muito boa

Encomenda como esperado, dentro do tempo previsto, recomendo

• Você nos recomendaria? sim

Na een langzame start i.v.m. onduidelijkheid over de betaling, is het bestelde product vloermatten snel geleverd.

Zeer goed!!

Mooie producten geleverd en snel verstuurd. Mattenset besteld en lederen pookhoes. Zeer blij mee.

onderdeel past niet

duidelijk gekozen voor juiste onderdeel, doch paste het onderdeel niet. Geen goede ervaring, bestel ik nooit meer.

Zondag besteld, maandag verstuurd door TM. Buiten macht van TM om had TNT Post 1 dag vertraging.

leuke set

mattenset zoals besteld geleverd maar de verzending mag wel iets sneller ... ruim 2 weken later...

Goede kwaliteit

Ik heb auto matten besteld. Goede kwaliteit en ze zien er prachtig uit.

Ik ben zeer tevreden!

Voor de eerste keer een set matten besteld voor onze Mini. Super mooi om te zien, heel netjes afgewerkt en een hakstuk erin. Mooie logo erin van Mini One. Ik beveel jullie zeker aan !

Mooie perfect passende automatten

Matten besteld voor Nissan qashqai

Afgelopen vrijdag besteld vandaag al binnen . Hele mooie passende matten echt blij mee.

Goede kwaliteit voor een nette prijs!

Pookhoes voor een Opel Tigra besteld. De kwaliteit van de geleverde hoes is prima! Maar de verzendkosten (€ 6,95) voor een plat pakketje wat door de brievenbus past is wel 'wat overdreven'!!

uitstekend

Prima service en snel - lay out website en mail niet uitnodigend.

Na bestelling kreeg ik onderdelen binnen twee dagen op mijn thuisadres - keurig. De mail die je binnenkrijgt met enigszins omscherp logo wekt geen vertrouwen.

Produkt voldoet aan beschrijving

Het zou 2 weken levertijd zijn ivm maatwerk, binnen 10 dagen bestelling ontvangen. Mooi produkt, voldoet aan de verwachting.

Prima kwaliteit voor een gepaste prijs!

Na een kleine week het product ontvangen wat er super uitzag! Vooraf was het wel even wachten op mail bevestiging of het verzonden was of in behandeling maar uiteindelijk toch goed gekomen!

Producten van goede kwaliteit en betaalbaar

+ redelijk snelle levering

Goede kwaliteit / snelle service

De matten-set was precies zoals we het verwacht hadden. Goede kwaliteit materiaal gebruikt en netjes afgewerkt. Ze passen qua pasvorm perfect in en qua kleur bij de auto.

Snel en product volgens verwachting

Zoals een goede behoort te worden afgewerkt

In redelijk termijn geleverd, en prachtig resultaat.

Matten besteld voor Peugeot 207 CC. Passen precies, en voorzien van geborduurd logo. Helemaal Top.

Snelle levering!

Snel geleverd , kwaliteit tja voor 11 euro geen topkwaliteit verwachten maar prijs-kwaliteit is dan wel weer goed .aan de verkoper het knijp klemmetje wat er bij zit vervangen door een kleine slangeklem word aangeraden ,kreeg deze anders niet goed vast op mn seat leon 1m .verder ligt de pook goed in de hand.het motief is bijna hetzelfde als het dashboard.

Niet slecht maar kan beter

- zowel leer als stiksel in verkeerde kleur gekregen - mooi materiaal - goed afgewerkt - redelijke pasvorm - snelle levering De volgende keer haal ik het bij de dealer, weliswaar duurder maar ben dan zeker dat het goed is

Mooie matten, fijne service

Er ontbrak nog een dopje en er werd voorgesteld om de hele set retour te sturen. Beetje zonde voor een dopje die ik er ook zelf in kan zetten dus in goed overleg is er een extra dop opgestuurd. Een winkel om te onthouden.

was gewoon goed

dit was de eerste keer dat ik wat bij TuningTM gekocht heb en ik kan erg kort zijn de verzending was super snel en het product voldoet aan de verwachting.

Artikel bestellen. Vervolgens een perfect verzend-traject. Mvrgr. Egbert

Snel en zoals afgesroken