Pluspunten
Dagelijks deze zeer mooie broodkruimels te mogen ontvangen zijn voor mij het brood van het begin van mijn dag, hierna deel ik ze zelf nog met andere broeders en zusters, ook met enkele kinderen en familie ook zij vinden ze mooi en prachtig, het woord van god is het belangrijkste in mijn leven ook al heb ik wel eens een moeilijke dag het is zeer opbouwend en het heeft me moed om door te gaan en niet bij te pakken te blijven zitten, op God kan ik vertrouwen en leg daarom ook alles in zijn handen ook weet ik Gods tijd is niet die van ons maar zijn wil is het beste voor iedereen, heb ook vele mooie dingen uit zijn hand gekregen waar van een mooi gezin met 8 prachtige kinderen 5 dochters en 3 zonen waaronder onze Mike* een down syndroom kindje was en net geen 20 jaar werd maar waar wij als gezin veel hebben van geleerd, zijn liefde voor ons en zijn geduld met ons en nog zoveel meer deze dingen heeft God hem gegeven, ik kan deze dingen ook niet allemaal opnoemen het is niet uit te leggen met woorden en zijn liefde die hij had voor Jezus is niet met woorden uit te leggen hij was zwaar ziek had maar één hartklep één grote opening in zijn hart en een long ziekte wij zorgden dag en nacht voor hem en dit alles met God aan zijn zijde en aan dit van ons nu hij niet meer met ons is in dit leven hier op aarde sinds mei 2012 voelen wij nog altijd zijn liefde in ons leven, dank zij onze God zullen we ooit weer samen zijn, hierbij wens ik jullie allen veel zegen en laten we hopen dat jull