Geen reactie

Wil iets retour sturen/ brengen maar krijg geen enkele reactie. Eens maar nooit meer!

Top spul

Nieuwe matten en nieuwe pook/handrem hoezen besteld voor mijn Renault Laguna. Zeer tevreden met het resultaat.

Correct

Goede pasvorm

Snelle levering van kwaliteitsmatten

Zien er geweldig uit. Toekomst zal leren of ze de kwaliteit die ik verwacht ook waar maken. Maar de kwaliteit van de afwerking was al super

tot nu toe niet tevreden

2 keer een mail verstuurd om te vragen waarom ik 2 verschillende emails van ze heb gekregen maar tot nu toe geen reactie (week).

Niet de juiste pookhoes ontvangen

De pookhoes paste niet, in de auto zat een soort driehoek, en de geleverde hoes had een vierkant kader. Ik heb nu de hoes aan het originele kader gelijmd, dus het is netjes. Maar dat hoort niet zo te gaan..

Goede en snelle service

Netjes op beloofde tijd geleverd . Prima passende versnellingspook hoes .

snel en goed

Zie boven

Een goed product en snelle levering

Neutraal

Ik krijg de beoordeling maar helaas heb ik het pakketje nog niet ontvangen. Wel de bevestiging gekregen dat het onderweg is.

Prima product, goede pasvorm

Prettig verrast

Slechter dan slecht

-Beige matten besteld-zwarte ontvangen -Mercedes logo besteld, andere logo op de matten -Probeerde te bellen: geen antwoord. Geen antwoord op bericht. -Reed naar Rotterdam om matten te brengen: niemand thuis

Snelle en fijne service.

Al diverse malen matten gekocht. Perfecte pasvorm en kwaliteit.

Geen opnemen telefoon

Diverse keren gebeld en SMS, geen reactie

Snel en goed

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden over de levering

Goede kwaliteit

Product is goed. Jammer van de €7,- verzendkosten terwijl het werd opgestuurd als brievenbuspakketje.

Goed maar ben nog nt wachten op terugkrijgen van geld van de matten

Super ,snelle levering, product top qualiteit

De automatten zien er geweldig uit!

Opzoek naar nieuwe automatten kwam ik op de site van Tuningtm terecht. De matten met naam borduursel lijken bijna op de originele matten. De prijs - kwaliteit verhouding en de levering zijn perfect. Ik ben super tevreden, bedankt!

uitstekend

mooi matten prima product mooi afgewerkt snelle levering

Vreselijk

Besteld betaald daarna niets meer vernomen, gebeld, gemaild 0 reactie geld kwijt en geen produkt, ingesproken op voicemail terwijl ze er gewoon zouden moeten zijn vlgs. openingstijden. 0 reactie.

Niet goed

Geen levering

Prima, verzorgt

Prima. Snelle levering.

Zeer slecht

Versnellingspook knop besteld,niks ontvangen,word totaal niet gereageerd op berichten,telefoon staat altijd uit.

paste niet

Ik heb een pootgoed besteld, volgen de informatie op de website moest hij passen, maar hij was te klein. Ik heb hem teruggestuurd en een andere bij een zusterbedrijf besteld

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam