Een keer

Dat is heel goed en leuk ben ik veel blij over. Mvg, G

Goeie snelle service

Goede materialen em mooi afgewerkt

Niet klant vriendelijk.

Pookjes besteld. 6,95 verzendkosten betaald, sturen ze het gewoon in een enveloppezak op. Verschil wordt niet terug betaald. Dit terwijl ze nergens praten over order of handelingskosten. Niet netjes dus.

Alles goed afgewikkeld

Helaas was de handremhoes niet passend voor mijn auto. Via de mail contact opgenomen met Tuning TM en ik kreeg keurig een retour ticket Portbetaald. Reeds 2 dagen na verzending kreeg ik keurig mijn aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Top.

Top, snel correct en ziet er kwalitatief uit.

Top, snel correct en ziet er kwalitatief uit.

Nette hoes voor schakelpook

De bestelde hoes voor de schakelpook van onze new Beetle is netjes op tijd geleverd en is van een goede kwaliteit. Ziet er weer top uit!

Top.

Porsche lederen balg gekocht voor de versnellingspook. Had ze na 1 werkdag. Goede kwaliteit.

Goed product snelle levering.

Duidelijk site en snelle service. Top product.

Duidelijke communicatie en snel geleverd

Automatten besteld met gekleurd 'logo'. Levertijd zou 2 weken zijn. Dit werd duidelijk gecommuniceerd. Bestelling al na 1 week binnen. Een dikke prima dus!

Mooie matten

De matten voor mijn spider maken de auto af stop

Vlekkeloos correct

Alles is makkelijk op de site te vinden. Zelfs als je een vergissing maakt, volgt er een vraag ter correctie.

redelijk maar net niet voldoende.

nette en snelle bezorging van een gedeelte van de bestelling. ik wacht nog steeds op de handremhoes die er niet bij zat. heb hier over gebeld, maar krijg geen antwoord.

Mauvaise qualité

Reçu avec un mauvais état du velours, ébouriffé par endroit et trace verticale, inadmissible vu le tarif. Délai de livraison exagéré.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Redelijk

Hij is besteld op kenteken maar is universeel..onderste stuk v d hoes renault kango is niet vierkant...deze wel Dus veel moeit om hem passend te krijgen € 6.95 verzendkosten terwijl hij met gewone post is geleverd...postzegel 1 a 2 euro ? Mvgr 0637194326

Onderdeel past niet , ik heb denk ik pookhoes voor handgeschakelde auto gekregen

🥴

Goed contact,snel verzending,past perfect

Heel tevreden klant.

Pas op .. Dit zijn **********...

Wat je besteld hebt krijg je niet. Contact is onmogelijk. Ongelofelijk dat dit soort bedrijven kunnen bestaan.

Alles is naar tevredenheid verlopen!

Alles is naar wens! Alleen duurde het verzenden tot aflevering wel erg lang! Is voor verbetering vatbaar!!! M. Komies

Was voor mij de tweede keer dat ik bij u besteld heb. Goede kwaliteit,heel tevreden

Alles zoals afgesproken. Besteld vanuit België. Levering zoals afgesproken. Eerlijke en vlotte service.

Goed maar te laat geleverd

Ik heb deze rubberen matten 3 weken voor mijn wintersport besteld. Levertijd gaf aan twee weken en ik had nog een week speling. Helaas zonder verdere communicatie, werd het twee weken na mijn vakantie en nutteloos voor dit jaar. Balen , want ik had dit juist uitgezocht mbt levertijd. Dus heb je iets op tijd nodig, richt je dan niet op de aangegeven levertijd Voor de rest kan de kwaliteit wel goed zijn

Ik ben erg blij met de auto matten!

Ik ben erg blij en tevreden met de auto matten! Ze zien geweldig uit. Hele mooie ! Uitstekend kwaliteit! Bedankt!

Buitengewoon goede pasvorm en een geweldige kwaliteit. Kwaliteit-prijsverhouding heel goed. Een aanrader.

Tellerring is krom en past dus niet

Ik had verchroomde aluminium tellerringen besteld. Op de site staat dat er levering binnen 24 uur is, maar de verzending was net binnen 24 uur. Voor de levering moest ik nog een extra werkdag wachten. Op zich geen probleem natuurlijk, maar het is fijn om dat als klant te weten. Dan heb ik liever de belofte "levering binnen 48 uur" dan binnen 24 uur en hij komt pas later. Anyway... ik was erg blij toen de tellerringen binnen kwamen. Maar helaas was van de 3 ringen de middelste niet goed. Hij springt steeds links of rechts los van de tellerbak. We hebben daardoor ietsje meer druk moeten zetten en nu zijn de lampjes aan de rechterkant van mijn tellerbak kapot gegaan en de middelste ring zit er nog steeds scheef en maar half op. Erg jammer van die toch wel hoge prijs, als de kwaliteit dan tegenvalt.

Verkeerde levering

Ik had wieldeksels besteld maar hebben de verkeerde geleverd Mailtje gestuurd antwoord sorry maar de welke je wilt hebben we niet op voorraad inblaast van mij dan eerst te vragen of dit ok is nee sturen gewoon de verkeerde op

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam