Goed en prettig

Doen gewoon wat ze op de site toezeggen, snel goed en correct.

Ziet er mooi uit in de auto die nieuwe matten met rood afgestikt.

Niet voor herhaling vatbaar

Ik heb een pookhoes en een handremhoes voor een corsa c besteld. Product binnen gekomen zijn ze 2 verschillende materialen gemaakt. Ik heb direct een mail gestuurd op de site staat dat de klantenservice tot 22:00 geen reactie de volgende dag pas reactie. Ik kan het product terug sturen maar er wordt geen retourlabel bij gestuurd oftewel ik kan zelf de verzend kosten betalen ik weer netjes een mail gestuurd of ik een retour label kan krijgen tot op heden geen reactie. Ik zou hier niet gauw nog eens bestellen.

Goed bedrijf met goede afspraken

Prachtige matten snel geleverd

Zeer toegankelijkeweb-site, ruime keus en de matten waren snel geleverd. Wat me nog niet duidelijk is, is of je van te voren aan kunt geven of je er borggaten in wilt of niet maar verder ben ik dik tevreden.

Geweldige prijs-/kwaliteitsverhouding

:-)

slecht contact

krijg geen bericht dat het pakketje verstuurd is, geen bericht dat het later werd levertijd van 2 weken en ontvangen na 3,5 week product is verder wel goed. Ziet er strak uit paste (bij deze auto) net niet maar door hem er een beetje scheef in te leggen wel. bij mijn vorige bestelling zelfde verhaal maar toen pasten ze perfect (andere auto)

Waardeloos

********** niet meer dan dat

Fantastisch. Echt. Pasvorm subliem

Alles is zoals het moest zijn. Echt een topper!!

Snel geleverd keurig verpakt en de kwaliteit van de pook en handremhoes is perfect! Echt heel blij met alles.

precies als besteld

Matten passen perfect, ook op bestaand origineel aanwezige bevestigpunten. Mooi dat de bestuurdersmat (Micra K12) iets langer is dan origineel en de voetsteun in het schutbord bedekt waardoor de kapotte vloerbedekking mooi wordt afgedekt.

Prima prijs kwaliteitsverhouding.

Mooie automaten, met een goede pasvorm. Stevige kwaliteit en netjes afgewerkt.

Duidelijk over de verzending. Goede kwaliteit Ik heb hier eerder besteld, en dit blijf ik doen.

snelle levering correcte verzending en bezorging. Aanrader

snelle levering correcte verzending en bezorging. Aanrader

Duidelijk bestelsysteem, snelle levering, goede kwaliteit. Matten passen precies

😀😀

Verrekkes snel geleverd

Verrekkes goeie service en skun product

Netjes optijd

Goed en goedkoop

Super snel en bezorgd.

Netjes geleverd. Geen op of aanmerkingen. Prijs ook prima.

Netjes en vlotte levertijd

Perfect en snel geleverd ,en goede Service

Zeer goede levering

Top!!

Prachtig mooie automatten voor mijn Smart Roadster, perfecte pasvorm

Levertijd duurt veeeeel te lang

Ik heb automatten besteld voor hyundai en zit er al meer dan 14 dagen op te wachten. En je wordt ook niet op de hoogte gehouden van wanneer ze geleverd worden helemaal niets hoor je van tuning TM.

Product komt niet overeen

Besteld een product voor een specifieke auto en het past niet. Je stuurt en een mailtje over en krijgt geen reactie

toppertje

snelle service. automatten zijn van een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam