Prachtig

Het bestelde produkt is een woord geweldig (super)

Dit was mijn eerste bestelling maar niet mijn laatste!

Zeer snelle levering, sterk en stevig materiaal, zeer goed verpakt. Top voor mij!!!

Gewoon 'n goed bedrijf!

Snelle service, betaalbaar, hopelijk dat ze het assortiment uitbreiden! Kleine opmerking: advies geven bij de aankoop van de auto-onderdelen!

Zeer tevreden.

Duidelijke site, goede prijzen, snelle levering.

Top! Precies zoals de omschrijving

Prima producten! Heb de leren hoezen van de pook en handrem voor mijn 18 jarige Opel Astra G besteld en ik was verbaast het paste direct en ziet er goed uit. Vond de website wel wat een oud design hebben maar daar doen de producten niet aan onder

snel binnen

de hoes was sel binnen alleen mis het frame waar ik hem mee aam het midden console kan bevestigen dus ben nog aan het hobby-en in deze

Super leveringen goed verpakt en op afgesproken tijd

stuurhoes besteld en geleverd. Is zoals op de website is beschreven van echt leer. Kwaliteit product.Top

Sleutelhanger snel geleverd

Netjes en snel geleverd via brievenbuspost

Alles netjes ontvangen

In het begin was ik er niet gerust op Kon niet bellen geen contact op jullie 06 nummer Dit zou ik toch verbeteren door gewoonnummer Maar uiteindelijk alles perfect ontvangen Past uitstekend

Verkeerde kleur stuksel

Besteld met blauw stiksel en geleverd met wit stiksel ???????

Snelle service, goed verpakt

Ik heb een versnellingspook hoes besteld, zag er net zo uit als op de foto, goede kwaliteit leer een mooi product.

Een eerlijk bedrijf

Je wordt keurig op de hoogte gehouden omtrent de levering van je bestelde producten . Ook wanneer het wat langer duurt dan beloofd wordt.

is-***

is nietgoed

Bestelling prima, levering nog steeds niet!

Ik kan jullie helaas nog steeds niet beoordelen. Het pakket is tot op heden nog niet afgeleverd. En bij PostNL weet men nog steeds niet wanneer zij dit gaan doen.

Pakket nog steeds niet ontvangen.

Pakketje onvindbaar. Track&trace biedt geen soelaas.

Precies wat ik nodig had voor uitstekende prijs.

Lang moeten zoeken maar hier vond ik precies wat ik nodig had voor een uitstekende prijs. Ook nog eens vlot geleverd.

oke

levering dik in orde

Geen aanmerkingen

Alles prima , ik heb denkelijk een foutje gemaakt bij het bestellen. Ik heb vergeten erbij te zetten dat de bestuurdersmat 2 gaatjes moest hebben om ze vast te zetten, en niet kan schuiven onder het rijden

Zeer mooie automatten

Zeer mooie automatten met logo geborduurd gekocht. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Mooie auto matten

Eerst kreeg ik de verkeerde pookknop. Naar een paar berichtjes heen en weer gestuurd met een foto van de knop heb ik de juiste pookknop ontvangen. Netjes opgelost

Goede kwaliteit, voldoen verwachting

Ik beveel TuningTM zeker aan voor op maat gemaakte automatten. Ze leveren zeer snel en met bovenverwachtende kwaliteit!

prima product, onjuiste verzendkosten

Product voldoet aan beschrijving. Wel vervelend dat 6,75 verzendkosten worden berekend en het via brievenbus pakket ad 3,00 bezorgd wordt. Dat is niet zuiver.

prima deal maar de levering ging niet heel makkelijk. maar toch tevreden

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam