lekker eenvoudig en snel

zo snel omgezet, vooral zonder gedoe

Zonder problemen prima verlopen

Mijn ervaringen met overstappen zijn prima. Alles volgens afspraak afgehandeld.

Informatief, vertrouwd en de beste aanbiedingen.

Koopkracht is een uitgebreide en goede informatieve site waar je van op aan kunt en waar je op kunt vertrouwen dat men het beste voor heeft met de client. Er wordt uitvoerig en correct uitleg gegeven en welke keuze voor jou het beste en goedkoopste is. De overstap naar een andere energieleverancier is uitstekend afgehandeld. Topservice

Goede snelle service en een super ketel

Het is gegaan zoals het hoort dus een tot nu toe tevreden klant.

Tot op heden naar volle tevredenheid uitgevoerd

Gemaakte afspraken zijn voor de volle 100% na gekomen, de aanbieding was zo scherp dat nog 2 leden van onze VvE besloten hebben hier gebruik van te maken.

Koopkracht is een fijne en makkelijke site voor vergelijkingen.

Omdat mijn energie contract dit jaar afloopt was ik op zoek naar een andere leverancier of bij de huidige verlengen. Ik kreeg een aanbeveling die mij aanstond.

Zo gemakkelijk dat overstappen

Zo gemakkelijk overstappen, alles wordt voor je geregeld.

De vervanging van het bad door een inloop douche is deskundig uitgevoerd

De medewerkers van Zwaluw belde aan op de afgesproken tijd. Na een korte inspectie en overleg werd begonnen met het verwijderen van het bad. Vanwege diverse leidingen onder het bad (niet zichtbaar bij de opstelling voor de inloop douche) moesten enkele aanpassingen plaatsvinden vinden in de inloop douche opstelling. Deze benodigde aanpassing werden door de medewerkers toegelicht en hebben na overleg de aanpassingen verwerkt. Ondanks dat de badkamer op de eerste verdieping was en dus all het materiaal en afvoer via de trap moest plaatsvinden, was alles binnen een goede tijd afgerond. Het contact met de medewerkers was zeer plezierig.

overstappen tot nu toe goed verlopen

nieuw contract pas in maart 2020

goed en duidelijk

alleen de bedragen waren anders als eerder waren opgegeven

Prima geregeld

Alles snel en makkelijk geregeld.

Vlot, correct en zorgvuldig afgehandeld.

Het duurde iets langer dan aangegeven voordat de auto afgeleverd werd. Had te maken met de juiste kleur. Die was er niet meer, dus een andere kleur met hogere maandkosten. Maar het verschil in prijs is door de leasemaatschappij gehalveerd: zeer goede actie!

Goed en snel afgehandeld

Goed en snel afgehandeld

zonder enig probleem overgestapt naar energiebedrijf van mijn keuze

Stap al meerdere jaren zonder enig probleem via koopkracht (voorheen groepsveiling) over naar andere energieleverancier en ben er altijd beter van geworden

Goed!

Ben zeer tevreden met de afwikkeling. Heb een abonnement voor 1 jaar voor € 12,- per maand met een eventuele verlenging in het verschiet.

Afsluiten zonder zorgen

Nieuw abb afgesloten zonder zorgen. Alles werd tot in de puntjes verzorgd

Duidelijke informatie en vlotte afwerking/communicatie

zie boven

Ik vertrouw in deze helemaal op jullie

Overstap perfect gegaan! T gaat zo makkelijk dat je t niet eens in de gaten hebt

Makkelijk, betrouwbaar , duidelijk en logisch! T overstappen gaat zo makkelijk dat je t niet eens in de gaten hebt. En ondertussen scheelt t elk jaar een hoop geld! Ook dit jaar weer ! Bedankt !

Prima informatie en installatie.

Informatie was zeer volledig en de installatie door de installateur is ook prima verlopen!!

Helemaal prima

Bestelling ging goed, heel snel kwam een ervaren monteur de ketel ophangen. Ondanks dat de ketel erg hoog opgehangen moest worden had de monteur hier geen enkel probleem. Echt een vakman

Zeer goed bevallen prima service. Goed geinstalleerd keurig gewerkt prima uitleg een aanrader voor iedereen

Klasse👍🏻

Duidelijke bestelprocedure, snelle terugkoppeling leverancier over installatiedatum.

Correcte afhandeling door Koopkracht.

Afhandeling door Budget Energie viel iets tegen doordat lange tijd niet werd gereageerd op de onderbouwde gevraagde verlaging van het maandelijks voorschot.

Zuiderpark 1

9700 CB Groningen