onduidelijkheid

De handremhoes is prima maar werd geleverd zonder raamwerk. En het ging mij voornamelijk om het frame. Die moest vervangen worden. Op de site foto is de hoes met raamwerk/frame afgebeeld. Dus ja nogal onduidelijk. jammer

Snelle levering en mooi en goed product.

Snelle levering en mooi product.

Mooi product

Netjes op tijd geleverd

Alles klopte. Verzending heel rap. Product voldoet aan beschrijving

Aangenaam

Goeie automatten!

Ik heb een paar automatten gekocht en die zijn perfect!

alles prettig geregeld

alles naar behoren gegaan.

snelle correcte levering

snelle levering, vanwege een incorrect besteld item moeten retourneren. afhandeling door Tuning TM ietwat traag maar wel uiterst correct. Gaan hier in de toekomst wanneer nodig zeker weer bestellen.

Niet tevreden

Handremhoesje is aan de krappekant zit erg strak. Versnellingspookhoesje ontbreekt het touwtje om strak te trekken.

Graag mijn retour geld terug betalen!!!!!!

De bezorging was prima en meteen betaald Ideal Helaas heb m'n armsteun terug moeten sturen omdat het te breed was . Helaas nu wacht ik nog op de terug betaling. Het is namelijk de 16 de al opgehaald . gecontroleerd met track en tracé Waarom is het zo moeilijk om geld terug te storten !!???? Gr M de laat uit Waalwijk

Niks op aan te merken

Alles was zeer duidelijk tijdens het bestellen. Na bestelling altijd netjes op de hoogte gehouden. Mijn pakje was er ook sneller dan verwacht dus dat was nog een extra pluspunt. Hier bestellen is zeker een aanrader!

Zeer goed, gekochte delen pasten uitstekend

Prettig. Duidelijke website en snelle levering

Mis alleen klemmen voor vloermatten

Makkelijk om te bestellen. Levering snel...goede informatie over hoe en wanneer geleverd wordt.

Top makkelijk te plaatsen gewoon naar boven trekken(krachtig) zorgen dat de veer niet weg schiet

passing handrem hoes belabberd.

hoes voor de handrem paste slecht to zeer slecht.

Supersnelle service,,top

Onderdeel ziet er degelijk uit, maar past niet goed

Pookknoop voor ford kuga besteld. Ziet er kwalitatief goed uit, maar past niet goed. Hendel voor achteruit blijft hangen en valt niet terug. Gezien het aankoopbedrag net niet interessant genoeg om terug te sturen. Zelf gemodificeerd, zodat het passend en voldoende stevig is gemonteerd.

Super tevreden!

Heel professioneel en klantvriendelijk

Goed product matige instruktie

snelle levering en product voldoet aan beschrijving.

Slecht

Product stond binnen 24 uur geleverd, uiteindelijk 3 weken moeten wachten. Het product was niet op voorraad pas dan je website aan of stuur de klant uit jezelf een mail. Na contact te hebben zou het die week verzonden worden maar is toen nog niet geleverd. Na weer contact hebben gehad zeiden ze over drie dagen het product bij hun binnen was. uiteindelijk na week toch gekregen. Product zelf was wel goed, maar had hem net zo goed bij iemand anders kunnen bestellen die wel direct kon leveren nu stond me auto 3 weken stil en anders op wish/aliexpress kunnen bestellen voor 1/5 van de prijs.

de snelheid van levering is oke etc..........order 19462

wel moet ik u vertellen dat het product kapot bij mijn aangekomen is,waarschijnlijk omdat de verpakking te dun was is 1 van de lipjes van de pookhoes afgebroken gelukkig had ik de oude ring nog en heb deze over gezet tevens zat er geen montage beschrijving bij groetjes bas visser

Goed en snel past prima Zeer goed

gewoon goed niets op aan te merken

ik zal TuningTM zeker aan raden bij mijn bekende, sterker nog mijn zwager heeft al besteld

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam