De overstap wordt heel gemakkelijk gedaan!

Je hoeft alleen wat gegevens aan te leveren en verder wordt de overgang perfect geregeld. Een aanrader voor iedereen en het bespaart nog geld ook.

Uitstekende ervaring

Ketel volgens afspraak vlot geplaatst door deskundige monteur Selem.

Overstap is zeer ondoorzichtig.

Mijn overstap naar Green kon volgens mij omdat mijn periode bij Budgetenergie per maand opgezegd kon worden. Ik heb nooit gekozen voor een nieuwe driejarige periode! Deze club heeft mij bij de eindafrekening wel 150 euro als boete afhandig gemaakt en maakt zich bij protest met een smoesje eraf.

Mijn abonnement is zonder problemen omgezet.

Overgang naar youfone is zonder problemen verlopen

Bevalt goed,maar als niet zo,n fanatieke beller nog niet alles onder controle.

Tot op heden goed

Ben nog aan het uitproberen, . Jammer dat niet gebruikte belminuten niet overgaan naar de volgende maand Alleen geschikt voor mensen die weinig bellen

nvt

nvt

Niemand bereikbaar

Waardeloos

Installatie volgens afspraak en goed geregeld.

De installatie werd op de dag van de afspraak geïnstalleerd. Alles werd netjes achter gelaten en opgeruimd en meegenomen zoals in de voorwaarden was vermeld. Apparaat werkt goed. Omdat we een draadloze thermostaat wilde, welke niet bij de opties vermeld stond, werd deze alsnog geregeld.

Zeer goede deal GreenNL

Na vergelijking met diverse energie leveranciers bleek deze deal voor mij de beste. Dank daarvoor.

Kiezen, bestellen en monteren gaat allemaal vrij gemakkelijk :-)

De digitale keuzehulp werkt goed. Het bestellen is simpel en de CV installatiemonteur is deskundig. U kunt gerust bij dit bedrijf uw CV aanschaffen.

correcte service

Onlangs sloot ik via Koopkracht.nl een nieuw 1-jarig energiecontract af bij Budget Energie. Er zit een prijsverschil tussen de uitkomst van Koopkracht en de offerte van Budget Energie. Koopkracht kwam op €1618 als jaarbedrag voor stroom en gas, terwijl Budget Energie €50 hoger offreerde. De oorzaak van verschil is snel en adequaat opgespoord door Miranda van Koopkracht. Correcte service!

Ik kan niets negatiefs bedenken.

Normaal gesproken ben ik erg huiverig om grote aankopen op deze manier te doen. Al eerder mijn neus flink gestoten bij andere bedrijven. Maar na het inlezen wie of wat koopkracht.nl is en na een telefoontje met de cv- ketel leverancier waarin expliciet werd gezegd dat de totaalprijs inclusief écht alles was (montage, materialen zoals expansievat en koperen leidingen, beproevingen aan mijn cv installatie etc) ben ik met koopkracht (en het cv bedrijf Warmtethuis) in zee gegaan. Tot nu toe iedere dag lekker warm kunnen douchen. En de centrale verwarming hoop ik voorlopig niet nodig te hebben.

Zonder moeite, alles oke.

Prima, aanrader.

Allemaal prima geregeld.

Het was goed, alles op tijd en zeer duidelijk.

Geen problemen.

alles goed afgehandeld, wordt wel een beetje vroeg geïncasseerd door Budget Energie.

Geld bespaard voor leukere dingen

Wij waren op zoek naar een nieuwe CV ketel en hadden al wat research gedaan. Ook bij de voormalige CV leverancier Feenstra een offerte aangevraagd. Wij waren tenslotte al 14 jaar lid en dachten dat dat wel iets zou betekenen. Helemaal niets dus. Uiteindelijk hebben wij een paar honderd euro uit kunnen sparen door via Koopkracht een CV ketel aan te schaffen en te plaatsen. Een win win situatie!!

Voortreffelijk

Van begin tot eind zonder tegenslag alles piekfijn in orde gebracht

zonder problemen tot nu toe overgestapt, voor nu prima geregeld.

Na enige aarzeling ivm moeilijkheden bij overstap, toch de stap gezet en tot op heden geen spijt. Verschil iedere maand ruim 10 euro aan kosten van abonnement. Volgende maand afwachten of oude abonnement niet meer afschrijft van de rekening. Dat weten we dus rond 20 september. Dan pas zeg ik het is prima gegaan!

Soepele overgang

uitstekend

Koopkracht heeft voor mij altijd voordeel opgeleverd. Zij geven een duidelijk overzicht van wat zij kunnen bieden en wanneer je er niet uit komt kun je ze altijd contacteren. Zij beantwoorden op geduldige wijze antwoorden tot je duidelijkheid hebt

Goed en overzichtelijk

Wordt goed overzichtelijk gebracht en weer gegeven

goed en snel

snelle reaktie ontvangen over een goed aanbod.

Uitstekende prijs/prestatieverhouding

Tot nu toe steeds de goedkoopste prijs aangeboden gekregen voor zowel energie als mobiel.

Zuiderpark 1

9700 CB Groningen