Prima geregeld

Na enige aarzeling de knoop doorgehakt en besteld… Ben niet zo op de after market parts…. Ziet er goed uit en past strak…!

Snel en goed

Ben een tevreden klant

Prima levertijd

Kwaliteit

gewoon goed

goede service .

niet goed

ik heb eentje bij AliExpress besteld en eentje bij jullie allebei zelfde kwaliteit alleen aan jullie heb ik € 35 betaald en AliExpress heb ik 7€ betaald

slechte levering

28 maart besteld en nu 14 april nog niet binnen. aangegeven dat ik mijn pakket bij een post.nl wilde laten bezorgen. duurde al lang voordat pakket verzonden werd terwijl de site aangaf dat het product voorradig was. Is verzonden naar mijn thuis adres. aangezien er getekend moet worden en ik normaal gewoon werk wordt het pakket na een aantal pogingen alsnog naar een post.nl punt gestuurd. beetje jammer dat het niet het punt is wat ik zelf heb uitgezocht Het wordt nu verzonden naar een punt dat alleen tussen 9:00 en 16:00 open is. dus voor de normaal werkende mens niet op te halen.

Top kwaliteit

Heb bestelling gedaan voor mijn auto en kwam binnen is echt top kwaliteit! Echt een aanrader!

Automaten besteld en volgens afspraak info geleverd

Krijgt wat je koopt

Ziet er goed uit.

Product goed.

Snelle levering.

Product nog niet ontvangen

Product nog niet ontvangen.

Goede automatten

Gewoon goede automatten voor een prima prijs. Was een gokje na het lezen van de reviews, maar geen problemen gehad. (Standaard uitvoering besteld)

Past niet

Goede kwaliteit maar past echt niet!!!! Afmeting niet goed waardoor de handremhoes Niet blijft zitten!!

Snelle levering !!

Top bedrijf, heb hier mijn armsteun besteld product was zoals beschreven goede pasvorm en kwaliteit. Wat opviel was de zeer snelle levering, absoluut top, aanrader !!

Mooi product

Alleen reageren wat laat op wanneer wordt verzonden

Bagger!

Na aan te hebben gegeven dat ik mijn order wil annuleren heeft de verkoper dit bericht gelezen (op whatsapp) en hierna de order TOCH nog een aantal dagen later opgestuurd. Zeer klantonvriendelijk waardoor ik retour kosten moet betalen. 0/10 raad niemand aan hier iets te kopen

goede ervaring maar te hoge verzendkosten

goede ervaring maar te hoge verzendkosten

Geen gehoor

Had een pookhoes besteld maar deze paste niet . Gemaild met de vraag en foto’s of deze op een andere manier moest gemonteerd worden dan zij hadden gezegd in de omschrijving, geen antwoord meer ontvangen. Pookhoes ligt nu maar ergens in een hoekje jammer want de hoes ziet er wel goed uit.

Ziet er goed uit en echt leer!

Heb nog niet de tijd genomen om de pookhoes te verwisselen met mn oude kapotte. Maar de hoes ziet er netjes uit en het is ook zoals aangegeven echt leer!

Misleiding

In de website wordt merk en type vermeld van een pookhoes, maatvoering en uitvoering komen in geheel niet overeen en dan is het hellaas toch interessanter om voor minder geld een goede kopie in China te bestellen, zeer teleurstellend

Goed.

Vlot en netjes geleverd.

Ruime eerlijke keus, deugdelijk materiaal

Handgreep versnellingspook vervangen door zelfde model als het origineel. Ziet er keurig uit en scheelt aanzienlijk met prijzen van de originele fabrikant. DHL was wat traag maar dat valt de leverancier niet aan te rekenen. Onderdeel werd zeer snel verstuurd naar ontvangstpunt.

Uisluitend

Product en service zijn van goed kwaliteit

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam