Pluspunten

Super mooie kaarten met ' levende broodkruimels'. Nou, soms is het een heel groot brood hoor ;-). Ik ben elke keer weer verwonderd over de uitwerking van kruimels op de levens van mensen die ik mag bemoedigen (God bemoedigt!!!).

Blijf dichtbij de Heer!

Pluspunten

Snelle service, érg klantvriendelijk en mooie producten!

Geen! Ga zo door!

Pluspunten

De persoonlijke teksten zijn opbouwend. Kunnen lezen hoe anderen ook met tegenslag te maken krijgen en dan toch dat woord van Hem, die er altijd voor ons is!

Pluspunten

Mooie website. leuke producten.Snellle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

keurig netjes behandeld

op de site leek het of het op de mokken een pikzwarte opdruk zou zijn, dat was helaas niet echt zo, het leek een beetje groenig, grijs.

Pluspunten

Goed contact, mooie, overzichtelijke website.

Niet

Pluspunten

Webshop is overzichtelijk. Bestelling wordt vlot verwerkt. Geleverde producten (posters en kaarten) zagen er mooi uitgevoerd uit.

Pluspunten

Werkt heel snel!

Pluspunten

Het zijn echt hele mooie kaarten! Ik vind het ook altijd heel leuk als er nog een klein kaartje extra in zit;)

Pluspunten

Snelle levering, met een leuk presentje erbij.

Ik had voor 24,- besteld en moest daarover porto kosten betalen. Dat had ik niet verwacht.

Pluspunten

mooie plaatjes met teksten, die je raken of uitdagen te overpeinzen!

Pluspunten

Bestelling was goed verpakt Leuk persoonlijk bedankkaartje erbij

geen

Pluspunten

Blij-christelijk uitdragen van Zijn Woord, een steun voor iedere dag!

De ene Broodkruimel verschilt erg met de andere, maar dat is ook een kwestie van smaak

Pluspunten

Wat een mooie ontmoeting met dat Engelse echtpaar! Zo zou het altijd moeten zijn, elkaar bemoedigen en niet elkaar "afbranden" omdat men het beter denkt te weten! Kleed je met de liefde, omarm elkaar wees een naaste voor de ander! Desnoods met woorden! Al kunnen de woorden en verhalen van Dagelijkse Broodkruimels je enorm bemoedigen! Dank daarvoor!

X

Pluspunten

Al heel lang geniet ik van de mooie teksten ! Vooral in een moeilijke periode van ziekte van een in ons gezin ...werd ik dagelijks waar op mijn "voeten"gezet..! Om weer verder te kunnen met en vanuit Zijn woord in Zijn kracht ...Ga zo door!!

Hou de overdenkingen kort...daar ligt kracht in...mensen krijgen al zo veel onder ogen en er is zoveel voor ...

Pluspunten

Ik word elke dag bemoedigd door de mails, en de kaarten die ik gekocht heb bij jullie schrijf ik veel voor mensen. Het is zo onwijs mooi dat ik jullie werk kan gebruiken om mensen te bemoedigen. Ik zat er zelf gister doorheen, en kreeg van een klant een kaart in mijn handen ( helaas niet van jullie, wel een mooie ) En er stond in: het leek of God wilde dat ik dit schreef Jezus houdt van jou! Dus ga zo door met mooie kaarten maken, het doet een mens zo goed een mooie kaart te ontvangen!

Pluspunten

Stipt op tijd geleverd, het bestelde is met zorg ingepakt en bevatte een persoonlijke groet.

Pluspunten

snelle levering, mooie producten me een duidelijke, Bijbelse boodschap! Blij mee!

jullie hebben vooral kaarten, mokken en broodplanken. het zou misschien een idee zijn dit uit te breiden met textiel (handdoeken, bv bedrukt door Wilma Doornebal uit Terschuur: zij borduurt elke tekst op allerlei textiel!) ook misschien een idee om meer sieraden te verkopen? of ballonnen met (bijbelse) tekst! zomaar wat ideeën. Jullie teksten op Facebook zijn ook altijd erg inspirerend, blijf daarmee doorgaan! God zegene jullie en je werk!

Pluspunten

Keurige verzending mét persoonlijke kaart!

Pluspunten

Het zijn leuke artikelen, ze worden snel verstuurd en ze hebben goede service.

geen

Pluspunten

Het straalt de liefde van Here Jezus uit, super. Door de brood kruimel die ik gister ontving en net heb gelezen raak ook ik bemoedigd om meer uit te reiken naar mijn broeders en zusters. Ik vind het een heel fijn gevoel om zo verbonden te voelen in iets dat heel speciaal is, namelijk de prachtige liefde van onze Heiland en Koning en door jullie verhalen te lezen voel ik me ook met jullie verbonden ook al ken ik jullie niet. Maar ook ik zeg zie jullie in de hemel... Gods rijke zegen toegewenst Anita.

Raak niet ontmoedigd door tegenslagen, maar bedenk voor wie je t doet en wie je er mee raakt / inspireert.

Over DagelijkseBroodkruimels

Elke dag een kruimel. Volg het spoor en ontdek de weg van het leven. De weg naar Thuis.