Filtre

Zeer snel en keurig verzorgd

Een prettige eerste ervaring, snel en keurig verzorgd.

Amazing!

Mooie inspirerende Bijbelteksten, voor elk wat wils. Je kunt kiezen voor leuke felicitatiekaarten tot aan wanddecoratie en alles wat daar tussen valt. Hier kan je altijd slagen!

Goede ervaring

De ontvanger van mijn bestelling was er blij mee.

De bestelling zag er keurig netjes en verzorgd uit.

De bestelling zag er keurig netjes en verzorgd uit.

netjes verpakt

blij met mijn dagboekjes ga nog vaker bestellen

Een eye-opener

Vanmorgen had ik het gevoel dat God heel ver weg is. Dat ik Hem de afgelopen week op een afstandje heb gehouden en mijn eigen plan trok voor mijn leven. En God antwoordde: Lees eens terug in je journal. Elke ochtend heb je Mij gezocht. Elke ochtend heb je Mij een vraag gesteld. En elke dag heb Ik je geantwoord. En heb je naar Mij geluisterd. Voorheen kon ik mij heel moedeloos en schuldig voelen, maar juist door dat ik het nu terug kon lezen in het journal kwam ik tot de ontdekking dat mijn gevoel helemaal niet klopte. En dat maakte mij blij en dankbaar. Deze journal is voor mij een eye-opener.

snel en verzorgd pakje

mooi verzorgd pakje!

Mooie producten!

Prima service!

Mooie artikelen, goed verzorgd en van uitstekende kwaliteit!!!

het was een mooi kadootje

Ik heb dit armbandje voor mijn vriendin gekocht, ze was er heel blij mee. Snelle levering

Alles fijn op tijd binnen in een prachtig doosje met veel liefde ingepakt

Prachtig en waardevol om cadeau te geven, aan een ander of aan jezelf...!

Ik wordt altijd heel vrolijk van de producten van DagelijkseBroodkruimels. Het rondscrollen door de webshop maakt dat ik moeilijk kan kiezen; zoveel mooi uitgevoerde producten met prachtige, aangrijpende of juist bemoedigende teksten. Bij de aanblik van verschillende items komt er als vanzelf wel iemand in gedachten voor wie dit een prachtig geschenk zou zijn. Veelal bestel ik dan cadeaus of kaarten om uit te delen, maar ook altijd iets voor mijzelf... ;-)

Alles prima gegaan

Ik had dit review eerst via Google willen doen, maar dat is niet goed gegaan .

Fijne shop

Lekker op m’n mobiel shoppen dat lukt prima en goede artikelen. Helaas heb ik m’n kettinkje die ik net gekocht heb al stuk. Echt m’n eigen schuld. Ik trok m’n coltrui uit en trok te hard en toen was de ketting kadoek.

Snelle levering en producten zoals verwacht

Erg blij weer met de bestelling. Het journal is echt heel fijn. Wist niet of het wat voor mij zou zijn, maar het voldoet wel aan de verwachting (nu de discipline bij mijzelf nog)

Geweldig!!

Een webshop met uitgebreid maar overzichtelijk assortiment. Snelle en vriendelijke service en een mooi product waar ik erg blij mee ben

Bestelling goed afgehandeld

Mijn eerste bestelling van een boek bij Dagelijkse Broodkruimels is naar wens verlopen.

Zeer goed!

Mooie site, leuke producten, snelle levering. En prachtig verpakt!

Geweldig mooi ingepakt!

Nou wat een feestje zo'n mooi pakketje van dagelijkse brood kruimels leuk in een hoesje van een mooie bruine papieren sjieke zak en netjes in een doos. Leuk met dagelijkse broodkruimels sticker wist ik precies van wie het was. Leuk!

Fijne site

Ik heb het dagboek van broodkruimels tijdje geleden gekocht. Waardevolle en uit het hart geschreven stukjes, heel herkenbaar en vooral zonder opsmuk. Heb nu de journal en notitieboekje gekocht maar dit is voor mijn verjaardag dus moet nog even wachten.. Ook de kaarten zijn mooi en net krachtige teksten. Daarom ook de houder besteld om ze in te zetten.

Super mooi, en keurig verzonden.

Ik had het Journal en notities boekje besteld en wat kaarten. De boekjes zijn echt heel mooi, ook mooi zijn de teksten die om de zoveel bladzijde erin geschreven zijn. Mooie buitenkant maar ook binnenkant. Compliment, ik ben er heel blij mee.

Goede service en mooie producten!

Ik ben mega blij met de ketting met de prachtige regenboog erop. Wat een beetje tegenviel, was dat ik bij de bestelling een bedel met een Roosje kreeg ipv een regenboog. Maar na een mailtje te sturen, kreeg ik netjes een nieuwe opgestuurd zodat ik de andere retour kon sturen. :)

Leuk ingepakt gekregen echt met liefde verstuurd

Ruime keuze; prima service!

Twee prachtige boeken, met liefde ingepakt, rijker!

Erg behulpzame medewerker, mooie artikelen

Goede ervaring met een zeer behulpzame, meedenkende medewerkster. Niets dan lof!

Kiyoh Anmeldelser