Pluspunten

Erg fijn om dagelijks een tekst in de mail te krijgen. Zeker de langere verhalen die ik tegenwoordig ontvang vind ik top.

Pluspunten

Delen vanuit je eigen leven en eigen ervaringen met de identiteit in Jezus. Delen is vermenigvuldigen!

Pluspunten

heel erg opbouwend, positief, bemoedigend, uit het leven gegrepen verhalen.Ik heb er veel aan!!!

niet, dat ik weet

Pluspunten

Dank je voor de kleine verhaaltjes, oh ja.......... daar leef ik voor!

Tekst is soms uit de lucht gegrepen. Te kort. Wat 'moet' je er dan mee....

Pluspunten

Jullie zijn zo open en eerlijk over jullie geloof, dat vind ik erg mooi. Daarnaast zijn jullie erg actief met Bijbelteksten, mails, achtergronden en verhalen. Geweldig bedrijf en geweldige mensen die enorm veel kunnen betekenen voor deze wereld!

Geen tips. Alleen zou ik het liefst wel elke week nieuwe achtergronden voor mijn laptop/mobiel willen, die zijn zo mooi! ;)

Pluspunten

Jullie zijn heel goed bezig!!!!

Jullie mogen van mijn blogs gebruik maken als jullie willen!

Pluspunten

Lieve broeders en zusters, Gods zegen over jullie werk!

Geen enkele, ga vooràl zo dóór!!

Pluspunten

Wauw, wat een mooie woorden staan er elke week, elke dag weer op jullie website. Elke maandag kijk ik weer uit naar een mail met mooie woorden erin. Elke dag lees ik de tekst van dagelijkse broodkruimels. Mooi hoe deze woorden, deze teksten soms op precies het juiste moment komen. Dankjullie wel voor al het mooie werk dat jullie doen! God zegene jullie!

Pluspunten

Het bemoedigd me iedere keer weer

Ga zo door

Pluspunten

Fijn dat je/jullie schrijven met eigen ervaring en dat de verhalen uit de bijbel nu ook zijn toe te passen op het heden. Dat helpt mij enorm. Wat ik ook fijn vind is dat jullie niet zo "pressen" Ik zou zeggen niets aan veranderen! ! !

Pluspunten

Het stukje heeft me bemoedigd en geraakt

Pluspunten

Wat een mooi verhaal! Het is de kunst om te herkennen wat God in ons leven doet! Vanmorgen had ik ook een gesprek met vriendinnen over allerlei relatie problemen en wij kwamen samen tot de conclusie dat ECHTE. AANDACHT voor anderen de wereld kan veranderen!

Pluspunten

Mooi om via deze weg van je geloof te kunnen getuigen. Maar ook om andere mensen te bemoedigen met een kaartje of cadeautje. Hoe vaak er een dag tekst voorbij komt die op het 'juiste' moment komt. De ervaringen en getuigenissen die worden gedeeld zijn ook erg mooi en daarin zien we de Geest aan het werk.

Pluspunten

De heerlijk gezellige aanpak! Ik als weduwe knap er van op met z'n bemoediging s morgens beginnen dank daar voor !!!

Pluspunten

Elke dag wordt ik bemoedigd door een broodkruimel van jullie. Zo vaak ervaar ik deze kruimels als een knipoog van onze hemelse Vader op het juiste moment.

Pluspunten

Kort en krachtig elke dag een zinnetje vol betekenis in mijn mailbox. Elke maandag een langer stukje, zomaar uit het leven gegrepen. Het doet wat met me. Zet me soms aan het denken en realiseer ik me hoe bevoorrecht ik ben.

Pluspunten

Bedankt voor de dagelijkse broodkruimels en zeker de persoonlijke belevenis en daarmee bemoediging. GOD ZEGENE U

Pluspunten

Elke dag lees ik de bemoedigingen,dank je wel!

Pluspunten

- Elke dag een hulp om even stil te staan bij het geloof wat ook mij gegeven is - Stof tot nadenken en punten om te delen, de broodkruimels zetten je aan het werk - Soms kan je zelf de woorden niet vinden om een ander even toe te spreken, dan krijg je nét een broodkruimel in je inbox die dat perfect voor je doet, goud waard.

Pluspunten

Pluspunten

Er werd telefonisch contact opgenomen met mij om te vertellen dat de bestelling vertraging had opgelopen. Deze service had ik niet verwacht. Concl: De bestelling was toch snel binnen en de service is goed.

Pluspunten

Snelle levering. mooie artikelen.

Pluspunten

Goede communicatie per email, snelle bezorging met een persoonlijke kaart erbij en naar mijn idee een selectie boeken waar je wat aan hebt.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit. Originele artikelen

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakte producten, website duidelijk

Over DagelijkseBroodkruimels

Elke dag een kruimel. Volg het spoor en ontdek de weg van het leven. De weg naar Thuis.