Geen respons op vragen

Ik heb een aantal malen via mail en telefoon een vraag gesteld om een produkt te ruilen tegen andere kleur. Geen enkel antwoord. Product zelf is goed

Kon t makkelijk vinden op de website en snel geleverd. Ook vraag beantwoord.

Tuning TM doet wat t belooft.

Matten voor de Nissan besteld volgende dag inderdaad bezorgd. Minpuntje het 06 nummer wordt niet opgenomen en pas na 10.00u bereikbaar.

De matten zijn zeer mooi en van goede kwaliteit. Maar er is een minpuntje het kopelingspendaal blijft net iets achter de rand haken waardoor hij niet soepel terug gaat in zijn normale stand.

Mooie matten

Mooie matten, goede communicatie.

Redelijke snelle levering

Nadeel klanten service niet te bereiken via telefoon en geen antwoord op mail vind ik toch een groot nadeel verder product wel goed

Snelle levering. Ruime keuze. Ik ga er zeker vaker gebruik van maken van de service bij TuningTM

DE GELEVERDE RENAULT CAPTUR MATTEN SET VOLDOET NIET AAN DE MAATVOERING ZOALS HET BEHOORT TE ZIJN.

OP GROND HIERVAN IS DIVERSE KEREN NAAR DIT TELEFOONNUMMER GEBELD 0617478516 EN HELAAS WORDT TELKENS WEER BEANTWOORD MET EN VOICEMAIL BERICHT WAAR JE GEEN INGESPROKEN MEDEDELING ACHTER KAN LATEN.

niet goed afgewerkt

Naden scheef, leren randjes niet netjes gemaakt. onder 1 leren randje komt wit onafgewerkt stof uit.

Goede en snelle levering.

je krijgt niet wat je op de foto ziet

je krijgt niet wat je op de foto ziet

alles naar wens

slecht

de levering klopt niet er wordt niet gereageerd op mijn melding omtrent

Ondanks dat onze auto van 2006 is is het bestelde product exact wat ik bedoelde. TOP

Goede website, goede communicatie en snel geleverd.

Mooi op tijd, mooi product

Snel op de site gevonden wat ik zocht , eenvoudig besteld en snel geleverd. Top !

Top, goed product en snel in huis

Mooi product, voor juiste prijs en netjes en snel thuis bezorgd

product geleverd als beloofd

Product keurig ingepakt geleverd op afhaaladres binnen de gestelde levertijd. Product zelf is netjes en goed afgewerkt.

Everything was Good. Time and service is perfect . We cooperate in the future.

Schandalig!

Ik heb al meerdere e-mails gestuurd, meerdere keren gebeld en via whatsapp gestuurd. Blijkbaar hebben jullie de betaling niet ontvangen, maar ik heb al 4 keer het bewijs (officieel van de bank) doorgestuurd naar jullie. Ik vind het enorm jammer dat er niet of af en toe gereageerd wordt op mijn mails en dat jullie het product (lederen pookhoes) niet opsturen. Heb al meerdere keren gevraagd voor telefonisch contact op te nemen met mij, maar tot op heden is dit niet gebeurd! Bestel hier niets, want je krijgt geen klantenservice en geen producten! Wij wachten alsnog op het product of een terugstorting van het geld. Bedankt

Goede snelle service

Product is snel geleverd

Mooie matten, geleverd zoals besteld.

Levertijd was 2 weken, maar toen waren ze er ook wel. Pasvorm is meer dan prima. Borduursel (merknaam) is ook mooi, maar ik ben benieuwd of het zo blijft. Ervaring/contact: 9/10 Product: 8.5/10

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd, had iets sneller gekund.

Reageren niet op vraag / garantie over geleverd product

Netjes product thuis gekregen. Echter voldoet het product ( pookknop ) niet aan de verwachting. De boven zit een stuk gedraaid en dat is heel onsierlijk. Netjes via het contactformulier aangegeven zonder enig resultaat tot zover

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam