Prima ervaring, snel geleverd en mooie automatten.

Voor de Twingo van mijn vrouw mooie voormatten besteld met blauwe rand en twingo logo. Mooie verpakking, keurig afgeleverd en pasvorm prima.

Slechte levering en communicatie

Bestelling gedaan van 1 x mattenset. Stond niet aangegeven niet leverbaar en wel op voorraad. Daarbij een sleutelhoesje besteld. Rekening betaald, incl € 6.95 portokosten. Mail binnen dat alleen sleutelhoesje geleverd werd en geen mattenset. Geld vd mattenset idd terug gestort. Geen tel contact meer kunnen krijgen, in 2dg ca 10x gebeld. Nu sleutelhoesje binnen met € 6,95 portokosten. Ook op mijn mail niet meer gereageerd door TM.

Goede communicatie en snelle levering

Product precies wat ik zocht en dag erna al binnen

Product geweldig -tel.contact klote-mail bericht van jullie zijde verkeerd!

Bestelde product is geweldig voldoet aan norm. Tel.. contact met tunning tm is klote constand geen verbinding of in gesprek toon..hier moet wat verbeteren...e-mail die tunning tm mij stuurde omschreven ze het product verkeerd de afwerk kleur!!!! Ben tevreden over het product...contact met tunning tm mag heel veel beter..als je niet de hele dag de telefoon wil bemannen of e-mail beantwoorden ...doe dit dan 1 a 2 uur per dag op gezette tijden maak dit kenbaar op jullie site..krijg je ook gen gezijk met klanten dat ze jullie niet kunnen bereiken. zo vriendelijke groet van jos bussink velp.

Tuning TM is een aanrader !

De geleverde materialen zijn van goede kwaliteit en goede service.

Goede service en snel antwoord

Ze leveren zoals aangeboden

Goed spul en snel gelevert

Te lang geduurd

Te lang geduurd voor dat ik het in huis had voor Nederlandse maatstaven

De levering was later dan beloofd was, maar dat lag denk ik aan Post Nl

De producten zien er prima en mooi afgewerkt uit. Helaas heeft mijn man nog geen tijd gehad om ze Aan te brengen.

top product en stipte levering

De automatten waren boven verwachting mooi, goede pasvorm en mooi afgewerkt met logo

Perfect artikel

Ziet er goed uit

Probleemloos en goed

Item zoals geadverteerd, kwaliteit was goed en de levering supersnel. Goed gedaan TuningTM!

Prima service en snel in huis.

Fijne site. Goede klantgerichte customer journey.

Triest

Product niet zoals omschreven. Reageert vervolgens niet

Teleurstellend

matten besteld bij Tuning TM Ik heb velours matten besteld met ook het autologo erin! Ik heb viltmatten geleverd gekregen en ook het logo ontbrak! Via mail aangegeven dat het niet in orde was, kreeg een mail terug dat men deze matten niet met logo leverd! Over het vilt wat velours zou moeten zijn ging men niet op in! Nog een keer gevraagd, krijg ik alleen een bericht dat ik ze terug kan sturen en mijn geld terugkrijg! Dit niet gedaan gezien ik het verzenden zelf moet betalen en de verzendkosten van mijn bestelling ook niet terugkrijg!, toch in de auto gelegd! Ik zie dan wel hoelang ze meegaan!

Slecht bereikbaar en bestelling niet compleet

Bestelling gekregen en deze bleek niet compleet te zijn. Probeerde gelijk te bellen maar echter werd ik weggedrukt en werd de telefoon gewoon niet opgenomen toen maar een mail gestuurd waar ik uit eindelijk wel antwoord op kreeg en de rest nog na gestuurd werd.

Prima, keurig product

Nette automatten, prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Snelle levering en niet onbelangrijk ,het juiste onderdeel.

Ken niemand bereiken.

Erg jammer wou meer aanschaffen maar als je ze niet ken bereiken en verkeerde spullen krijgt wat jeniet besteld heb.

Correcte en tijdige behandeling

Product voldeed niet aan mijn verwachting, dat kan gebeuren. Retour was geen probleem en snel terugbetaald. Keurig.

snelle levering mooi product past prima

Slecht

Heel slecht. Ik had 2 artikelen besteld. Maar 1 gekregen en factuur foor 2. Ik was van plan om een verjaardag kado aan vriend te geven op zaterdag maar jammer slecht service van tuningtm niet voorelkaar gekregen. Ik ga niet meer bij hun bestellen.

Maakt de naam Tuning niet waar

Ik heb een "echt lederen pook hoes besteld, de gekregen hoes is slechts enkel gevoerd"en volgens mij ook nog van kunstleer, de pook knop is de helft van het gewicht van de originele ford knop... door deze dingen is het gevoel heel anders en minder luxe. Daarbij is de hoes te groot en zit er geen elastiek in... Een beschrijving van 3 cm papier! die minimaal is en het niet heeft over hoe nu echt te vervangen. Dit verwacht ik van een chinese leverancier, niet van een bedrijf dat zich met tuning bezig houdt.

Goed en snel!

Automatten besteld voor mijn audi 80 b2 uit 86. Kwamen relatief snel binnen en met een goede pasvorm. Ik raad het zeker aan!

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam