Snel geleverd product voeldoet aan verwachting

Mijn bestelde kofferbakmat past niet

Helaas is de bestelde kofferbakmat voor mijn tt veel te klein. Heb foto’s doorgemaild, maar (nog) geen reactie....

Leren handremhoes

Uitstekende leren handremhoes voor Volvo V70 uit 2002. Past goed. Pakketje kwam via brievenpost.

Zeer snelle levering

Supergoede webshop met vriendelijke personeel en zeer snelle levering!

Best wel okay!

Alles goed verlopen!

Mooi ontwerp voor de prijs.

Ik heb 2 paar automaten besteld, de verzending duurde wat lang maar dit komt door COVID, sneeuw en transport naar het buitenland. Voor de rest erg netten matten en precies zoals besteld. Tekst staat er ook erg netjes in.

Perfect!

Snel geleverd. Pookhoes paste niet maar krijg een nieuwe opgestuurd. Top!

mooi materiaal snelle levering

Goede website makkelijk te kiezen wat je wil.

Geweldig product voor een leuke prijs

Ik was op zoek naar auto matten voor een Mazda Xedos 6. Tot mijn verbazing had ik een mooie keuze mogelijkheid bij TuningTM. Zeer goed geholpen en na een 14 dagen custom made auto matten.

Prachtige automatten

Automatten zien er heel mooi uit, kwaliteit borduring van automerk. Een mooi geheel en kwalitatief goed materiaal. Echt n aanrader.

Super goede kwaliteit snelle service

belofte na komen

alles klopt

Zeer goed qua leveringstermijn

De autotapijten zijn supergoed, echter heb ik 2 sleutelhangers betaald en toen ik gisteren bij mijn moeder het pakket ging afhalen (ingevolge covid-19) verplaats ik mij niet zo vaak ben ik tot de ontdekking gekomen dat de '2 sleutelhangers' niet geleverd zijn. Ik heb de plastiek verpakking nog eens uiteen gehaald en tussen de matjes gekeken maar helaas niet ontvangen ondanks ze op de bon staan. Het betreft pakbon ordernummer 16409. Kan u dit nakijken en mij laten weten hoe deze zullen nageleverd worden ? Dank bij voorbaat Sonja hofmans

Matig

Ik had Astra in me matten laten zetten en nu staat er Astra met en v erachter waar ik niet om gevraagd heb

Maatvoering slecht

Ik heb het vermoeden dat ik een hoesje ontvangen heb van een te kleine versnellingpook knop, na uren worstelen kwam ik er achter dat het hoesje niet helemaal aan kan sluiten.

Product helaas te hoog voor fijn gebruik.

Slechte ervaring niet kijken wat ik bestel

Ik heb een handremhoes besteld en krijg een pookhoes . Dus direct foto,s opgestuurd van de verschillen wat nooit past. Gevraagd om reactie blijven ze schrijven over een POOKHOES die ik niet heb besteld. Met de mededeling dat ik mijn HANDREMHOES moet opsturen zodat ze die kunnen na maken . Nee zo werkt dat niet op de site staat duidelijk handremhoes of pookhoes. Ik verwacht gewoon een handremhoes zonder dat ik die van mij moet opsturen. Geen woorden voor over

zeer goed vakkundig en te vertrouwen

netjes snel mooi geen fake website volhouden zo kwaliteit matten zeer goed vooral met de logo's bestel hier regelmatig altijd op tijd

Bestelling nog steeds onderweg

Nog steeds niets ontvangen. Datum 3x verolaatst

Stuurhoes terug moeten sturen omdat deze te klein is.

De maatvoering van de stuurhoes die ik geleverd heb gekregen is te klein of er is een verkeerde maat ingepakt.

Komen hun afspraken niet na!

Ik had een sleutel etui besteld en het was mogelijk dit in te laten pakken als cadeau. Dit heb ik laten doen en je betaald hier extra voor. Na het ontvangen te hebben was het NIET ingepakt. Dit heb ik gemeld en krijg ik hierop geen reactie. Zeer onprofessioneel, zo ga je niet met klanten om.

levensverbeterend

Al na 1 behandeling kreeg ik het vermogen tot diepe automatische gaapbuien terug , die waren jarenlang weggebleven, nadat ik geen anti- depressiva meer wilde gebruiken. Elk antidepressivum gaf dit verschijnsel en de anti-depressiva werkten goed tegen depressie , maar hadden erg nare bijverschijnselen, waardoor ik me gegijzeld voelde in eigen lichaam. Ook Fibromyalgie is nu beduidend dragelijker. Denk vaak met dankbaarheid terug aan deze heel aardige behandelaar en het wonder dat tot stand kwam ,

Goed, maar niet helemaal passend

Matten besteld met orginele pasvorm voor Opel Tigra. De bijrijdersmat klikt mooi vast maar de bestuurdersmat niet; gat niet helemaal op de juiste plaats: ene kant vast andere kant past niet mooi. Het is werkbaar maar wel jammer.

snelle levering alles goed verpakt

snelle levering en lampjes voldoen

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam