De levering was binnen 1 week De producten waren naar verwachting!!!

Eenvoudig en snel geregeld

Mooie kaarten, snel en simpel besteld.

Vlotte verzending van ketting met hanger. En nog in een mooie verpakking ook.

Keurig verpakt, snel geleverd!

Wat n leuk cadeautje met een prachtige tekst! Ziet er heel leuk uit in t doosje!!!

Mooie poster met veel aandacht ingepakt verzonden.

Gelukkig dat er nog winkels zijn met deze producten. Ik wilde iets in mijn huis wat verwijst naar mijn geloof. Ik ben er blij mee.

Snelle levering, mooie producten!

M’n bestelling was super snel binnen en ik ben heel blij met de artikelen. Heb al diverse kadootjes ( sleutelhangers ) uitgedeeld.

Duidelijke website, mooie artikelen.

De spulletjes zijn prachtig, snel en goed verpakt geleverd. Leuk dat er kleine, lieve kaartjes werden toegevoegd.

Binnen enkele minuten bevestiging bestelling! Snelle levering!

Binnen enkele minuten een bevestig van bestelling! Bestelling binnen 2 dagen op correcte wijze geleverd! Had een theeglas met tekst besteld, deze was op een zorgvuldige wijze verpakt!

Kwaliteit en snel bezorgd!

Hele mooie posters ontvangen. Erg blij mee!! In een goeie stevige verpakking. Heel fijn dat deze producten er zijn, erg leuk!

Mooi, en waardevol!

Prachtige ring gekocht voor mijn beste vriendin en voor mezelf, als herinnering dat we nooit alleen zijn. We hebben elkaar én de Vader die er voor ons is! Het zijn 3 losse ringen, die je kan stapelen of los van elkaar kan dragen. Mijn vriendin en ik zijn er allebei héél blij mee!

Prima communicatie

Het eerder aangeven dat een product niet geleverd kan worden zou fijn zijn. Wel lekker snel geld retour

toppers

kaarten die je raken ,eenvoudig ,maar rake woorden ,niet te veel ,niet te weinig . als dat wat je overkomt je bijna de adem beneemt ,zo heftig is ,kan ook al wordt het zo goed bedoelt ,net te veel zijn . Zijn doel voorbij schieten .. Daarom dank en verbondenheid voor de scheppers die zich laten inspireren door Gods Geest

Mooie en prachtige producten

Snelle levering en het zijn cadeautjes die een boodschap uitdragen. Heel bijzonder om deze te geven!

Echt super service. Prachtige kaarten een cadeautje om te versturen en zelf te krijgen.

Goede snelle levering, mooie kaarten

goed, snelle levering

Snelle levering, product net niet wat ik had verwacht

Makkelijk om een bestelling te plaatsen, product was snel en netjes in huis. Het was alleen net niet hoe ik had verwacht dus het wordt helaas geretourneerd.

Iets anders geleverd

Ik ben zwaar teleurgesteld. Vandaag kreeg ik mijn pakketje, en ik was blij! Bleek dat ik 2 dezelfde iets krijgt, terwijl in mijn mail goed staat! Wil ik bellen, kan niet. Tot 12:00. Wat is dit??

Snelle service en reactie

Super snelle reactie op mijn vraag via de mail. Daarna snelle levering..volgende dag al. En prachtig cadeau (kussen)

Erg mooie kaarten

Erg mooie kaarten om te versturen. Tevens snel verzonden

Uitstekend geholpen

fijn geholpen

Fijne producten

Leuke producten ook voor om cadeau te doen!

Niet zo n beste ervaring...

8 dagen geleden boekjes besteld voor kado. Er stond op de website dat ze op voorraad waren en nadat ik betaald had kreeg ik de volgende dag bericht dat ze niet op voorraad waren.Na een week heb ik gevraagd via de mail of er bekent was wanneer de boekjes kwamen .Niemand reageerde en de volgende dag weer geprobeerd maar wederom kreeg ik geen antwoord. Op de site staat nog steeds dat het boekje op voorraad is..ik vond dat geen fijn gevoel.Ik heb vanochtend gebeld en de situatie uitgelegd en na excuses is belooft dat er vandaag andere boekjes worden toegestuurd. Ik hoop van harte vandaag want de tijd dringt om ze kado te doen.Ze zijn bedoeld voor de verpleging van het verzorgingshuis van onze moeder die zes weken geleden is overleden..

Snelle levering, mooie sieraden

Sieraden als cadeautje besteld. Mooi verpakt, snelle levering

Zeer mooie producten

Goed verpakt, product zoals op de foto.

Over DagelijkseBroodkruimels

Elke dag een kruimel. Volg het spoor en ontdek de weg van het leven. De weg naar Thuis.