Na misverstand, afspraak nagekomen

Na 5 dagen met tussenkomst van weekend nog steeds geen levering terwijl ik wel bericht van post.nl had dat pakje was aangemeld. Na een mail te hebben gestuurd direct reactie dat pakje zou worden opgestuurd en heb het de volgende dag ontvangen. Kwaliteit is eigenlijk beter dan ik had verwacht en ziet er perfect uit t.o.v. pookhoes die standaard in de auto is geleverd.

Komen afspraken niet na

Zou afgelopen woensdag 11 maart al worden geleverd, nu zaterdag 14 maart en nog steeds niets ontvangen!!!!!

Snelle levering goede service

Super service netjes afgehandeld

Na (foute) levering geen contact meer kunnen maken

Mijn order kwam snel! Dat was fijn! Ik heb echter een vraag gesteld klacht mede gedeeld maar ik krijg geen reactie. Niet telefonisch, niet per whatsap en niet per mail. Dus dat vind ik jammer, en daarom zou ik het bedrijf niet aanbevelen bij anderen

Wat een super mooi resultaat

Mattenset voor een Hyundai iX20 Kwaliteit, borduursel en pasvorm uitstekend. Echt een mooi product!

De matten voor mijn alfa mito zijn ontzettend mooi en ben er blij mee

Service is perfect

Snelle service.

Kan niet beter

Prima geregeld. Snel en efficiënt.

Niet goed

Ik heb opelzafira pook hoesje besteld maar ik heb niet goed gekregen. Ik heb ook terug gestuurd

snel, duidelijk en goed product

snel, duidelijke info op site, goede pasvorm van 't product.,...prima, blij mee

Goed maar kan beter!

Perfecte matten! Alleen jammer dat de bevestigingsdoppen niet standaard worden meegeleverd!

Goede en snelle service en verzending

Ook zonder account snel en gemakkelijk iets besteld. Overzichtelijke en nette website. Duidelijke informatie vua de email betreffende de bestelling. Goed verpakt en verzonden. Product zoals verwacht en zoals website aantoont. Zeer tevreden dus.

Goede service en nette prijzen

Ik heb geen 5 sterren gegeven, omdat in 1e instantie maar 1 vd 2 bestelde hoezen geleverd waren. Na een belletje en een email is de ontbrekende hoesxalsnog geleverd.

goed geholpen, mooi artikel en snelle levering

ik had info gevraagd over een artikel , die kreeg ik netjes via de mail en daarna heb ik het artikel besteld. 1 dag later al in huis. top

Deels teleur gesteld

Beste Timing FM De matten zien er goed uit alleen jammer dat het BMW logo links en rechts niet op dezelfde afstand op de mat is gemaakt vanaf de stoel gezien, rechts zit veel verder naar voren

Mooi

De tapijten die ik besteld heb waren zoals ik verwacht had

Gewoon goed.

Dit was de 2e of 3e keer dat ik bij hun een bestelling heb gedaan .En weer een vlotte levering van de automatten zien er goed uit. en kwaliteit is prima.Ik kom er zeker weer terug .

Netjes de juiste artikel afgeleverd.

3 weken moeten wachten op mn rubberen matten set, maar netjes via de mail contact onderhouden.

Slecht bereikbaar, jammer van de service.

De kwaliteit van de matten zijn zeker goed, het is alleen jammer dat ik geen reactie krijg op mijn vraag waarom ik geen set gehad heb voor mijn auto. Nu mis ik 2 voor achter waardoor dit toch een hele andere look geeft. . Heb al eerder besteld en het zelfde en hier zaten ze toen wel bij. Erg jammer, want verder is het voor mij een goed bedrijf, alleen aan de service mag gewerkt worden.

Snelle levering en duidelijke site

Goede kwaliteit

Wordt op maat gemaakt. Even geduld maar dan heb je kwaliteit

Hele goede service!!

Ik heb een sleuteletui besteld via TuningTM. Ik heb deze betaald, en de volgende dag is die al geleverd. Precies volgens afspraak en ook gelijk aan de foto. Dus ik ben een zeer tevreden persoon!!!!

I do not recommend

I do not recommend buying. I was waiting for the package for one month. There is very hard contact with the seller. I sent 10 messages asking for a refund money. Do not buy from this seller!!!!!!!!!!!!!!!

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam