Bestelling en levering van de ketel zijn perfect verlopen. Goede communicatie en afspraken zijn correct nagekomen.

Koopkracht is goed en betrouwbaar gebleken

Door de herhaalde tips van Koopkracht ben ik na 3 jaar weer opnieuw overgestapt van energie leverancier. Dit is zonder probleem en correct geregeld.

1 aanmelding, 2 contracten?

Na mijn aanmelding kom er eerst een contractaanbod van Green. nl binnen met startdatum 12 juli. Vervolgens een contractaanbod van Green Choice voor een termijnbedrag van € 118,39 met startdatum 1 augustu en daarna nog 1 van Green Choice voor een termijnbedrag van € 132 met dezelfde startdatum 1 augustus. Wat kan ik verwachten?

1 email ontvangen en verder niets

Alleen n aankondiging gehad verder niets dus ik wacht het maar af . Maar is natuurlijk niet zo als het hoort ... vr. g. Hans Schade [email protected]

Er wordt geleverd wat er beloofd wordt

Perfecte afhandeling

Snelle afhandeling zonder problemen. Contract sloot prima aan bij voorgaand energie leverancier.

Nuttige informatie leidend tot goede aanbieding

goed gedaan jochie

prima geregeld

Prima afhandeling

Alles klopt wat beloofd is. De overgang naar de nieuwe energie leverancier is correct verlopen.

Tussen alle aanbieders blijft het zoeken en koopkracht als tussenpartij maakt het niet transparanter

Redelijk

Nuttige tip, opvolging kan beter

Wijzen op mogelijke lagere energiekosten is natuurlijk een goede tip. Maar vervolgens bleken de gepresenteerde maandelijkse kosten in de praktijk toch aanzienlijk hoger. Uiteindelijk wel gelukt, maar het had beter gekund.

We volgen jullie al jaren

Belangrijke gegevens bij overgang van 1jarig energie contract.!

Mijn keuze naar overgang energie contract van Green Choice was zeer op tijd.! Ruim voor de beeindigingsdatum (10 juni 2020 van Green Choice). Wat ik echter niet wist is het feit dat mijn vaste prijs contract bij Budget Energy niet op 11 juni 2020 kon ingaan maar pas op 11 juli 2020.! Hierdoor ben ik nog 1 maand op variabele tarieven bij Green Choice aangewezen.! Dit vind ik onvolledige info.

Toepasselijk

Dit is wat ik verwacht van een consumentensite

Alles is goed verlopen.

Goed aanbod en samenvatting daarvan.

Startdatum nieuwe contract sluit niet direct aan bij einddatum oude contract. Onduidelijkheid voor mij of dat nog gedoe gaat opleveren. Vooruitlopend op de volgende vraag: nog geen verdere ervaring opgedaan om bedrijf aan te bevelen. Om deze reactie verzonden te krijgen, moet ik ja of nee antwoorden. Antwoord daarom: ja.

Geen agressieve verkoop

Heel toevallig werd ik vandaag benaderd door een concurrent. Per telefoon (houd ik niet van), maar binnen de kortste keren werd me voorgerekend dat het stuk-ken goedkoper kon. Ik hoefde alleen nog maar mijn rekeningnummer te geven voor de automatische incasso en even te tekenen. De rest deden zij. Ik gaf aan dat ik nog wat bedenktijd nodig had, maar daar wilden ze niks van weten. Het kwam er op neer dat ik nu moest tekenen. En daar houd ik dus niet van. Dan betaal ik liever wat meer. Met bedenktijd en geen agressieve verkoop. En dat doet Koopkracht. Geen poespas, gewoon verkopen wat goed voor de consument is.

Snel geregeld

In eerste instantie snel geregeld, alleen administratief klopte het niet helemaal. Gevolg,ik wilde kontakt opnemen per e-mail maar dat is nog niet zo eenvoudig. Later werd ik teruggebeld en is alsnog alles geregeld. Over de levering kan ik nog niets zeggen dit gaat pas per 1/7/20 plaats vinden.

Alles in orde bevonden

Ik had al een bestaand abonnement bij Youfone. Het tweede abo werd keurig toegevoegd aan het bestaande account. Heel overzichtelijk en snel beantwoord na telefonisch contact.

Prima bemiddeling.

Jammer dat Budget Energie er 3 maanden voor nodig heeft om mij als klant aan te nemen.

Tot nu toe alleen positieve punten te melden.

Het overstappen ging digitaal vlekkeloos. Maar dat had ik wel wel verwacht. De overstap gaat pas in op 15 juli as. Dus ik heb nog geen mening hoe het straks gaat,

Weinig gemerkt van overgang. Prima geregeld.

Prima.

Accuraat tijdig een nieuw aanbod

Het was erg eenvoudig om op deze wijze tot een beter energiecontract te komen. Ik vind het wel jammer dat dit aanbod erg ver voor de afloop van mijn oude contract kwam. Ik had liever gezien dat daar meer rekening mee zou zijn gehouden want in mijn geval was het waarschijnlijk beter geweest als ik een aanbod had gekregen wat nà 1 juli 2020 was gedaan; dan had ik mogelijk van de nieuwere tarieven kunnen profiteren. Daarom beveel ik ter verbetering van de werking van Koopkracht.nl aan om niet langer dan hooguit èèn maand voor de afloop van een lopend contract een aanbieding te doen voor een nieuw contract.

Snel direct contact!

Vooral het persoonlijk contact bij vragen vond ik erg prettig.

Zuiderpark 1

9700 CB Groningen