Correcte,snelle levering en een perfect product,

Het product ( automatten) is van zeer goede kwaliteit en past product precies.

Super product snelle levering

Super producten en snelle levering

Super automatten snel geleverd

Auto mattan met logo binnen twee weken op de stoep

Super towar

Polecam

Mooie producten voor een nette prijs

al vaker besteld, zowel poken en matten sets voor het geld een mooi product met goede pasvorm.

Onduidelijke website, product niet geheel gelijk

Kreeg niet geheel wat ik besteld had. Stiksels waren anders. Kreeg ook geen gehoor meer. Pasvorm was wel perfect. Kleur kwam mooi uit. Kwaliteit materiaal is voldoende.

Goed product en netjes geleverd.

Koop vast en zeker nog een keer iets bij jullie.

Slecht!!

Helaas ruim 2 weken op mijn spullen moeten wachten. Op mail en telefonisch geen contact mogelijk. 6,95 moeten betalen voor brievenbuspakket.

Prima ervaring

Het bestelde onderdeel kwam op tijd. Met de handleiding erbij was het makkelijk te monteren .

Slechte communicatie maar product ziet er goed uit

Producten goed ontvangen, uiterlijk week wel af van wat ik had gezien op de pagina helaas met de vloermat staat geen volvo logo in. Leren hoezen besteld was goede kwaliteit maar bijna niet te doen om erop te zetten van handrem, versnellingspook was redelijk te doen. Communicatie is slecht heb mail gestuurd over de order geen reactie terug gehad.

Geen communicatie via 06 nummer

Slecht omdat ik iets wil ruilen en er staat een 06 nummer voor contact maar krijg bij vermelde tijden voicemail Zeer slecht.

Tevreden over alles!

Duidelijke website, veel keuze in afwerking en kleur vd matten. Goede communicatie over stand van zaken. Snelle levering en het resultaat was nog mooier dan wij verwacht hadden! Super tevreden klant!

Slechte service

Ik heb meerdere malen wat besteld. Dat ging ook niet helemaal niet fijn. Nu alweer. Het ergste is nog dat er totaal geen respons komt op voicemail telefoon en mail. Pakket zou verstuurd zijn, en na contact met post nl bleek dit helemaal niet het geval te zijn. Toch jammer want ze hebben echt leuke artikelen. De communicatie kan veel en veel beter!!! En dan digitaal een post label te maken. Dan krijg je bericht dat het pakket verzonden is, terwijl die nog helemaal niet bij post nl is dagen later.

Snelle reactie

Snel gevonden, snel geleverd

Mooie automaten.

De mooie automatten werden met 1 dag vertraging, wat ik helemaal prima vind, thuisbezorgd. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de matten.

Snelle levering en afhandeling van de bestelling

Mooie matten voor in de auto en passen perfect

Duidelijke info Snelle levering.

Levering binnen 1 dag duidelijke informatie, uitstekende kwaliteit

Snelle levering zeer makkelijke website

Goede website, duidelijke uitleg, snelle levering en juiste prijzen. Aanrader voor iedereen.

Ik weet dat het klachten regent bij tunning tm maar ik moet zeggen ik heb matten besteld en gekregen en die zien er goed uit dus bij mij is het goed gegaan alleen later dan verwacht bezorgd

top kwaliteit

Mooie automatten, past super in mijn Captur. Zwart met rode biezen

De levering is pet

Er zou binnen 24 uur geleverd worden ben nu 5 dagen verder en nog steeds is er niks geleverd .Als je probeert contact te krijgen lukt dit niet ze antwoorden gewoon niet

Laten niets meer horen na betaling .

Bestelling gedaan en betaald. Enige Wat ik ontving was bestelnummer en vervolgens al een week niets meer gehoord. Telefonisch niet bereikbaar

Snelle levering en bevalt prima.

Bestelling ontving ik heel snel. Zeer tevreden met mijn bestelling. Duidelijke informatie.

Niks op aan te merken

Je krijgt wat je besteld, goede begeleiding en de aflevering was ook prima en snel, dus dikke 10

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, niet bereikbaar, bellen en mailen nooit terug

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam