Mijn bestelling is zeer traag gegaan en communicatie is slecht

Communicatie is slecht

Niet bijzonder

Heb rode pookhoes besteld met rode stiksel. Zo staat het ook op pakbon en factuur. Krijg zwarte met rode stiksels. Het is voor Fiat 500, dus vroeg ik naar klemmetjes die ik er nu op heb. Tot op heden geen reactie. Alleen dat ik hoes terug mag sturen, kost mij weer geld, kreeg geen antwoordnummer. Dus kort - 1 keer en nooit weer

nog niet ik heb nog niks ontvangen.

kan ik nog niet beoordelen want mijn bestelling is nog niet binnen

Snel en duidelijk wat je zoekt

Ik zocht een product. Kwam redelijk snel bij Tuning TM uit en.... Daar werd naast het te leveren product ook nog eens omschreven “hoe het vervangen moet worden”.

very good

i’m very happy with my car carpets thank you thomas finlayson

Top. Aanrader.

Snelle en correcte service

Top Bedrijf helemaal naar me wens

Snel geleverd juiste kleur en goeie kwaliteit super blij mee

Goede kwaliteit automatten

Goede kwaliteit, goede communicatie echt een aanrader

Top voor de prijs

top

Heel goed!

Vlotte afhandeling en levering.

Zeer mooi product

Levering sneller dan opgegeven bij de bestelling. Mooi afgewerkte mattenset.

Prima spul, snel geleverd.

Overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Makkelijke site

Snelle levering en makkelijke internetsite

Goed product, maar de levertijd van 1 dag is niet gehaald

Vandaag besteld, morgen geleverd is niet gehaald. In mijn geval duurde dat 5 dagen

Had een versnellingspook en een pookhoes besteld alleen zag na dat ik besteld had dat ik de hoes met zwarte stiksels had besteld. Na een mailtje was dat zo omgezet en dag erna binnen gekregen!

Schoonheidsfoutje snel hersteld

In eerste instantie verkeerde bestelling, deze snel hersteld !

In een woord: goed

Netjes geleverd met de montage handleiding erbij. Het ging om een versnellingpook hoes

past niet

hoes niet gemaakt voor achteruitversnelling waarbij knop omhoog moetgetrokken worden opening bovenaan veel te smal. kwaliteit is wel ok. jammer. ! grt

Universeel product -> spanbandje??

Ik had een item besteld voor mijn wagen. Ik nam de oude pookhoes eraf en wou de nieuwe installeren. Heb de oude maar weer direct opnieuw gemonteerd. Heel mooi gemaakt maar om deze te installeren.. een spanbandje als afwerking..? Een elastische rekker terwijl dit beter niet zou gebruikt worden.. Niet aan te raden voor de kieskeurigen.

Product werd niet geleverd, is wel betaald, geen bericht ontvangen

Op dinsdag een stuurhoes besteld wat binnen 24 uur geleverd zou moeten worden. Op woensdag bericht gehad dat het verstuurd zou zijn. Het blijkt nu dat het nooit is verstuurd. Nu is het zondag en geen bericht van TuningTM ontvangen. Geen product, wel betaald. Dit komt dus niet als betrouwbaar over.

Super alles heel snel afgewerkt

Super geregeld snel afgeleverd

Perfect product ,snelle levering

Perfecte matten, goede pasvorm. Snelle levering

Verkeerde kleur gelevert

Ondanks dat ik een mail kreeg met de juiste kleur toch nog de verkeeerde kleur gelevert, hoe krijg je het voor elkaar. Om niet steeds alles heen en weer te zenden laat ik het erbij gezien de andere reviews over hoe lang dat wel niet duurd en dan nog gaat het mis. Dit was eens en nooit meer.

Lang gewacht op niet 100% juiste goederen

Heeft ruim een week geduurd voordat de bestelde goederen geleverd werden. Bestelling niet 100% correct. Bestelde versnellingspookhoes was voor een ander model dan degene die ik wilde hebben. Heb de hoes zelf aan moeten passen voor mijn model want had geen zin om nog een week te wachten..

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam