Nog steeds niets mogen ontvangen

Ben al 3x gemailed door oostnl dat ze het echt komen afleveren. Ben al bijna een week verder met de 24 uurs levering.....

Goede service en goede kwaliteit materiaal! De matten passen prima!

Prima product, snel geleverd

Lederen stuurhoes nergens kunnen, wel bij dit bedrijf

Goed passende matten, vrij lange levertijd.

Bij bestelling kreeg ik een mail dat de levertijd 14 dagen zou zijn. Na 17 dagen een mail gestuurd of er nog een levering kwam toen werd de bestelling pas op de post gedaan. Matten passen goed en kwaliteit is goed.

Mooie kwaliteit, goede prijs

Zeer tevreden!

Bestelling was snel geleverd. Handrem hoes past goed maar pookhoes zelf pas gemaakt

Pook hoes is veel te groot. Zelf 2 cm. Ingekort en nieuwe gaatjes gemaakt.

slecht

zit als 8 weken op mijn bestelling te wachten. meerdere keren gemaild. je krijgt vaak geen antwoord en als je antwoord krijgt is het een standaard mail antwoord.

Mooi, paste niet vanzelf

Voor mijn versnellingspook had ik een nieuwe hoes besteld, omdat de oude versleten was. De levering was vlot en de nieuwe hoes zag er netjes en stevig uit. Ik vond het fijn dat er een uitleg bijzat over het installeren. Mijn auto is een Hyundai Atos Prime uit 2004 en het framepje waar de oude hoes aan zat, zat vastgeschroefd in plaats van geklikt. Daar kwam ik achter nadat een hoek afbrak. Dus ik moest wel de hele middenconsole eraf halen om de hoes te vervangen. In de uitleg stond dat er een elastiek was ingenaaid voor gemakkelijke montage, maar voor mij werkte dat dus niet, want dan zaten de schroeven van het frame in de weg. De hoes was ook te krap om de schroeven er gewoon doorheen te draaien, want hij paste niet om de uitsteeksels met schroefgaten. Wat uiteindelijk werkte was om een sneetje in het leer te maken bij elk hoekpunt. De uitstekende delen van het frame konden daar dan doorgestoken worden. En aan de afgebroken kant had ik een soort nietje gemaakt. Gemakkelijk was het dus niet, maar uiteindelijk ben heel tevreden over het eindresultaat.

Zoals beloofd de volgende dag geleverd.

Volgens verwachting

Ondanks toch wat negatieve reacties toch besteld. Het kwam snel aan en de automatten waren gewoon goed. Nee natuurlijk geen aa plus kwaliteit. Dan moet je maar originele bestellen voor 5x duurder. Matten zijn gewoon netjes en zeker voor de prijs de moeite waard. Ik zou zeker weer een keer hier bestellen.

Goed product voor een schappelijke prijs en de volgende dsg in huis

Prima mooi product

Mooi product

Mooie matten, mooie pasvorm en goede prijs.

Simpel/duidelijk site en snel bezorgd

De webshop was simpel en makkelijk te gebruiken. Kwaliteit van de producten was goed en zag er mooi uit. Bezorging was precies aangekomen, hoe het was aangeven op de website.

oke

oke

Perfecte kwaliteit.

Alleen maar een dikke duim omhoog. Ben zeer tevreden over de matten. Heb onlangs een set voor mijn vriendin gekocht via jullie en ook ook zij is meer dan tevreden over de service en kwaliteit van de matten. Echt een aanrader. !!!!

Zeer mooi afgewerkt product.

Uitmuntend

Snelle levering , goede prijs / kwaliteit!! Automaten voor een Peugeot 207 cc besteld

Snelle bediening Keurig verpakt Goede kwaliteit

Besteld en snel binnen. Alleen moeten wij hem nog in de auto maken.

Niet alles ontvangen

Helaas heb ik mijn complete ruitenwisser set nog niet ontvangen. Heb alleen mijn pook hoes en knop hoes ontvangen. Kan het zijn dat 1 bestelling in meerdere zendingen komt .

Perfecte pasvorm

Automatten besteld voor een oude jaguar. Uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm! Lange levertijd maar het resultaat is er naar

Als jullie onderstaand verhaal oplossen, goed

Ik heb jullie al een mail gestuurd heb de matten ontvangen. Ze zien er keurig uit maar het logo staat er niet in geborduurd . Dus ik ben benieuwd hoe jullie dit op willen lossen

Gewoon goed

Tevreden