Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Capsules waren goed ingepakt en de bestelling was snel thuis
20 January 2026
Erica
Sint Maartensdijk
Vlotte behandeling; enkel ik had gevraagd om dit op vrijdag te leveren, maar werd de dag nade bestelling al geleverd, gevolg niemand thuis, moeten gaan afhalen. Terwijl ik expliciet gevraagd had voor andere dag omdat dan iemand thuis was :) Zal mss aan post nl liggen
12 November 2025
Jonathan
Halle
Al jaren gebruik ik Foligain haargroei capsules en haaruitval shampoo voor vrouw. Ik heb bijna geen haaruitval.
30 September 2025
Sonia
ARNHEM
16 April 2025
YB
Den bosch
dus ik ga het na drie maand evalueren ik gebruik het vrij frequent mvg, marc
4 March 2025
MARC
mazenzele
Voor mijn vriend heb ik de serum, hiervan dus nog geen resultaat. Voor mij heb ik de shampoo genomen, ik merk bij 1ste gebruik wel voller en volumineuzer effect maar heel veel last van roos...
Beveelt niet aan
24 February 2025
catherine
Lembeek
I order for my girlfriend all the time when she needs. Her hair changed so much since before using foligain.
1 February 2025
Iulian
Werkendam
The products really help.
13 December 2024
Iulian
Werkendam
Goede site, prijs en verzending. Mijn bestelling snel in huis in een stevige verpakking.
15 October 2024
Jeroen
Escharen
Very nice
13 October 2024
Fernando
Amsterdam
Pilletjes zijn makkelijk te slikken.
10 September 2024
Michelle
Breda
Ik ben nu ruim 5 mannen verder. Afgelopen week zij mijn kapster dat ze niet wist wát ik deed, maar dat ik er vooral mee door moest gaan, want er zat een leger aan nieuwe haren aan te komen. Moeilijk om zelf te zien, ik ben beginnend kalend, het wordt gewoon veel dunner bovenop, maar ik weet heel zeker dat zij me niet voorliegt.
7 September 2024
Jeroen
Zwolle
My girlfriend orders products for her hair from foligain and her hair growth improved a lot.
1 August 2024
Snelle service en levering
19 April 2024
Wil
Wassenaar
Snelle afhandeling van de bestelling. Ik ben nog niet overtuigd genoeg dat dit product werkelijk zal werken, het is echter nog te vroeg om dit te kunnen evalueren.
7 March 2024
Frederik Van Thorre
Brakel
Goed product Snelle levering en goede service.
5 March 2024
Koen
Dreumel
Shampoo ruikt lekker en je haar wordt zacht en lijkt ook beter te groeien
18 February 2024
Robin
Nijmegen
Zie hier boven.
15 February 2024
John
Amersfoort
Ik heb deze pillen aanbevolen gekregen bij de haarkliniek waar ik in behandeling ben voor mijn alopecia
29 January 2024
Selina
Delft
Perfecte levering en service, verwacht echter niet dat verloren haar herrijst, toch niet bij mij
Beveelt niet aan
17 January 2024
Steven
Antwerpen
Goed product!
14 December 2023
M D
Zeist
Ik heb nu een maand die producten gebruikt, merk dat mijn haar minder uitvalt, dus ja ik ben tevreden en ga door met het gebruik van die product
13 December 2023
Shao Yu
Almere
Ik gebruik Foligain Haargroei Supplement en voor het eerst in mijn leven voelt mijn haar veel voller aan. Mijn kapper beaamde dit ook. In ben er super blij mee
31 October 2023
Ilona Smit
Lelystad
Producten zijn goed en worden vlot geleverd
27 October 2023
Janette