Pluspunten

Mooie en kwalitatieve producten voor een goede prijs. Duidelijke website. Snelle levering. Goed verpakt. Leuk het extra kaartje “happy bday” met bijbelvers bemoediging erbij.

Verpakkingspakkingsmateriaal iets opleuken/meer aandacht geven met simpel materiaal als bv tissuepapier en een plakkertje erop geeft zeker een sterkere look and feel en daarmee ook in de ontvangst bij het uitpakken van je bestelling. Geen must maar naar mijn mening zal het zeker een meerwaarde geven. De verzendkosten voor de tijd nu wel wat aan de hoge kant. Maakte even een drempel om bij jullie te bestellen. Maar had de posters snel nodig ivm een kado. Gelukkig wel snel (vlgnde dag) geleverd! Bedankt!

Pluspunten

Mooie platen, die blijven hangen! Zicht blijft beter dan woorden

Grote foto's

Pluspunten

Mooie duidelijke website. Produten met mooie christelijke teksten. Alles verliep goed met de bestelling. Producten goed ingepakt. Blij met de ontvangen producten.

—?-

Pluspunten

Het is zo fijn om elke dag een tekst door te krijgen. Ik zou het niet meer willen missen!

Pluspunten

snelle verzending! Goed verpakt, en met leuke kaart erbij!

Pluspunten

Zeer vlug is de bestelling mij bezorgd. Keurige service

Pluspunten

Wat ik aan bijbelteksten zijn soms voor mij erg confronterent en dat maakt dat ik dan lang er mee bezig ben,soms duurt dit dan dagen. Deze dingen dat is voor mij de grote kracht van de broodkruimels

Wat valt er te verbeterenaan de broodkruimels, met gods woord in de hand en het delen van het evangelie daar in is geen verbetering voor nodig.

Pluspunten

Elke dag als ik wakker word, voel ik me niet echt fijn, ik zie bijvoorbeeld tegen de toets van die dag op maar dan elke x als ik naar insta kijk en dagelijksebroodkruimels boven aan zie staan, en lees wat de boodschap voor vandaag is, komt er weer een verlangen in me op, ja deze God wil ik ook kennen. Ik hoor elke dag van Hem, ik wil leren bidden, maar ik kan het niet! Jullie werk geeft mij verlangen, en af en toe ook hele vreemde rust♥

Pluspunten

Snelle levering & nog kaartjes als cadeau toegevoegd gekregen. Daar werd ik heel blij van!

Pluspunten

Wat een geweldig stukje! En wat een geweldige God hebben wij!Die steeds op een manier werkt, wat wij niet verwachten.

Ga zo door, het is heerlijk om jullie te volgen!

Pluspunten

Ik vind het supergaaf wat jullie doen door al deze mooie teksten te delen!

Misschien wat vaker echt een blog. Zoals die van gister. Dat is echt een gaaf verhaal!!

Pluspunten

elke dag een goede start

Pluspunten

Ik ken dit bedrijf niet goed maar zag het op internet en heb wat voor de eerste keer bestelt het lijk mij een goede instelling ik zal wat meer bij jullie gaan surfen op internet dan kan ik er misschien wat meer over zeggen maar lijkt mij positief bedrijf zekers zon instelling

niets op aan te merken

Pluspunten

Goed verhaal, inspirerend en zegenrijk.

Een fotoreportage zou vandaag de dag niet mogen ontbreken.

Pluspunten

Ik ben ontzettend blij met jullie en stuur alles wat ik lees dagelijks weer door om christenen te bemoedigingen

Voor mij niks

Pluspunten

Heerlijk om de dag te beginnen met een dagelijkse tekst. Het is voor mij een reminder. Je staat er niet alleen voor. Én...voor Hem ben je genoeg. Nee..precies goed om zijn liefde te krijgen.

Ik ben tevreden.

Pluspunten

"Tot Ziens in de hemel" verscheen opeens op het scherm van mijn laptop terwijl ik thuis aan de keukentafel zat. Nog geen half uur daarvoor zat ik te huilen en had ik mijn stille tijd.. Ik praatte met God en vertelde Hem dat ik mijn moeder zo miste die 11 maand geleden zo plotseling is overleden en dat ik zoveel verdriet had. Wat hebben wij toch een liefdevolle vader die mij er even later aan herinnerde door deze broodkruimel dat ik mijn moeder straks zal terugzien in de Hemel. Alle eer aan Hem...!! (en natuurlijk bedankt aan de mensen die ervoor zorgen dat er dagelijks een bemoediging bij ons op het beeldscherm komt). Dank je wel!! Liefs Sandra

Ga vooral zo door!!

Pluspunten

Altijd God in Christus in het middelpunt!!

Pluspunten

Prachtig verhaal.....Jullie bemoedigen mij iedere dag weer met teksten en korte stukjes .....In deze tijd van druk op alle fronten is het bemoedigend dat mensen als jullie oog hebben voor ieder individueel persoon....Hou vol ...Bid jullie Zijn Kracht en Zegen toe

Kan nooit genoeg teksten krijgen

Pluspunten

Thnx brothers and sisters lol sebastiaan zegt amen.

Over DagelijkseBroodkruimels

Elke dag een kruimel. Volg het spoor en ontdek de weg van het leven. De weg naar Thuis.