Zeer snelle levering :)

Mooie matten super!!!!

Snelle levering goede qualiteit

Goed product en een snelle levering.

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik zeer snel een bericht dat het de volgende dag geleverd wordt, en dat gebeurde ook. Het product dat ik ontvangen heb, is precies zoals het beschreven wordt.

Ok maar kan beter.

Het procuct mist een extra bedrukking en werd na ruim 4 weken past bezorgt ipv maximaal 2 week.

Gewoon goed

Goede service, niet te lang hoeven wachten en kwalitatief ook wel goed denk ik. Zo ziet het er in ieder geval wel uit.

Heel goed en snel geleverd

Snel geleverd prima

Super Service

Snelle en goede afhandeling van de bestelling SUPER!!!!

Zeer goede Service !

Alles netjes toegezonden gekregen en Goede instructies bij voor montage .

Keurig netjes geregeld . Mooi product . Kwaliteit van de automatten kunnen pas beoordeeld worden na enige tijd .

mooi en past perfect.

Auto matten met logo voor Volvo gekocht. ze zijn mooie en passen perfect met de montage clips in mijn auto.

Top en snelle service zeer tevreden ook over het product zover zeke nogmaals bestellen

Zeer tevreden. Degelijk producten. Snelle service. Zou het zeker aan andere aanraden. Ben zeer tevreden

2x2 pokhoes+2x2 hanremhoes

ik heb 2x2 pokhoes+2x2 handremhoes besteld en betaald voor een bedrag van +-59 euro met verzendkosten jammer genoeg kreeg ik maar 2x2 pokhoes alleen , volgens hun heb ik dat besteld ondanks dat het bewijs van betaling gemaild waar het op staat dat ik 4 stuks heb betaald verder geen antwoord meer , ik ben autohandelaar en ik zal nooit meer bij hun bestellen

Niet helemaal wat ik wenste

De bestelling van een pookhoes en pookknop voor mijn Toyota Verso werd snel geleverd en de pookknop voldoet wel, echter de pookhoes is niet geschikt als vervanging, het origineel is thermisch bevestigd aan een hulpconstructie de vervanging heeft dit niet ondanks dat het artikel op type model en jaartal is besteld en is voorzien van een lullig elastiekje in een omgeslagen rand ondeugdelijk en niet geschikt jammer jammer maar 50% miskoop.

Gewoon top!!

Mijn zoveelste bestelling gedaan en erg tevree !! Kwaliteit, goedkoop en ook nog snel geleverd. Hier wordt je blij van. Ga zo door TunningTM.

erg tevreden

mooi materiaal goed afgewerkt vlotte levering niet duur ben zeer positief

Kwaliteit

Tweede set pookhoezen (zowel versnelling als handrem) besteld, eerste een aantal jaren geleden voor een Astra coupé. Met contrasterend stiksel een mooie toevoeging ter vervanging van de versleten set. Vanwege de uitstekende ervaring laatst op de gok gekeken of voor onze nog oudere Fiat met versleten interieur ook hoezen waren en ja hoor. In dezelfde kleuren als de rest vh interieur & dashboard besteld, komt prachtig overeen en het geeft je interieur gelijk een boost. Zeer tevreden. Alles op maat en in kleur van je eigen keuze, keurige prijs èn snelle levering.

Top! Goed product en snelle levering

Prima prijs kwaliteit verhouding. Het product is exact zoals het is gepresenteerd op de website. snel in huis

correct geleverd zoals aangegeven op de webiste

goede ervaring, snel geleverd. product is zoals omschreven op de website.

En goed product: de automaten voor CX-5

erg mooi en uitstekende pasvorm

erg mooi uitgevallen en uitstekende pasvorm

Goed en snel

Op mijn mail snel en vriendelijk geantwoord, daarna besteld en binnen 48 uur geleverd.

Zeer lange levertijd

Ondanks de zeer lange levertijd, voldoet het produkt toch aan alle verwachtingen

Pakket kwijt met postnl, tuningTM reageert niet inhoudelijk op verzoek tot instellen onderzoek.

Postnl geeft aan het pakket te hebben afgeleverd, maar dat is niet het geval. Ook is niet duidelijk waar het pakket dan wel zou zijn. Een onderzoek hiernaar kan alleen worden ingesteld door de afzender: tuningTM. Ik heb deze informatie uitgebreid gedeeld per mail met tuningTM. De reactie: "Je pakket is afgeleverd", zonder verdere inhoudelijke reactie. Gezien andere negatieve beoordelingen hier had ik uit voorzorg met paypal betaald, dat was zeker handig aangezien ik daar nu een kwestie moet openen.

Slecht slecht slecht

Ik heb een bestelling geplaatst begin februari. Tot op heden heb ik mijn goederen niet moge ontvangen. Contact opnemen geeft geen zien telefonisch niet bereikbaar en peer email krijg ik aantwoord dat het nog langer kan duren terwijl leveringstermijn 2 weken was. Het is echt slecht service maar nog erger van alles is dat zij mensen voor gek houden. Bestel lever bij AlliExpress voor helft van het geld en dan maar wachten tot dat komt.Het is namelijk geen verschil of bij AlliExpress of bij Tuning TM wachttijd is het zelfde. Maar service van AlliExpress is 10 keer beter dan bij Tuning TM Stelletje oplichters!!!!!!!!!!!!

Mooie matten!

De matten zijn mooi om te zien en van goede kwaliteit, levertijd was iets langer dan verwacht

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam