Snelle levering! mooi product!

Pookhoes uitgevoerd in echt leder, pasvorm 100%, kleur is iets afwijkend maar lijkt mij moeilijk te laten matchen als er 14328 verschillende kleuren interieur zijn.

Eerste ervaring goed gelopen

Set automatten besteld voor een Mazda 626 GF. En ze zijn perfect voor de auto

Snel geleverd en goed product

Snelle levering en past prima in de auto.

top service

besteld en netjes bezorgt,produkt precies goed

Snelle levering, prima

Ze hadden de vloer matten op voorraad en waren precies zoals ik ze verwachte

Veel te laat toegekomen, product in orde

Ik heb hier een pookhoes gekocht voor mijn BMW E60. Na betaling via overschrijving geduldig zitten wachten, maar na enkele weken toch even contact opgenomen. Mijn mail werd snel en vriendelijk beantwoord. (Blijkbaar was het nog niet opgestuurd). Vervolgens heb ik na een dag of twee het product gekregen in België. Het was zorgvuldig verpakt en de pookhoes paste goed, enkel aan de bovenkant zou de opening iets kleiner mogen.

Super Mats

I have been looking for mats for a while now and was very happy to find these. Great quality. Looks great, super fast service. Arrived the next day! My car looks and feels very plush with these mats. Recommend!!!

Makkelijke site, snel besteld, keurig geleverd

Supermooie matten, netjes op de hoogte gehouden, keurig geleverd. Dank!

Snel gelevert netjes ingepakt

Mooie mad achterin

Perfect zoals beschreven op de website

Vlotte levering en goede kwaliteit van de automatten

super goed

nu twee keer automatten besteld voor een mini en voor een alfa, geborduurd met letters en zijkanten ook in andere kleur geborduurd, zag er super netjes uit , heel erg tevreden.

Jaap

Heel blij met de matten voor mijn Saab 9-3 en perfecte pasvorm.

Alles hoezen passen super. 1 puntje bij de handremhoes kan eventueel ook een elastiek in is makkelijker monteren

Netjes

Snel geleverd. Pookhoes komt overeen met de afbeelding. Goed materiaal.

Keurig brievenbus pakketje

Netjes ingepakt

Goede kwaliteit

Precies wat ik besteld hebt ook gekregen. Automaten van zeer hoge kwaliteit....

Matten passen niet!

De gekozen matten passen niet in de auto!

Geen reactie terug.

Spullen besteld maar mis de helft van de bestelling. Na een mail er over te hebben gestuurd en 2x te hebben gebeld nog steeds geen reactie ontvangen.

Snelle service en uitstekend product!

De leren schakelhoes voor mijn Mx5 is er mooi, goed afgewerkt en past perfect!

Netjes en snel geleverd

Mooie matten. Netjes en snel geleverd Had alleen de letters Saab 93 iets groter verwacht

Super goede kwaliteit. Snelle levering

Producten zijn van goede kwaliteit. Zit een kleine beschrijving bij om het te monteren. Product was na 3 dagen al thuis bezorgd

Snel verzonden. En goed product

Zeer slecht

Heeft 4 weken geduurd

Site in krom Nederlands maar met prima spullen die keurig binnenkomen!

Sleutelhoesje voor mijn Suzuki Swift gekocht, keurig binnen 2 dagen binnen in professioneel dichtgeplakt plastic zakje zoals de grote jongens dat ook met kleding doen. Vroeger ook al eens via hun vorige / andere site pookhoesje besteld. Nu zojuist matten voor Toyota van mijn dochter en nog een sleutelhoesje besteld voor mijn Mitsubishi. Dus van mij geen negatieve maar positieve referentie / review!

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam