Snelle levering en kwaliteit

Ruitenwisser met arm voor mijn Meriva uit 2006 besteld. Binnen 2 dagen geleverd, grondig verpakt en prima kwaliteit!

Perfecte kwaliteit en service

Zeer goed, product duidelijk opgeschreven, en vlot thuis mogen ontvangen

Slechte communicatie en trage levering.

Communicatie? Welke communicatie? Je besteld niet iets bijzonders en gelijk een bevestiging dat het lang kan duren. Tot op heden na ruim een week nog steeds geen pakket ontvangen. En geen update over mijn bestelling. Wellicht een gevalletje pech geld weg?

slecht

Een aantal keren gebeld, maar wordt niet opgenomen. voice mail ingesproken. Geen reactie Gemaild en contact formulier ingevuld geen reactie. Mijn bestelling heb ik nog steeds niet. Maar al wel betaald. Achteraf betalen kon niet. Dus denk ik niet betrouwbaar.

Goed en snelle levering

Mooie pookhoes .

Snelle levering en goed materoaal

Houden zich aan de afspraak

Mooie qualiteit

Eerste keer besteld bij julliecen is gewoon super mooie qualiteit heel blij mee en handige handleiding er bij super

Goede informatie prima product.

Zie hier boven

Supersnelle service

Snel geleverd zoals beschreven

Snel geleverd zoals beschreven

Gemakkelijk en overzichtelijk te bestellen. Mooie afwerking.

Snel, veilig, kwaliteit zoals beschreven, makkelijke webshop

Wat ik zocht vond ik makkelijk op de website. Goede beschrijving met kwaliteit. Vreemd is wel dat er gratis verzenden staat bij het artikel, doch dat blijkt niet te kloppen. Even aandacht daarvoor

Snel en goed

Product snel en goed verpakt geleverd

Leuke prijs en een uitstekende kwaliteit

Hartstikke blij mee bedankt tuningtm.nl

Mattenset besteld, kwaliteit uitstekend, ga zeker vaker bestellen bij Tuning TM.

Product te laat geleverd

Via WhatsApp moeilijk bereikbaar. Wilde eigenlijk 2 bestellingen plaatsten niet op tijd geantwoord waardoor ik het 2 de artikel niet besteld heb puur om de verzendkosten van 9 eu

Zeer positief!

Diverse producten besteld. Correct en snel thuisbezorgd. Mvg.

Nog niets ontvangen

Bij ‘aanbevelen’ “nee” aangevinkt omdat keuze verplicht is; had evengoed “ja” kunnen zijn, omdat ik nog geen oordeel hierover heb. Geldt ook voor aantal sterren.

Snel en perfect!

Had nieuwe automatten besteld, volgende dag waren ze al thuisbezorgd. Matten zijn perfect en precies pas. Helemaal top!!!!

Kwaliteit

Snel en goed en niet duur

Goed wel even werk maar past wel

Het pookhoesje is van goed leer gemaakt. Echter onderin zitten gleufjes die na montage zichtbaar zijn.

Goed advies en hulp

Ik was op zoek naar een radio en vroeg om hulp, Ze adviseerde mij goed,en zelf met problemen met aansluiten telefonisch contact gehad,en tijdens het gesprek probleem opgelost. Super service! En klantvriendelijk!

Mattenset ziet er goed uit maar past niet

Slechte verkoop omdat de bestuurdersmat niet met de bevestigingsdrukkers vastgemaakt kan worden omdat de diameter van de gaten 2 mm te klein is. Blijkbaar wordt niet getoetst of dit overeen komt met de originele fabrieksmatten.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam