Slecht slecht slecht

Ik heb een bestelling geplaatst begin februari. Tot op heden heb ik mijn goederen niet moge ontvangen. Contact opnemen geeft geen zien telefonisch niet bereikbaar en peer email krijg ik aantwoord dat het nog langer kan duren terwijl leveringstermijn 2 weken was. Het is echt slecht service maar nog erger van alles is dat zij mensen voor gek houden. Bestel lever bij AlliExpress voor helft van het geld en dan maar wachten tot dat komt.Het is namelijk geen verschil of bij AlliExpress of bij Tuning TM wachttijd is het zelfde. Maar service van AlliExpress is 10 keer beter dan bij Tuning TM Stelletje oplichters!!!!!!!!!!!!

Mooie matten!

De matten zijn mooi om te zien en van goede kwaliteit, levertijd was iets langer dan verwacht

Matten Opel Corsa E

Snel geleverd, ben tevreden

Super nettjes!

Het geleverde is afwijkend van het origineel.

De bestelde pookhoes past niet volledig.

Slecht

Onbereikbare slechte klantenservice, lange verzending én het product lijkt van AliExpress te komen. Ik had een poke hoes en handrem hoes besteld, beide producten hebben mankementen.

Slecht

Bestelling niet gehad,zelf contact opgenomen bestelling bleek verloren geraakt,zouden opnieuw bestellen,na dagen wachten weer zelf contact opgenomen en toen eindelijk ontvangen,slecht!

Erg behulpzaam goede service

Slechte communicatie betreft mail bericht

Na ontvangstvautomatten bleek dat 1 mat een verkerde maat had. Op verzoek foto gestuurd en aangeboden om langs te komen in Overschie . Ik ben namelijk bijna 3 tot 4 x per week in overschie. Helaas geen reactie gehad. Ook niet wst bereft de verkkerde mat. Mvrgr Cees Stelloo 0653710736

Levering en product in orde, website niet

Ik wilde eerst niet bij jullie bestelling, vanwege de (oplichters) uitstraling van de website. Het lijkt snel in elkaar door een enkeling. Het product is gelukkig wel aangekomen en ook snel. Ik vind het wel gek dat ik z'n 6/7 euro aan verzendkosten moet betalen voor een briefzending.

Past niet na behoren

Heb pookhoes gekocht, was kort, naden zaten los, waren 2 aan elkaar gestikte lapjes leer waarvan stiksels ook te dik waren om netje te passen

hoesje was te klein ondanks goed bestelt

vlug geleverd maar te klein krijg het niet over de ring

Mooi product, zeer slechte communicatie

Ik had een beige pookhoes en handremhoes besteld. In vergelijking tot de bekleding was de set "te geel". De bekleding is meer aan de grijze kant van beige. Kan gebeuren. Direct een e-mail gestuurd met het voorstel om persoonlijk te ruilen, zodat ik ter plekke kon vergelijken of de kleur overeenkomt. Geen reactie. Zeker 7 keer gebeld en 3-maal de voicemail ingesproken, SMS-berichten gestuurd. Pas na een week kreeg ik een e-mailberichtje dat ik de set (op eigen kosten) kon retourneren, waarop ik mijn geld terug zou krijgen. Geen excuses voor de late reactie o.i.d. Op mijn hernieuwde voorstel alsnog om te ruilen heb ik geen enkele reactie gekregen. Ik ben uiteindelijk persoonlijk naar het adres gegaan. Het is een bedrijven verzamelgebouw en na wat drukken op diverse bellen werd de deur opengedaan door een welwillende buurvrouw, die kennelijk wel vaker teleurgestelde/boze klanten te woord stond. De postbus bleek ook vol met geretourneerde pakketjes.

De pasvorm vind ik matig, versnellingspook hoes,de hoes moet uit het midden zitten.

Ik ben goed tevreden

zeer positief ervaren

1x achteruitwisserarm besteld, werd direct opgepakt, netjes mail ontvangen en snelle levering van een goed produkt. Mij goed bevallen.

Precies naar wens, top!!

Bestelling makkelijk, overzichtelijk, veel meer opties dan verwacht, top service, duurde wel 2 weken.

Onbereikbaar

Op de website staat een mobiel 06 nummer, al heel vaak geprobeerd te bellen met een vraag, maar helaas.....geen contact. Voicemail ingesproken Ook per email hetzelfde verhaal, geen antwoord. Zo wordt het wel erg moeilijk als je ze iets wil vragen.

de bestelde versnellingspookhoes voldeed volledig aan mijn verwachtingen

de bestelde versnellingspookhoes voldeed volledig aan mijn verwachtingen

perfecte service en afwerking

perfecte service en afwerking

Toppppp

Volgende keer weer!

erg goed

goede service levering kan wat sneller

Snel en goede pasvorm

Goed meten, en eventjes goed de steek bestuderen op YouTube.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam