadeel verder product wel goed

Snelle levering. Ruime keuze. Ik ga er zeker vaker gebruik van maken van de service bij TuningTM

DE GELEVERDE RENAULT CAPTUR MATTEN SET VOLDOET NIET AAN DE MAATVOERING ZOALS HET BEHOORT TE ZIJN.

OP GROND HIERVAN IS DIVERSE KEREN NAAR DIT TELEFOONNUMMER GEBELD 0617478516 EN HELAAS WORDT TELKENS WEER BEANTWOORD MET EN VOICEMAIL BERICHT WAAR JE GEEN INGESPROKEN MEDEDELING ACHTER KAN LATEN.

niet goed afgewerkt

Naden scheef, leren randjes niet netjes gemaakt. onder 1 leren randje komt wit onafgewerkt stof uit.

Goede en snelle levering.

je krijgt niet wat je op de foto ziet

je krijgt niet wat je op de foto ziet

alles naar wens

slecht

de levering klopt niet er wordt niet gereageerd op mijn melding omtrent

Ondanks dat onze auto van 2006 is is het bestelde product exact wat ik bedoelde. TOP

Goede website, goede communicatie en snel geleverd.

Mooi op tijd, mooi product

Snel op de site gevonden wat ik zocht , eenvoudig besteld en snel geleverd. Top !

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam