Gewoon goed zonder poespas

Gewoon goede natuurlijke kruiden tegen een goede prijs.

Super spul!!!!

Een beter bedrijf nog niet gevonden. TOP!!!!

Heerlijke kruiden ontvangen in top potjes die makkelijk op te stapelen zijn en waarvan ik weer lekker ga genieten!

Perfect!

Bestellen en exact de volgende dag is het product binnen

snelle correcte levering

Goede producten en prijs.

Alles geleverd volgens de bestelling .

prima ,zeer tevreden!!

Fijne producten tegen schappelijke prijs. Bij contact opnemen wanneer er iets onduidelijk is, wordt er snel gereageerd, en een klantvriendelijke en/of oplossing geboden. Ik raad deze winkel ten stelligste aan.

correcte versturing

producten heb ik nog niet gebruik maar een eerste 'snuif' lijkt reeds prima

Goede kwaliteit en snel geleverd

Al vele jaren klant dus tevreden

Kwaliteit, veel biologisch en uitstekende levering

Kruiden super rekje mooi

Mooi kruidenrekje

Lekker en goede prijs kwaliteit verhouding.

Overzichtelijke en uitgebreide website. Ik ben maar een gewone full-time moeder die een lekker potje op tafel wil zetten voor mijn gezin. Maar dankzij Natural Spices ben ik van kleine supermarkt kruikenpotjes overgestapt naar Natural Spices en ben zelf begonnen met het zelf samenstellen van onze kruikenmixen. Bij ons komt er geen pakje of zakje meer in. Alleen nog maar vers, lekker en goed gekruid eten voor mijn gezin en mij.

Zeer slecht komen hun afspraken niet na ...een keer en nooit meer

Niemand in mijn vrienden kring zeg jong bestel daar eens goede service en goede prijzen en snel en betrouwbaar ...ik doe mijn eerste bestelling en met de bestelling is er alles op voorraad voor ons feestje de bestelling komt en ja hoor Sorry we hebben de kruiden boter niet op voorraad komt later of helemaal niet ...mooi he laat het weten bij de bestelling dat het niet op voorraad is daar dat doen ze niet waardeloos je betaald netjes je denkt alles komt maar daar is geen spraken van ...voor mij nooit meer nu week later nog niets van de kruidenboter. Maar is betaald .... nooooooooooooooooit meer gr henk

UITSTEKEND

Service en hulpvaardig

Snelle service en een goed product

Natural Spices biedt al jaren dit goede product. De verzending is te volgen en is snel te noemen.

snel en met aandacht geleverd

snel en met aandacht geleverd

erg tevreden

Alles is duidelijk omschreven. Goeie levering. Ik ben erg blij met het product

Goed verpakt

Alles was goed verpakt. Zeer tevreden.

Perfekt en goede informatie

Ik werd keurig gebeld dat de levering later zou zijn, en de levering kwam prima op de afgesproken dag.

Goede kwaliteit en heerlijke kruiden.

Ik koop al vaker bij Natural Spices en heb zeer goede ervaring met de kruiden en de afhandeling van de levering.

Super snelle levering

Snelle levering en goed product

Zoals steeds werd mijn product snel geleverd en is de kwaliteit top.

Goede producten

Bedankt!

Goede ervaring!

Netjes en snelle levering . En een groot assortiment.

Vandaag besteld en morgen in huis. Fantastisch geregeld!

Zeer betrouwbare bedrijf en met aandacht bedankt! (Met compliment kaart)

3 Rendementsweg

Mijdrecht 3641 SK