Zeer snelle en correcte levering.

Mooi aanbod!

Wat een slecht bedrijf en slechte costumer service

Geld overgemaakt en betaald, maar is iets verkeerd gegaan bij natural spices. Slechte hulp en niet helpende mensen. Slecht bedrijf, hier ga ik nooit meer bestellen en dat raad ik jullie ook aan

Dit was niet mijn eerste bestelling bij Natural Spices, zeker tot volle tevredenheid!

In een woord: uitstekend!

Geweldige service en correcte levering, top. Hartelijk dank.

Bijzonder behulpzaam tijdens de bestelling.

Kwaliteit is goed, retourneren lastig

Ik heb een gedeelte van de bestelling geretourneerd. Ik moest daar zelf voor betalen en dat is wel logisch maar ik moest ook de particuliere prijs betalen en dat vind ik gek want als het bedrijf een retourformulier zelf aanmaakt kost het hun 5 euro of minder en ik moest er nu 8 betalen. Dus die service kan nog verbeterd worden.

Geweldig!

Zeer snel geleverd en van een uitstekende kwaliteit.

Zeer goede sevice

Alles correct en zeer snel geleverd!

Goed product

Goed product en niet te duur en op tijd geleverd

Splendid en Delicious

Fijne winkel en snelle en goede service. Ja ik raad ddezze winkel aan iedereen aan lekker en goede kwaliteit spullen

Snelle service en goede producten

Natural Spices heeft kwalitatief goede producten en levert bijzonder snel; zij staan ver boven wat je als consument in de supermarkt kunt kopen. Aanrader!

Snelle en correcte levering van het product. En telefonisch werd ook goed geïnformeerd.

Goede prijs-kwaliteit,

Snelle en vriendelijke klantenservice die goed meedenkt. De order snel en in goede orde ontvangen. En allerbelangrijkste: prijs/kwaliteit is top.

netjes verpakt

netjes verpakt

Vlot, correct

Vlot, correct

Snel en goed

Bestelling snel in huis, goed verpakt en scherpe prijs. Alleen hoeveelheid mag wat meer keuze in zijn (800 Gr. Gedroogde oregano is VEEL (maar ik gebruik het ook veel ;-)

Fijne service en snel geleverd.

Levert product zoals verwacht.

Door transporteur veroorzaakte verstoringen worden na melding gecorrigeerd.

snel handig

Alles 100% naar wens

Betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Alles ging vlot en goed, bedankt.

zeer tevreden

goed product en snelle levering

Vlot en correct verlopen.

Prima.

Op tijd geleverd