duidelijke site en info, snelle levering en goede smaak van het product

goede ervaring, zou er de volgende x weer kopen

Snel en goed.

Opnieuw!!! Snel en goed.

Snelle levering, top!

Snelle en vlotte afhandeling

Vlotte service en perfect af gehandeld.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Freight cost

The Only negative is the freight cost

Snel en volgens afspraak.

Perfect, het ruik ook heerlijk!

Super service!

Al meerdere keren iets besteld, altijd vriendelijk geholpen en snel geleverd.. En daarbij.. De prijs is ook echt scherp!

prima, product snel geleverd

tevreden

aanbevolen verkoper !

goed assortiment-mooie prijzen

Om 12.50 uur besteld om 13.05uur kreeg ik al via postnl track en tracé code. Dag erna was het inderdaad binnen super levering. Kruiden zien er goed verzorgd uit.

Prima kan niet anders zeggen

Prima kan er anders niks over zeggen als heel goed ook keurig te woord gestaan

Goed uitgevoerd

Zeer vlugge levering

Zeer vlugge levering van de bestelde kruiden

Zeer goede ervaring!

Ben blij dat ik Natural Spices heb ontdekt. Heb inmiddels de frikandellenmix uitgeprobeerd. Smaakt heel goed. Alleen waren de frikandellen droog en hard. Heb recept gevolgd, m.u.v. het vlees en wangvet. Hiervoor de hoeveelheid rundervlees (200 gr. rundergehakt) en varkensvlees (800gr. varkensgehakt). Mogelijk dat de frikandel hierdoor hard en droog wordt, of dat ik nog een ander foutje heb gemaakt. Misschien kan iemand mij hiermee helpen?

Voor de 2de keer prima snelle levering . Zou fijn zijn als er een optie zou zijn om een email te krijgen voor als een product weer op voorraad is. De Nootmuskaat was helaas op. vr gr

Goedkoop

Snelle afhandeling . Kwaliteit aan lage prijs

Beter gaat niet

Super producten, goed verpakt en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden.

Snelle levering. Goed verpakt en zeer lekkere kruiden. Echt top

Super !

Kruiden zijn heerlijk en potjes zien er leuk uit.

gewoon correct, snel, kwaliteit en redelijke prijs, dus alles zoals ze allemaal zouden moeten zijn

we bestellen er regelmatig, dat is zo om het jaar.... maar vlug weer gevonden op de site, keuze genoegn tot in detail. komt snel aan, proper, geen enkele negatieve opmerking. Het is zoals je verwacht, helaas is dat niet altijd zo. Zij vzerzorgen hun leveringen alsof we hun beste klant zijn, een manier zo goed dat je nooitb meer elders wil zoeken.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling.

We hadden de bestelling snel in huis!

Wauw wat een geweldige service

Alles is tot in de puntjes verzorgd; de website, de communicatie en ook de verwerking van de bestelling en voor goede kwalitatieve producten. Ik ben zeer tevrede en zal Natural Spices zeker aanbevelen.

Dat de natuur over het algemeen het beste medicijn levert ...

goed resultaat zonder bijwerking ....

Mooie producten. Gebruiksvriendelijke site. Snelle verzending. Producten in een leuk vernieuwd jasje.

3 Rendementsweg

Mijdrecht 3641 SK