Goede webshop, perfect

Hoes besteld voor versnellingspook. Die werd 2 dagen later bezorgd. Was perfect en precies als besteld! Zou ik zo weer wat bestellen, totaal geen klachten. Las wel wat negatieve reviews, was wat huiverig, maar totaal onnodig. Groeten Richard

Super goed

Zeer goed sneller geleverd dan op de site straat aangegeven

Mooie auto matten Goeie service Precies zoals ik ze had besteld

Beknopte installatie beschrijving

De levering was snel en vooraf goed ingelicht dat de bestelling verstuurd is. Echter de installatie handleiding is een aanfluiting een briefje met drie regels tekst. Op de website staat dat er een duidelijke handleiding mee gestuurd zal worden nee dus.

jammer

de foto lijken de matten mooier en ik mis de logo van mijn rangen Rover

Ja product is goed wat had er van verwacht

Uitstekend.

Ik heb een nieuwe behuizing gehaald voor mijn schakelpook. Hij is mooi en perfect! Enige puntje wat ik heb op dit artikel is dat er geen wit plastic schootje inzat. Dus hij ging niet over mijn schakel stang heen. Gelukkig heb ik het oude schootje uit mijn oude pook kunnen halen en dit zelf opgelost. Verzending, prijs en service perfect!

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ik heb een mattenset besteld voor de Peugeot 807 7 persoons. Ze zijn niet duur maar wel van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Echt een aanrader

prima bedrijf goede kwaliteit en service

Overzichtelijk en makkelijk te bestellen.

Snelle verzending en goede prijs/kwaliteit verhouding, alleen jammer van verzendkosten was net zo duur als product terwijl deze met de reguliere post verzonden is.

Prima bedrijf

Goede service, snelle levering, top pasvorm en materiaal.

Product heeft een mooie prijs kwaliteit maar met minpunten

Ik heb in een drukke periode matten besteld maar onlangs de drukte waren 3 dagen later de matten binnen. Voor een mooie prijs mooie matten, niet te vergelijken met orgineel maar gewoon keurig. Alleen de bevestigingspunten zijn niet goed en dan begint de ellende, mailen zonder reactie, nog eens mailen met reactie of ik foto.s wil sturen, netjes gedaan, geen reactie, nog eens mailen zonder reactie. Ik geef het op, wat waarschijnlijk de bedoeling van dit bedrijf is. Ik zou hier niet bestellen ondanks dat ze mooie producten hebben, als er iets niet goed is zit je er mee.

Product precies omschreven ,zo als op de website

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Al meerdere mat-sets besteld, leuk dat je ze ook persoonlijk kunt maken

Goede service en goede prijs top

Zeer te vreden

Was mijn eerste ervaring met dit bedrijf en zeker niet de laatste

Product zoals omschreven. Geen getrut met lang wachten. Keurig geleverd en de kwaliteit lijkt prima.

kan wel beter

mijn donker grijze versnelling pookhoes en handrem hoes zijn eerder bruin van kleur dan donker grijs.

Goede service mooie matten

Netjes afgeleverd maar de levertijd mag wel iets korter Fred

Precies wat ik wilde

Het duurt dan misschien 2 wkn, maar het pakket is keurig ingepakt en precies wat ik wilde en ziet er ook nog eens goed uit.

precies

precies als omschreven ook het randje en logo perfect gestikt

Grandioos

Duidelijke website waardoor bestellen heel eenvoudig is. Snelle, correcte levering.

Toppie

Precies zoals ik de matten in gedachten had. Prijs kwaliteit verhouding goed. Alleen 1 klein dingetje de gaten in de matten om aan de vloer te bevestigen passen niet.

een bijzonder ervaring

Prima product, mooi afgewerkt.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam