No nonsens

Ze doen wat ze zeggen

Makkelijk, niet duur, snel, goede kwaliteit.

Gewoon prima.

rommel

tellerring is gewoon rommel klikken niet vast zoals ze in de beschrijving zeggen gewoon misleidend

Snel en correct geleverd

Goed contact via marktplaats gehad en deal snel gesloten en ook snel geleverd. Top!

De automatten zien er erg goed uit.

De automatten zijn niet duur maar wel erg mooi gemaakt.

Fitting nagenoeg universeel

Pookhoes vw fox besteld, zag er op de site best aardig uit. Is een losse hoes, summiere beschrijving erbij. Met behulp van YouTube eea gedemonteerd. Aan de pook vastmaken ging nog , maar onderin was drama, was geponst/ sleuf gaten onderin waren aangebracht door fabrikant maar kwamen niet overheen. Wilde eerst terug sturen maar origineel bij dealer ook niet meer te krijgen. Zo goed en kwaad het ging onderin vastgemaakt, benieuwd hoelang dit blijft zitten, moest zelf in de hoes snijden.. Aan het losse raamwerk lijmen is geen optie, te fragiel. Origineel zit hoes aan raamwerk gelijmt.

Zeer slecht !!

Ik heb ongeveer 10x gebeld naar jullie , er word nooit opgenomen Ik heb matten besteld voor mijn peugeot 207cc geborduurd , maar ze passen gewoon niet, en elke keer als ik probeer te bellen word er niet opgenomen!! Hopelijk gaan jullie hier nog iets aan doen, mocht het niet lukken, laat ik ze bij jullie afleveren , en wil graag min geld terug JW vromen asschatterweg 115 Leusden 3831JL

jammer van postnl. .........

snel , netjes en houden zich aan de afspraken . Maar de bezorging van postnl is gewoon ............. . Die is altijd later omdat ze het druk hebben .

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

snel en accuraat

same day delivery. Product voldoet geheel aan verwachtingen. Prijs ok.

Mooi, betaalbaar en helemaal goed!!

Voor mij een betrouwbaar bedrijf

Heb automatten besteld voor mijn Opel Meriva met logo zijn binnen twee dagen geleverd. Alleen de drukknopen om de matten vast te zetten zijn waarschijnlijk universeel deze klikken een beetje te soepel vast daar in tegen blijven ze wel op hun plek liggen

Correcte levering

Onbetrouwbaar

Een pookhoes speciaal op maat gemaakt, zoals valt te lezen bij het artikelnummer op de website, echt niet: het model komt niet in de buurt!

Zeer goed bij vorige bestelling.

De kleur "donkergrijs" lijkt helemaal anders dan wat op het scherm te bekijken valt. Daar ziet men volgens mij de donkergrijze kleur (antraciet) naast de zwarte afgebeeld. De kleur van de toegezonden hoes is niet te vinden op het scherm.

Thierry de Belgique

Je recommande sans problèmes. Correct et rapidement envoyé. Top for me.

Levering niet conform beschrijving website

Levering niet conform beschrijving website: - geen elastiek voor bevestiiging - te sumiere montageinstructie; ik zal ermee naar mijn garage moeten gaan

Slechte service

Vorige week nieuwe pookhoes + ring besteld, deze kwam kapot binnen. Verkoper gecontact over defect. Verkoper Geeft aan dat hun geen beschadigde artikelen leveren. Ik neem als klant niet voor niks contact op over een defect en verwacht wel een oplossing maar helaas dat zit er niet in. Dus bedenk jezelf voordat je hier wat bestelt.

Service slecht

Service zeer slecht. Verkeerd en geen product geleverd. Geen telefonisch contact Reageert niet op Email

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Versnellingspook besteld, ondanks specs past het gewoon niet. Klantenservice geeft niet thuis. Weggegooid geld.

Prachtige matten

Ik ben er super blij mee

Spullen die geleverd zijn, prima kwaliteit. Boven verwachting.

Pookhoes peugeot partner 2008 past niet lekker

Bezorging snel en ok alleen past het product niet helemaal goed. Te krap heb hem iets aan moeten passen om het passend te krijgen

Snel en vakkundig verpakt.

Sneller dan de aangegeven levertijd. Ben er zeer blij mee

Goed product en snelle levering

Goede en snelle levering

Abraham van Beyerenstraat 16