Filtre

Snelle verzending Leuk ingepakt

Mooie kaarten, goed ingepakt zodat ze heel bij mij aan kwamen. Snelle levering.

super!

Ik heb armbandjes met bedeltjes besteld bij de webshop. De levering was snel en de armbandjes zijn prachtig. Ik moet ze nog cadeau gaan geven, maar ik verwacht dat met veel liefde gedragen gaan worden. De webshop is overzichtelijk en de armbandjes en bedeltjes waren goed verpakt. Ik zou zeker opnieuw bestellen bij deze webshop.

de voorkant is prachtig maar de achterkant niet.

geen lijntjes om op te schrijven en ik heb vast niet goed opgelet maar het waren enkele kaartjes. en dan gaat het om de lafjoetjes. ik ga ze met liefde gebruiken maar bestel ze niet nog een keer. Lieve groeten.

Prachtig note boekje en poster als kadoetje verstuurt ik ga op die manier ook aan mijn vriendin geven

Helemaal top

Niets op aan te merken

Voldoet aan de verwachtingen en het was ook mooi verpakt.

Sieraden zien er mooi uit en het werd snel bezorgd

Positieve ervaring

Netjes de volgende dag geleverd. Niets op aan te merken :)

Website werkt makkelijk, bestelling snel binnen in mooi papier. Top

Goed service

Snel verpakt en snel geleverd.

Redelijk goed

Ik had een aantal kaarten besteld, deze waren snel binnen en van goede kwaliteit. Ik miste 1 kaart en had daar een andere kaart voor in de plaats gekregen. Bij contact met Dagelijkse broodkruimels gaven ze aan dat mijn kaart niet leverbaar was en ze daarom een andere kaart hadden gedaan. De kaart die ik nu heb gekregen is niet echt mijn smaak dus ik had liever gehad dat ze dit in overleg deden.

Wat een super mooi kado om weg te geven.

Een mooi kado om weg te geven is nu in Gambia !

Snelle en goede service

Mooie producten, snel verzonden. Heel blij mee!

Duidelijk snel en fijn

duidelijke site met mooie sieraden. Erg leuk dat bij de hanger een kaartje met de tekst van de psalm zit. Daarom nog specialer om te dragen.

Sleutelhangers

Op zoek naar iets met deel tekst uit lied van Kinga, gevonden blij mee.

Wat een mooi pakketje was het! Leuk ingepakt en het kaartje dat erbij zat. Erg attent. Bedankt!!

Snelle levering, mooi product in mooi giftbox

Snelle levering, mooie producten met zorg ingepakt.

Goede service!

Ruiling verliep boven verwachting

MOOI!

Hele mooie produkten!

Gewoon goed

geleverd zoals verwacht

Snelle en goede service

Al meermaals naar tevredenheid besteld bij deze webwinkel. Had een verkeerd artikel ontvangen, maar kreeg heel snel reactie op mijn email hierover en ik kreeg spoedig alsnog het gewenste artikel, inclusief een retouretiket om het verkeerde artikel weer te kunnen retourneren. Uitstekende service.

Mijn ervaring met het bestellen bij Dagelijkse Broodkruimels vond ik erg goed. Ik kreeg snel een reactie op mijn email. En de bestelling was ook op een goede tijdslengte geleverd. Dank u wel daarvoor:)

Uitstekende service

Netjes en mooi verpakt, was gewoon een cadeautje om uit te pakken.

Uitstekende webshop

Prima webshop en goede afhandeling. Boek snel in huis en was netjes verpakt.

Super service en prachtige kaarten!

Weer hele mooie kaarten ontvangen, ontzettend blij mee. Een aantal om op te hangen en nog wat om te versturen. Nadat een van de kaarten niet leverbaar was, super geholpen en echt verrast!

Kiyoh Anmeldelser