Filtre

Duidelijke webshop

Ik vind het ideaal om vanuit huis mijn kaarten te kunnen kiezen,ook achteraf betalen vind ik prettig.

Prachtige kaarten, snel binnen!

Ga hier vaker kaarten bestellen.

Alles naar wens

Snel en keurig geleverd.

Mooie kaarten, snelle service

Erg blij met de wenskaarten. Ruime keus op de website en snelle bezorgservice.

Alles goed

Goed verpakt, snel geleverd, leuk kaartje erbij. Duidelijke website

Helemaal top

De producten overtroffen mijn verwachtingen.. en die waren al hoog. Levering was ook snel.

Netjes producten geleverd en ziet er goed uit!

Mooie kaarten voor een prima prijs

Mooie kerstkaarten en snel in huis. Heel fijn om in deze tijd mensen om mij heen te verrassen met een mooie kerstgroet.

Keurig verpakt en snel geleverd!

Prachtige kaarten, snelle bezorging!

Kaarten met heel mooie teksten, fijn om in deze dagen te versturen. Ook de kerstkaarten zijn prachtig. Ook mooi om in een lijst neer te zetten. Heb dankbaar gebruik gemaakt van de 1+1 actie! dankjewel!

Prima, duidelijk en correct!

Zie boven!

een snelle en netjes service, dat ben ik dankbaar ervoor!

Goed gegaan

Alles is soepel verlopen

Geweldig mooi!

Heb net een mailtje gestuurd, mis een kaart. Snap ik best door de drukte bij jullie.

kaarten mooi en goed ontvangen

Mooie kaarten

Hele mooie kerstkaarten

Hele mooie kerstkaarten!

Webshop met Meerwaarde!

Kaarten gekocht, 2 halen = 1 betalen. Leuke actie waar veel mensen van zullen genieten.... Teksten op de kaarten die "goed" zullen doen.

Fijne webshop met mooie, inspirerende kaarten boekjes en cadeaus

Ik ben blij en dankbaar dat ik jullie webshop ontdekt heb! Mooie kaarten, boekjes en cadeaus om anderen en mezelf te bemoedigen. Heel gaaf!

snelle levering van mooie producten

ruim assortiment mooie en bemoedigende kaarten

Fijne webshop

Ik was opzoek naar een kadootje voor een vriendin. Ik op deze site een heel mooi kado! Erg blij mee en ik hoop mijn vriendinnetje ook!

De bezorging was erg vertraagd.

Ik kon mijn bestelling op zaterdag verwachten, hij is echter pas vandaag, woensdag aangekomen. Erg vertraagd dus.

genieten van al die mooie kaarten/teksten

Heel fijn om een doos met kaarten van jullie te ontvangen, blij mee en er zijn er al weer een aantal de deur uit! Ook echt een mooie actie dat jullie de kaarten verdubbelen. Dank!

Super toffe actie!

De 1+1 actie op de kaarten is echt fantastisch! Bedankt voor de mooie kaarten. Toch vond ik de kaarten té modern. Gebruik liever gewoon pure bijbelteksten (HSV).

Leuke kaarten en snel geleverd

Spreekt voor zich

betrouwbaar en zorgvuldig

Erg zorgvuldig en zelfs nog een telefoontje om te checken of ze nog meer voor ons konden betekenen. Alles erg netjes verpakt.

Kiyoh Anmeldelser