Goed en correct

Prima levering

Duidelijke site, prima pasvorm en snelle levering.

Mooie matten, passen precies

De matten zijn mooi en goed passend. De levering liet even op zich wachten, maar dat kan in vakantietijd.

Slecht

Ik krijg het verkeerde product geleverd En krijg via mail of telefoon geen antwoord terug Zit ik dan met auto matten die ik niet kan gebruiken

Snelle levering!!

Donderdag besteld, vrijdag ontvangen. Top!!

Mooie matten

snelle levering omdat ik voor standaard mat heb gekozen en die ook het mooiste vond in onze zwarte auto met zwart lederen stoelen

leveren wat ze beloven

goede levering ,wat je besteld ook prijstechnische goed ,zo iets snellere levertijd kunnen zijn

Na mijn bestelling slechte recensies gelezen. Dus maar afwachten. Bestelde artikel netjes geleverd dus tot dusver geen negatieve ervaring.

Maken waar wat ze beloven.

Automatten met borduring en bies besteld. Gemakkelijk te doen op de site. Levering keurig in een week of 2. Aanrader en zeker goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Netjes geleverd in een mooi pakketje.

Sleutelhanger besteld. Mooi product en goede levering per pakket

Betrouwbare leverancier

Klant vriendelijk bedrijf dat goede afspraken maakt en ook nakomt. Levert kwalitatief goede producten

Goed op de hoogte gehouden van levering,product voldoet aan verwachting.

Waardeloze troep

Niks past, heb een versnellingspookhoes en een pookknop hoesje besteld maar niks blijkt te passen. Leon 1m stond er in de beschrijving en komt overeen met mijn auto. Nu heb ik 25 euro betaald voor waardeloze troep.

Misleidende reclame.

Geven op de website automatten met BMW erop, maar leveren gewoon standaard matten. Bij navraag via e-mail word je onbeschoft behandeld. Niet het fatsoen om iets netjes na te vragen of uit te leggen. ZEER SLECHTE ERVARING. Eens maar nooit meer en zeker niet aan te bevelen. Werk aan je klantvriendelijkheid. Daar houd je klanten mee. Als iets niet kan of mag ivm merkbeperkingen zeg dat dan of pas je website foto's aan.

Wachten op een reactie.

5-8-'20. Naar de teksten op de site dacht ik een 100% lederen pookhoes te bestellen voor mijn mooie en kwalitatief hoogstaande Volvo V70. Ik kreeg gestuurd een krap bemeten hoesje van kunstleer in een dunne kwaliteit. Ik heb nu het nummer gebeld dat op de verpakking staat. Kreeg aan de lijn een of ander bericht met een ping waarna ik kon inspreken. Ik heb mijn boodschap gedaan en wacht nu op een reactie. Ik voel nattigheid, tot nog toe ben ik genept. Mijn e-mailadres is bekend bij TuningTM.

Snel

Snelle levering en goede service.

Snel en uitstekende kwaliteit

Heel veel keuze uit verschillende opties, je kunt het helemaal naar je eigen smaak maken. Je merkt aan alles dat je te maken hebt met vakmensen. Buiten dat is de kwaliteit perfect, en levering heel snel!

Slecht te bereiken

had een pookhoes besteld een van de klemmetjes was lam viel eraf foto gestuurd maar helaas nog geen oplossing.hoop nog wat te horen

Slecht

Al 2 keer de vekeerde kleur pookhoes geleverd. Volgens mij zijn ze kleurenblind. Retour kosten betaald en dan alweer verkeerd. Telefonisch contact opnemen werkt ook niet want het nummer is niet bereikbaar.

Mooi product

Ziet er goed uit en past perfect

Snelle levering, materiaal prima in orde

Goede informatie voorziening, levering binnen 3 dagen. Materiaal is prima op de tyrap van de versnellingspook-hoes na. Hiermee kon ik de hoes niet echt vast zetten.

Alles was duidelijk

Alles was duidelijk en ik ben prima behandeld

Mooie matten, goede kwaliteit en snelle service!

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Ik heb een pookknophoes voor de Opel vectra besteld. Heb het vervangen en de pook is weer als nieuw! Bedankt!

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam