Duidelijke site goede prijs

Mooie overzichtelijke site goede kwaliteit matten mooie prijs en vlotte levering ondanks de corona en december maand .

The material is not what it is described to be

I ordered the tapis de sol for the Opel Astra K. In the description the material was velour, but actually when I received them, it was not. They fit good in the car, however I was disappointed I was mistreated.

Snelle levering, alleen jammer dat voor een klein en licht pakje de volledige verzendkosten betaald moeten worden

Zeer goede ervaring

Snel geleverd Erg tevreden over product Goede en duidelijke bijsluiter Aanrader!!

Super kwaliteit en service

Matten besteld met logo. De bestelling kon makkelijk geplaatst worden en keuze uit diverse design en uitvoeringen. Gekozen voor de wat duurdere mat met geborduurd logo. De bestelling was werd snel verzonden en geleverd. De kwaliteit is bijzonder goed en ook het stikwerk voor het logo is van goede kwaliteit. Misschien niet de goedkoopste, maar zeker wel een van de betere! Een aanrader!

goede kwaliteit en snel geleverd

auto matten besteld deze passen perfect en goede kwaliteit.

Mooi degelijk goed passend kwaliteit artikel, beter dan origineel.

Ik heb automatten voor een Peugeot 5008 (2011) besteld bij TuningTM omdat zij een set aanbieden met een mat voor de derde zit rij. Ik was benieuwd naar de pasvorm. Pasvorm is gewoonweg uitstekend! Voor de bestuurderskant is de mat langer dan het origineel (beter!) en wordt gebruik gemaakt van de originele bevestiging punten. De pasvorm is beter dan het origineel. Bijrijderskant is de mat ook langer dan het origineel en hier is ook de pasvorm weer beter dan het origineel. Voor de achterbank (2e zit rij) lijkt de mat exact hetzelfde als het origineel, echter ook hier is de pasvorm beter dan het origineel. De mat ligt precies klem in het midden tussen bank en midden console waardoor de mat goed op z'n plaats blijft liggen (anders dan bij het origineel). De achterste mat voor de 3e zitrij is een fijne extra die origineel niet geleverd wordt. De bestelde pook knop was niet geschikt doordat de pal voor de achteruit niet goed in de pook paste. Het lederen gedeelte, waar het om ging, was redelijk eenvoudig om te zetten op de originele pook knop. Geen quick fix, maar wel een goed resultaat!

Ik krijg geen contact

Helaas heb ik iets gekocht waar ik niet mee tevreden ben. Ik heb hierover vragen gesteld via de mail, telefoon etc.., maar totaal geen reactie meer. Wat ik gekocht heb is waardeloos. De verzendkosten voor een envelop van nog geen 50 gram a € 6,95 vond ik veel te hoog, maar zoals gezegd ook hier krijg ik geen reactie op. Misschien nu?

matig

De bestelde artikelen zijn geleverd, maar niet in 1 keer! zou misschien wel mooi zijn, als een bepaald artikel, niet of later pas kan worden , dat aan de klant wordt vermeld, zodat hij/ zij weet dat het er als nog aankomt! schept dan meer duidelijkheid! ik heb er verschillend mailtjes voor moeten plegen, wat ik niet zo prettig vond. met vriendelijke groet mevr Verwijmeren.

Erg tevreden met geleverde product

Geen communicatie

Probeer al een aantal x contact op te nemen omdat ik mijn pakket nog niet heb ontvangen onmogelijk om hun te spreken te krijgen !

Slecht

De pasvorm van de hoezen klopt niks van en als je een bericht stuurt voor de klantenservice word je genegeerd dus ik bestel hier niet weer

Zeer verwarrend met 2 verschillende bankrekening nummers.

Jammer dat het zo moeilijk was om de bestelling te betalen. De omschrijving van het product niet goed genoeg om de juiste artikel te bestellen. B.v. de pookhoes compleet die ik bestelde kan van voor of na bouwjaar 2010 zijn en daar zit achteraf verschil in.

Niet goed , niet wat ik besteld heb!!!!!

Ik heb zwart op wit dat de buiten kant met rode draad wou maar heb het niet gekregen !! Maar heb er wel voor betaald !! Zo ik zou graag willen zien hoe u dit gaat oplossen . Ik heb besteld de naam in het rood borduurd en de buitenrand met rode draad . Maar die ik heb ontvangen is de naam wel met rood borduurd en de buitenrand met zwartdraad !! Ik ben hier niet tevreden over !! Zo hoegaat u dit oplossen !

Snel en kwalitatief hoogstaande producten

Voor mijn Volvo V70 een versnellingspookhoes en handremhoes besteld. Mooi leer en uitstekende pasvorm.

Bestelling niet geleverd

2 stuur hoezen besteld. Ik ontving er maar 1. Na contact zou de andere nagestuurd zijn via brievenbus, maar deze is nooit aangekomen. Zonder track and trace kom je er nooit achter waar het mis is gegaan. Beetje jammer dat ik geen exemplaar krijg. 1 van beide auto’s is nu voorzien van een stuurhoes. Instructies hadden iets duidelijker gemogen. Met YouTube ben ik er aardig uit gekomen.

Matten passen niet goed.

Hoewel ik matten heb besteld voor een Audi 80 (B4) komen de gaten totaal niet overeen met de originelen knoppen van de auto. Ook de pasvorm van de matten komt niet overeen met de bodem. Een groot verschil met de voorgaande originele rubbermatten van Audi. Die pasten 100%.

Supermooie matten voor de V50!

Duidelijke site, snelle goede levering en topkwaliteit matten (met logo stiksels) voor mijn v50.

Zeer te vreden met Turing t m

Vlotte service

Goede service en levering

Bestelling geplaatst snel antwoord op mijn vraag en de afgesproken levertijd was ook oke. Zeer tevreden.

Mijn bestelling had ik de volgende dag al in huis !

op zijn vlaams gezegd dikken brol hun materiaal

spullen van zeer slechte namaak kwaliteit

Past perfect en ziet er mooi uit

Niet te vreden

Bestelde een pook hoesje voor bmw e60 in de kleur licht grijs Wat kreeg ik toegestuurd donker grijs nu mailde ik even de verkopen op Om dit te melden kreeg als antwoord stuur deze retour terug maar de kosten zijn voor mij ? Dit is mijn schuld niet dat het kleur niet juist is !!! Spijtig dat ik nu niets van antwoord meer krijg zeer slechte service na verkoop

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam