Tevreden

Snelle levering, doch de gevraagd hoes diende met de nodige ietwat gestretcht te worden opdat deze aangebracht kon worden.

Communicatie is minimaal maar een goed product binnen een acceptabel levertijd

Nooit binnen gekregen

Wat een kut bedrijf Pookhoes besteld nooit binnen gekregen

Ik krijg geen kontakt met dit bedrijf.

Retour gestuurd en kwam gewoon weer terug. Ne weer mijn pakket retour gestuurd, dit keer aangetekend. Krijg geen kontakt met het bedrijf, niet telefonisch en niet via hun aangegeven app. Heb een mail gestuurd, afwachten op reactie. Heb maar kontakt opgenomen met afterpay en daar mijn klacht doorgegeven.

Auto matten

Auto Matten met Logo besteld, duurde even voordat deze binnen waren. eerste email werd niet beantwoord, tweede omtrent de track en tracé kreeg ik wel antwoord op. Matten zijn verder prima.

In goede orde ontvangen en kwaliteit prima.

Het duurde ruim een week voordat de spullen binnen waren, maar ik ben tevreden met de Volvo s60 pook- en handremhoezen.

Bestelling pook- plus handremhoes Mazda Mx-5 nc

Duidelijke site, makkelijk bestellen, goede communicatie per mail, goed produkt conform info op site.

Bestelling geplaatst daarna alles dood stil

Bestelling geplaatst bedrag afgeschreven GEEN bevestigingsmail van de bestelling. Getracht te bellen kreeg gelijk voicemail deze ingesproken laat niets van zich horen. Voel ke zwaar belazert. Waardeloze onbeschofte zaak. Dus mijn advies koop daar NIETS.

Niet geleverd

Uw onderdeel is verstuurd. Niet dus!!

Teleurstelling

Geen van de producten die ik heb besteld zijn zoals ik het verwachtte. Voornamelijk de 2 voor ruitenwissers. Ik heb specifiek aangegeven dat ik flexibele ruitenwissers wil en heb enkel dit bij de voorruiten gekregen. De achterwisser lijkt wel van de jaren 60 wat absoluut niet past bij mijn auto. En deze “verkoopsuggestie” kreeg ik aangeboden op na mijn keuze bij de voorruitenwissers. Deze suggestie was zeker niet afgestemd op mijn keuze maar duidelijk dat jullie van jullie niet verkoopbare producten afwilden. De achterwisser was zo slecht dat ik het niet eens de moeite waard vond om het te retourneren. Het is daarom in de prullenmand beland. Ik ben dan ook zeker niet van plan om in de toekomst aankopen bij jullie te doen.

Product nog niet ontvangen

Heb het bestelde product nog niet ontvangen, dus kan ik nog geen mening geven.

Slecht

Ik heb nog steeds niets ontvangen

kachel ringen passen niet

het verzenden is goed gegaan. alleen de ringen passen niet goed. daar moet ik dus nu wat anders op verzinnen. dus mijn ervaring met Tuning TM is slecht

Zeer slechte retour afhandeling

Zeer slechte retour afhandeling. Nadat ik mijn retour had aangemeld, direct verzonden. Mijn retour hebben ze op 18 juni ontvangen, daarna ben ik 2 maanden bezig geweest om mijn retourbedrag terug te ontvangen. Na meerdere malen contact te hebben opgenomen, hadden ze mij toe gezegd het retour bedrag naar mij over te maken. Dit tot 3 maal beloofd. Pas na dat ik contact heb gezocht op afterpay op 18 augustus is mijn retour eindelijk verwerkt. Hier een maal besteld en zal zeker maar bij 1 maal blijven. Nooit meer bestel ik in deze webshop.

Keurig geleverd, maar niet passend.

Er is keurig en exact geleverd, datgene wat is besteld. Echter de omschrijving van het type bleek niet afdoende. Ik blijk van het type auto een facelift te hebben. Goed opletten dus....

Super snelle levering, Heel erg blij mee. Kwaliteit van de matten is ook erg goed. Heel blij mee

Trage levering

Trage levering, niet over gecommuniceerd. Bleek door vakantie te komen, maar een mail was prettig geweest.

top

zeer goede product lijkt veel op het originele...

Alles is goed verlopen de levering en de matjes zijn van kwaliteit

Het online bestellen was makkelijk te doen. En de levering was sneller dan was gezegd. Dus in 1 woord: GEWELDIG!

Dik tevreden

Goede ervaring, kwaliteit. Alleen wat langer erop moeten wachten dan 1 dag

Op tijd snel .Product als verwacht

Perfect en netjes geleverd

Perfect en netjes afgewerkt die automaten En zal het een ander aanbevelen als ze goeie automaten nodig heb

Oplichters ! Koop hier niets!

Leveren niet wat ze op de site beloven. Dan nemen ze geen telefoon op en reageren niet op mail.

Binnen 24 uur geleverd + perfecte pasvorm

100% vertrouwd bedrijf