Onduidelijke montageinstructie, dure verzending

Bij de door mij bestelde pookhoes (Volvo XC70) was een zeer onduidelijke en daardoor onbruikbare montagehandleiding geleverd. Om inzicht te krijgen in de montage heb ik gebruik moeten maken van het Volvo werkplaatshandboek (Vida) en meerdere Youtube files. Voor de verzending werd 6,95 Euro berekend, terwijl het gewoon briefpost is. Dat vind ik onredelijk.

Precies zoals aangegeven

Na 3 dagen netjes mijn pakketje ontvangen via brievenbuspost. De stuurhoes wordt geleverd met 2 verschillende kleuren garen( met een aardige lengte) Er zit een handmatige instructie bij, misschien handig om dit met afbeeldingen te doen. Geen op of aanmerkingen verder.

alles inode

alles zoals afgesproken een minpuntje , telefoon opnemen , mails beantwoorden

Hele mooie matten

Hallo, De matten zijn perfect, alleen de vergrendeling om de mat aan de bestuurders kant zit er niet bij jammer, vandaar 4 sterren.

Juiste afmeting, juiste kleur. Snelle levering

Top levering

Prima en duidelijke website

Goed verpakt.binnenkort even monteren

Goed en voordelig

Bestelde product conform verwachting.

Matten vertonen mankement

Helaas geen enkele reactie naar meerdere malen gemaild te hebben.

Zoals verwacht een goede versnellingspookhoes en makkelijk te monteren

Top levering

Het bestelde artikel is keurig optijd geleverd

Perfecte pasvorm pookhoes opel astra f

Prima product, snelle levering

Netjes op tijd geleverd, makkelijke montage en mooi product

Hele mooie en goede matten

Voor mijn Seat Ibiza heb ik een complete matten set gekocht. Wat ik vooraf niet wist was dat er Ibiza op de matten voorin zou staan. Dit geeft toch een stuk kwaliteit aan. Stof en stiksels zien er goed en stevig uit.

**********

Matten niet goed geleverd dus terug gestuurd nooit geen nieuwe meer gekregen en ook geen geld terug . Gewoon een *** bedrijf bestel hier niks

Levertijd is zwaar ***

Vandaag besteld, snelle levering kunnen jullie wel vergeten, gaat gewoon een week overheen en ik heb nog niks, ben benieuwd hoe lang het nog gaat duren.

Niet zo goed

Ik had een product besteld waarbij de levertijd 1-2 dagen was: dit duurde uiteindelijk bijna een maand. Ik heb er meerdere keren over gemaild en gebeld. Helaas vaak zonder respons en duidelijkheid. Ik zou hier niet nog een keer bestellen.

Was snel binnen

Tot nu toe: Zeer Matig

Toen de (voor) matten zijn geleverd bleek de achterzijde (stoelzijde) van de rechtermat niet te kloppen. Hij past dus niet. Tuning is telefonisch niet te bereiken. Dit dus per mail gemeld via de website. Advies per mail van Tuning: "L en R omwisselen". Dit gaat natuurlijk niet. Op mijn vraag of, en waarheen ik de rechtermat (evm. samen met de oude mat) moet opsturen om aan te passen heb ik nog geen reactie gehad.

Snel geleverd, degelijk verpakt en zoals besteld.

Prima kwaliteit en pasvorm zoals origineel. Goede communicatie en vlotte afwikkeling.

Goede kwaliteiten snel geleverd

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Snelle levering, produkt precies als omschreven

Top kwaliteit vakmanschap, veel keuze

Automatten voor mijn auto zelf samengesteld. top kwaliteit. Het is maar iets duurder dan het origineel maar kwaliteit afwerking etc is veel beter en mooier en je kan hem helemaal zelf configureren. Past als gegoten. Mooi kado voor elke kerel.

Boven verwachting goed.

Ik heb een matten set besteld besteld met andere kleuren dan de standaard kleuren. Dus een levertijd van 14 dagen zoals vermeld staat. De informatievoorziening na bestellen is goed en duidelijk. De matten zijn keurig, binnen de gestelde levertijd geleverd. Het is echt een prachtige matten set. Goede kwaliteit, netjes afgewerkt en de optie van het geborduurde logo is ook prachtig. Echt een aanrader om hier je matten te bestellen. Eén opmerking; naar mijn idee komt de volgorde van kleuren in het venster bij "tapijtkleur" niet helemaal overeen met de genummerde voorbeeld kleuren van de matten (kleuren 3 t/m 6). Dus daar even goed opletten.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam