Niet geheel wat ik verwachte

Had automatten voor een Peugeot 2008 besteld. In de advertentie staat duidelijk de naam van Peugeot met het model nummer ingeborduurd. Op de ontvangen matten is alleen 2008 op de voormannen geborduurd. Valt dus tegen en is niet waarmee geadverteerd wordt.

Eerste ervaring was prima

Twijfelde een beetje of ik de website wel vertrouwde maar uiteindelijk toch besteld. Website is soms moeilijk omdat er eigenlijk teveel keuze was. Is het moeilijk om gelijk te keizen welke kleur stiksel, borduren, flock, ecoleer zoveel om te kiezen. Dit mag wel iets overzichtelijker en duidelijker foto's. Eind product is naar wens alleen snap ik niet waarom er Astra H erop wordt geborduurd en niet gewoon Astra. En de let op het correct schriiven van de klant zijn naam! Die van mij was fout geschreven door het bedrijf niet door mij.

Alles goed aangekomen geen probleem De vier sterren staan voor het lang wachten een vier tal weken naar belgie.

Ziet er mooi uit

Bestelde artikel is keurig geleverd

Prima ervaring, bestelde artikel is geleverd. Werd ook op de hoogte gehouden van de status. Niks op aan te merken , gewoon goed. Mvrgr , R Dekker

Perfect! Volgens opgave

zeer snelle bevestiging van de bestelling, vlotte aflevering

Dankzij de heldere site kon het onderdeel besteld worden. Goede uitvoering van het merkgebonden onderdeel.

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Zeer goede en snelle service en kwaliteit

Mooi product.

Mooi materiaal. Past goed. Kleur van het stiksel van het logo niet identiek aan de kleur van de rand.

Matig

Het product, een z’n pookhoesje was best netjes maar was. Iet voorzien van een raamwerk. Dit is een essentieel onderdeel en is soldengefixeerd aan het originele pookhoesje. Gesuggereerd wordt het originele hoesje kapot te maken in de veronderstelling dat dit raamwerk heel blijft en vervolgens vastgemaakt kan worden aan het lederen hoesje. Dit laatste is kansloos. Product geretourneerd. Het ware netjes als TuningTM een retourverzendsticker mee had gestuurd.

uitstekend

Ik ben zeer tevreden over de wijze van levering, prima verpakt. ook zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde automatten

Niet 1 op 1 te monteren renault kadjar.

De pasvorm is redelijk (niet alle flapjes netjes gesneden) De montage vergde nogal wat tijd, omdat de beloofde montagehandleiding er niet bij zat. Er is geen rekening gehouden met de pookonderdelen die door de hoes heen moeten, en je moet de rubber borgring van de originele hoes hergebruiken.

top

al eerder matten met logo bij TuningTM besteld,waren helemaal TOP,dus nu weer en weer TOP

Matten besteld en passen perfect en werden snel geleverd.

De levering klopte zoals voorspelt werd.

Kwaliteit artikel lijkt uitstekend.

Snel en goede levering

Snel en goede levering

prima en snelle levering

gisteren besteld en de volgende ochtend al in huis

De matten zijn van goede kwaliteit, passen goed en snel geleverd.

Goed product voor een mooie prijs!

Zeer tevreden! Mooie matten besteld van prima kwaliteit ik was echt verrast dat het eind resultaat zo fraai was! Mooi geboorduurd logo, was via de website allemaal heel makkelijk en snel te vinden veel keus,veel mooie voorbeelden en snellere levering dan was gezegt! Ik ben erg tevreden!

Jammer

Had auto matten besteld voor Peugeot 406 coupe, met de bevestiging gaten, maar nee !! Zonder !!

Niet eerlijk

Ik heb voor een brievenbus pakketje 5,65 euro betaald, terwijl jullie dat er niet voor betaald hebben.....niet eerlijk toch ? Zou graag de 5,65 euro terug ontvangen !

Aanrader!!

Zeer snelle levering, goede kwaliteit. Die zo verder..

keurig afgewerkt

de bestuurdersmat , met dat ingenaaide vlak. had beter iets naar voren kunnen gaan. mijn hak van schoen blijf er voor steken, af en toe.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam